Izbori 2023.
- Post n°378
Re: Izbori 2023.
RTS kaže da građani "NiSu ZaDoVoLjNi NaČiNoM nA kOjI sU pReBrOjAnI rEzUlTaTi IzBoRa"
Šta reče ova na RTS-u, zbog čega su protesti? 🫣 pic.twitter.com/GaLffuuchI
— Ignoramus (@PrepariraniSom) December 19, 2023
- Post n°379
Izvor: twitter.com/drshamy87/status/1737131990179074485Shamy @drshamy87
Ceo dan razmisljam da li da napisem ovaj niz jer ne zelim da "busim" opoziciju, ali mislim da je previse vazno da bih prosto ocutao. Pre nekoliko nedelja sam ucestvovao na zoom sastanku koji je organizovao @nedavimobgd sa ljudima iz dijaspore gde je ucestvovao i @dobrinacelnik
Na moju konstataciju da se vec uveliko prijavljuju ljudi iz r. Srpske i drugih gradova u Beograd da glasaju, i da mi ne mozemo da izadjemo u tolkom broju koliko oni mugu da nas pokradu, te na moje pitanj sta se planira sa tim u vezi, kao odgovor sam dobio jedno veliko nista, osim da ocekuju da ce izlaznost biti visoka nakon ovih demonstracija koje smo imali letos. Tada sam pretpostavio (ili se nadao) da imaju neki plan ali da ne zele tako javno da ga iznose. Juce sam ispred RIKa sreo moju dragu profesorku @pajaoliver i pitao je zbog cega se nije reagovalo u trenutku kada se izborna kradja desavala i prekinuo izborni proces u celoj Srbiji. Profesorka je bila vidno ogorcena i odgovorila da je takva ideja postojala ali da neki clanovi opozicije nisu bili saglasni sa tom idejom uz ocekivanja da ce uz dovoljnu izlaznost ipak uspeti da osvoje Beograd, te da je to ocigledno bila pogresna procena. Uzevsi u obzir sve okolnosti, mislim da je bezbedno da zakljucim da neki clanovi opozicije prosto nisu zeleli ili nisu imali hrabrosti da sprece izbornu kradju za koju se vec mesecima unapred znalo.
Umesto toga, cilj je ocigledno bio da se izborna kradja precutno odobri (citaj saucesnistvo u kradji), uz ideju da ce izlaznost biti dovoljno visoka da bi se ostvario povoljan rezultat u Beogradu. Bez namere da ikoga stavljam u nezavidnu poziciju ili unosim neslogu medju opozicionim liderima, mislim da je veoma vazno za sve gradjane koji su legitimno glasasali na ovim izborima, a pogotovo opozicione birace, da saznamo ko to tacno, imenom i prezimenom, nije zeleo da spreci izbornu kradju ili je cak aktivno blokirao ideju o preduzimanju akcija u pravcu zaustavljanja izbornog procesa a u cilju sprecavanja izborne kradje. Molim sve zainteresovane da podele ovaj niz kako bi uticali na opozicione lidere da nam kazu sta se zaista desio na dan izbora i zbog ceka, ili na ciju inicijativu, nije bilo pravovremene reakcije.
- Post n°380
I pored svega toga, opozicija je dobila desetak procenata vise od vlasti ali u mandatima nije ispalo tako.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°381
I koliko je dovukao na kraju ljudi iz Bosne?
- Post n°382
Ko zna.
To samo ako pod opoziciju računaš one DB liste koje njihovi politički nepismeni glasači smatraju opozicijom.
ficfiric wrote:I pored svega toga, opozicija je dobila desetak procenata vise od vlasti ali u mandatima nije ispalo tako.
To samo ako pod opoziciju računaš one DB liste koje njihovi politički nepismeni glasači smatraju opozicijom.
- Post n°383
Mislim, da li se radi o 10-20k ili se radi o 30-40k. Jer ako je ovo drugo, na nivou Beograda nemamo sta da analiziramo, izbori su u tom slucaju potpuno nelegitimni, jer 3-4% glasova ovamo ili onamo itekako pravi razliku.
- Post n°384
Jer on tako onda može iduće godine za lokalne na NBG da dovede tipa 20% ukupnog biračkog tela čime izbori postaju besmisleni.
- Post n°385
Ili je ovo neka kolektivna fatamorgana ili je Ruska stranka nelegalno koristila moje podatke da me bez moje dozvole stavi na listu za parlamentarne izbore… U Srbiji je zaista sve moguće, pa i da vas neko bez vaše dozvole stavi kao nosioca liste… Videćemo o čemu se radi i ko… pic.twitter.com/3juvtk0z1p
— Željko Pantić (@ZeljkoPanticDCC) December 17, 2023
- Post n°387
Prvi na listi Ruske stranke je njen predsednik Slobodan Nikolić. Pantić nije na listi.
https://www.rik.parlament.gov.rs/dokumenta/41985/document-type-2/election-round-0/additional-document-1/municipality-id-0/election-station-0/order-2/sort-1
https://www.rik.parlament.gov.rs/dokumenta/41985/document-type-2/election-round-0/additional-document-1/municipality-id-0/election-station-0/order-2/sort-1
- Post n°388
Ovo je za bg izbore - eto Gajica pored Pantica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°389
Nestorović se naravno već sada autuje da će biti manjinska podrška SNS i SPS. Imam dilemu o njegovim sledbenicima - da li će ga napustiti jer su to mahom ljudi koji su, na osnovu hiljada njegovih nastupa na režimskim medijima verovali da je on loose cannon, vrhunski nezavisni intelektualac i protivnik ovog sistema, da li će svoju ljubav proširiti i na Vučića i SNS, ili će ući u full kognitivnu disonancu i ignorisati činjenicu da je ovaj deo vlasti?
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°390
jeste ruskoj prvi na listi za beogradske Željko Pantić.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°391
U pravu ste, prvi u BG-u je neki drugi Željko Pantić. Hvala.
https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/files/additionalDocuments/350/797/Izborna%20lista%20broj%206.%20RUSKA%20STRANKA%20-%20SLOBODAN%20NIKOLIC.pdf
https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/files/additionalDocuments/350/797/Izborna%20lista%20broj%206.%20RUSKA%20STRANKA%20-%20SLOBODAN%20NIKOLIC.pdf
- Post n°392
Kad smo vec kod RS, u Vojvodini zivi XY manjina a od manjinskih stranaka u skupstinu ulaze samo Madjari i tzv. Rusi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°393
kako misliš ući pa ti likovi se i dalje tripuju da je tramp predsednik da u ukrajini sve ide po planu let alone kineski bioagens nemerljivo zdraviji od vakcine etcOne Eyed Bob wrote:će ući u full kognitivnu disonancu i ignorisati činjenicu da je ovaj deo vlasti
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°394
+1
Dovoljno je da na Balkan infou kazu da nam treba promena sistema i nema problema.
Dovoljno je da na Balkan infou kazu da nam treba promena sistema i nema problema.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°395
One Eyed Bob wrote:Nestorović se naravno već sada autuje da će biti manjinska podrška SNS i SPS. Imam dilemu o njegovim sledbenicima - da li će ga napustiti jer su to mahom ljudi koji su, na osnovu hiljada njegovih nastupa na režimskim medijima verovali da je on loose cannon, vrhunski nezavisni intelektualac i protivnik ovog sistema, da li će svoju ljubav proširiti i na Vučića i SNS, ili će ući u full kognitivnu disonancu i ignorisati činjenicu da je ovaj deo vlasti?
То су великим делом оргинални дверјани и наследници из 2012. ДС је први патентирао антисистемску причу са дверима 2012 и онда из избора у изборе се то понавља при чему Бошко никако да поврати те гласаче јер он одавно није антисистемски пошто власт увек нађе неког новог за изборе типа Радуловић, Бели, Несторовић...тако се они разочарају па се део врати дверима и заветницима до пред изборе. Наравно то вође навуче да имају ту подршку а онда власт направи неког новог антисистемског, двери и заветнике унакази у кампањи и они одоше до тог новог, који их изради,
И тако у круг. Наравно ту важну улогу играју бањички јутјуб канали који су стварани када је изваљено да Теша са Мирољуб има милион прегледа и може озбиљно политички да обликује и усмерава део народа. Одмах је БИ скресан и створени су нови независни канали који увек имају формално антивучић увод од 5 минута(то ионако не гледају Вучићеви гласачи) а онда сат времена добовања по опозицији, најчешће десној, чији гласачи махом то гледају.
- Post n°396
Улични ходач wrote:добовања по опозицији, најчешће десној, чији гласачи махом то гледају.
Ajd, ajd, vise se poliva po Djilasu.
S tim u vezi, uzivam da slusam Skora. Posle njegovih emisija ne bih imao problem ni da istetoviram Djilasa na ledjima a kamoli da imam neki problem sa gutanjem bilo koje zabe sa SPN liste. Kliknuti bilo gde - svuda prica isto, istim tonom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°397
То са Ђиласом је у последњих 2 месеца.
Редовна тема је Милица, на њу имају баш пик. Бошко доста мање али је једно време Милош био мета.
Али видим да се спрема и за Несторовића ако буде непослушан.
Редовна тема је Милица, на њу имају баш пик. Бошко доста мање али је једно време Милош био мета.
Али видим да се спрема и за Несторовића ако буде непослушан.
- Post n°398
Иначе је Теша имплицтно рекао овом са СИ да је служба који служи за напад на непослушну опозицију, само што он то није извалио или је игнорисао. Али најјаче је фора када постоји сукоб две службе па се њихови пулени прозивају ко је сарадник.
- Post n°399
"Srbija protiv nasilja" se ujedinila u jednu kolonu, to je bila velika stvar. Ali, to je bilo sve.
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) December 20, 2023
Kampanja je bila nikakva, kandidat za gradonačelnika pogrešan, izborni dan i noć fijasko, a ovo sa protestima i postom na vodi je čisto lutanje.https://t.co/J4daqDvnH8
- Post n°400
Добрим делом тачно. Али исто тако Рујевић је говно ко је по потреби сарађује са властима у рокању опасности за власт у том тренутку. Није далеко од јутјуб бањице. Рока он као незавнис новинар од немачког буџета али када загусти ускаче се за власт.