Vrhovna tužiteljka vs. novinar. Vredi videti i čuti. pic.twitter.com/78ooeGMRVU
— Rodoljub Sabic (@RodoljubSabic) October 2, 2023
Hrvatska
- Post n°176
Re: Hrvatska
- Post n°177
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°178
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°179
Bleeding Blitva wrote:Ma sve to stoji, al vakvo didaktično izlaganje nije za 1 političko satiričnu emisiju kakvu oni žele imati.
Нисмо ово учили ни из педагогије ни из методике... Добар је, добро је рекао, и кога заболе патка какву емисију желе, ово је боље.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°180
- Post n°181
Paće, ovo je teški učiteljica mode, nisam do kraja izdržala
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°182
Bleeding Blitva wrote:... al jebga nemaju sredstava i to se vidi.
А да пробају с новцима? Мислим, боље него са без.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°183
https://danas.hr/rtl-direkt/tko-je-lijepa-aleksandra-snaha-lepe-brene-koju-hrvati-ocito-jako-vole-slusati-sto-je-tu-logicno-a-sto-toksicno-38779aa4-63b8-11ee-a318-3a50bfc1e71dRasprodati 3 zagrebačke arene i najaviti četvrtu, dosad je uspjelo samo Aleksandri Prijović. I prije nekih mjesec dana Dini Merlinu. To se nije dogodilo ni sa Severinom, ni Jelenom Rozgom, pa ni Gibonnijem. (...)
Što se zapravo dogodilo, iznenadilo je i samu Aleksandru koja se javila za Extra FM.
“Ja sam u šoku, i svi oko mene su u šoku. Nikada u životu nisam dobila toliko poruka. Ja sam vjerovala, ali ovo je stvarno čudo. Što god da sam ja očekivala, ovo nisam mogla ni da zamislim”, priznaje Aleksandra Prijović.
To će iskustvo početkom prosinca u Zagrebu svakako doživjeti oko 60 tisuća ljudi. Publiku u Hrvatskoj Aleksandra svakako ima.
znam... star sam, znam... klinci se po definiciji moraju protiviti vrijednostima staraca. Sve jasno. Ali ja ovo ipak ne mogu POJMITI.
— TerreRosse (@TerreRosse21) October 5, 2023
Pa u RH više nema ni toliko mladih. Ovo više nije ni sumrak, ovo je slom.
Gdje su sad bran'telji?! Ispred blagajne? pic.twitter.com/CLTmKdwjAy
Usudio bih se reći da je Prija zeru popularnija u Hrvatskoj nego u Srbiji, iako je i u Srbiji megapopularna. Budući da je ona tek par dana prije beogradskih koncerata, rasprodala sve ulaznice. Zagreb je rasprodala dva mjeseca unaprijed, a može slobodno i četvrti koncert ubaciti. https://t.co/3VkkijoUxT
— Mate (@Mali__Princ) October 3, 2023
Komentar hrvatske kladivašice koja organizuje atletska takmičenja po Hrvatskoj:
=AZWunKm_lOWf-h-s1UM-QQM0Yqh-OV9C2cl8XS2OA-wYJeaN0RNrwXlZxCcpS57BUYpcaViEJRmgznVZlCnB96CEb9Ovn1ajEcZ3p0TpJAEYmLBaiTBK59jok89nboqKdDw&__tn__=%2CO%2CP-R]https://www.facebook.com/hammer7508/posts/pfbid06uw84WRiX7Mx7h1RY3zNc49jfTEmJM4iUDDtD6tQACCFET77aHd2mo3YiqS9fs4wl?__cft__[0]=AZWunKm_lOWf-h-s1UM-QQM0Yqh-OV9C2cl8XS2OA-wYJeaN0RNrwXlZxCcpS57BUYpcaViEJRmgznVZlCnB96CEb9Ovn1ajEcZ3p0TpJAEYmLBaiTBK59jok89nboqKdDw&__tn__=%2CO%2CP-R
Reakcija pevačice:
- Spoiler:
- "Vjerovala sam da će sve biti dobro sa zagrebačkom Arenom, ali ovo je stvarno čudo i ovo stvarno nisam očekivala", rekla je oduševljena Prijović za Extra FM. No čini se kako iznenađenjima nema kraja, barem kad je ova pjevačica u pitanju.
"Nakon toliko poziva prijatelja, suradnika, poruka obožavatelja, morala sam se odlučiti i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora, jer su unaprijed rezervirani tako da će se novi koncert održati 4. prosinca, četvrtu večer zaredom. Iskreno, teško je raditi četiri dana zaredom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, dat ću sve od sebe, čak i više nego što itko misli da mogu", izjavila je za Extra FM.
Smatra kako je na ogroman interes i brzinu prodaje karata utjecao spektakl koji se odvijao tri večeri zaredom u beogradskoj Areni.
"Ljudi su vidjeli kako smo se dobro provodili. Ispred mene nije lak zadatak, iskreno, htjela sam stati na tri, ali s obzirom na to da u životu nisam dobila toliko puno poruka, kao od objave treće zagrebačke Arene, dogovorili smo se da pustimo i četvrtu zagrebačku Arenu jer je publika to zaslužila. Nevjerojatno, ali ljudi su me doslovce molili i pisali kako ni nakon treće Arene nisu stigli kupiti karte".
Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, obožavatelji će na Extra koncerte godine dolaziti ne iz cijele regije i Europe, nego iz svih krajeva svijeta kako bi uživali u neviđenom spektaklu koji je Prijović obećala svojoj vjernoj publici.
"Želim da sve četiri večeri budu za pamćenje", izjavila je.
Prijović ne krije da su i njezini najbliži pod dojmom svega što se događa ovih dana.
"Svi su u šoku, moja majka, koja je trenutno u Hrvatskoj, u Belom Manastiru, govori kako joj telefon ne prestaje zvoniti, zovu je i novinari - rekla sam joj - javi se, pohvali se, ovo je jako lijepa stvar. Nitko nije svjestan i ne može vjerovati".
- Post n°184
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°185
- Post n°186
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°187
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°188
(zaključila sam da sam matora a disi nas ne apdejtuje redovno, on je kriv)
- Post n°189
plachkica wrote:i mene je mimoišao fenomen, znam ime kao breninu snajku al ništa više od toga
(zaključila sam da sam matora a disi nas ne apdejtuje redovno, on je kriv)
Не знам да ли би помогло да је и дуже на страшном месту постојао, јер ми се чини да епицентар тих збивања више није ни Ибарска ни радио Шабац, него ко зна где, ја сигурно не знам. Исто одваљен од медија и то већ годинама, а од те бранше поготову.
_____
- Post n°191
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°192
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°193
disi sluša suvi hardkor ovo je selin dion za čorbaneficfiric wrote:I disi omatorio
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°194
plachkica wrote:ostavila sam na meka moć srbije, uz 4 zagrebačke arene prodala je i dve sarajevske zetre, a to je tek čudo
Pa i nije, Marija Šerifović je prije par godina rasprodala stadion Koševo, to je otprilike dviije i po Zetre. Ili je čudo kao što je meni čudo da Merlin rasproda tri be ge Arene. Za Prijovićku sam čuo ali sam mislio da je neka rijaliti zvijezda ili uticajna jutjuberka.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°195
SEE IT: Croatian MEP, Mislav Kolakušić, in the EU parliament, says, "To return to normal human values it is necessary that CNN, Reuters, Associated Press, Deutsche Welle and similar media fanatics and media Taliban be declared terrorist organizations because of the enormous… pic.twitter.com/HcSzDYfj0R
— Simon Ateba (@simonateba) October 5, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°196
Kako „Ekskluziva.ba“ prenosi, Aleksandra je zakazivanjem drugog koncerta u sarajevskoj Zetri ušla u istoriju.
Naime, koncert je zakazan za 29. oktobar, a srpska pevačica je prva koja je uspela da zakaže dva uzastopna nastupa u ovoj dvorani. Kako navodi pomenuti medij, ovo nije pošlo za rukom ni „Bijelom dugmetu“ za vreme njihove najveće popularnosti, te će ovo biti prvi put da neko u Zetri napravi koncert dan za danom.
https://nova.rs/zabava/showbiz/aleksandra-prijovic-usla-u-istoriju-ovo-je-samo-njoj-poslo-za-rukom/
- Post n°197
fikret selimbašić wrote:plachkica wrote:ostavila sam na meka moć srbije, uz 4 zagrebačke arene prodala je i dve sarajevske zetre, a to je tek čudo
Pa i nije, Marija Šerifović je prije par godina rasprodala stadion Koševo, to je otprilike dviije i po Zetre. Ili je čudo kao što je meni čudo da Merlin rasproda tri be ge Arene. Za Prijovićku sam čuo ali sam mislio da je neka rijaliti zvijezda ili uticajna jutjuberka.
btw, na peticiju za zabranu merlinovog koncerta, spontani odgovor njegove publike bio je je red ispred arene za kupovinu karata (mislim da su to najbrže rasprodate karte (ne računam partizanove utakmice!), i to je najlepša slika koja je otišla iz beograda ove godine
- Post n°198
- Post n°199
_____
- Post n°200