Kosovo*
- Post n°651
Re: Kosovo*
- Post n°652
Srpska lista proglasila trodnevnu žalost na Kosovu https://t.co/11Q2pY1v5q
— Radio 021 (@Radio021) September 26, 2023
To je sin Siniše Nedeljkovića, poznatog biznismena iz Zvečana, koji je pod sankcijama USA zbog navodne saradnje sa kosovskim mafijašima (Veselinović, Radojčić) i koji je dobijao milione evra od Srbije za svoj biznis?
— ja_pa_ja (@pljuvanje) September 26, 2023
Glupost da ne može biti veća koju sam za svojih 50 godina doživeo, za KoSSev jedan od najpoznatijih privrednika sa Severa Kosova, Siniša Nedeljković o odluci ministarstva finansija SAD koje ga je stavila na listu lica pod sankcijama i povezalo ga sa OKG Zvonka Veselinovića.
— KoSSev/Kosovo Sever portal (@KoSSevnews) December 9, 2021
https://insajder.net/arhiva/tema/serijal-insajdera-patriotska-pljacka-koliko-kosta-parola-kosovo-je-srce-srbije-bflwq5guIstraživanja novinara Insajdera objavljeno u prvom serijalu “Patriotska pljačka” između ostalog je pokazalo da je građane parola “Kosovo je srce Srbije” od 2000. do 2012. koštala najmanje dve milijarde evra, odnosno u proseku dnevno 650.000 evra. Zbog odsutsva bilo kakve kontrole taj novac nije stizao do onih kojima je zaista potreban. Brojne zloupotrebe koje smo otkrili dovele su do toga da su se sa jedne strane stvarali bogati lokalni moćnici na Kosovu dok je sa druge strane veliki broj Srba koji jedva preživljava u enklavama.
- Post n°653
Sutra u Srbiji Dan žalosti zbog tragičnih događaja na KiM! Vlada donela odluku
Vlada Republike Srbije proglasila je, na današnjoj vanrednoj sednici, 27. septembar 2023. godine za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji.
Vlada Srbije moli sve medije i organizatore javnih manifestacija da, u sredu, 27. septembra, prilagode svoj program Danu žalosti i na taj način odaju poštu nastradalima na Kosovu i Metohiji.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°654
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°655
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°656
Летећи Полип wrote:Marš u pičku materinu. Ima da puštam CSS ceo dan.
Mozda ima veze sa onim sto sam kacio na fudbalu
Bleeding Blitva wrote:Ajme jel Bokan već složio nekakav programčić?
Cenim da celo jutro stoji pred ormarom sa odecom za leseve i da ne zna sta da odabere
Last edited by ficfiric on Tue Sep 26, 2023 10:30 am; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°657
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°658
vi s malom decom i samci gledajte da se nekako izvučete beč nije daleko mi matori ćemo gledati da se nekako upišemo u istoriju
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°659
https://www.slobodnaevropa.org/a/rse-istrazuje-milioni-srbije-osobama-i-firmama-sa-crne-liste-sad/31955708.html"Kvalitet koji zaslužujete", slogan je kojim se robna kuća"Metal" sa severa Kosova, vlasnika Siniše Nedeljkovića, predstavlja na društvenim mrežama. Nedeljković, koji je pod američkim sankcijama zbog navodnih veza sa Zvonkom Veselinovićem, na Kosovu se suočava i sa optužnicom. Iz Tužilaštva u Mitrovici je za RSE saopšteno da protiv [Siniše] Nedeljkovića postoji aktivan slučaj – odnosno, da se tereti za pokušaj ubistva, neovlašćenu proizvodnju i prodaju droga i neovlašćeno posedovanje oružja. RSE nije uspeo da stupi u kontakt sa Nedeljkovićem. U porukama razmenjenim sa RSE, Nedeljkovićev sin Stefan je odgovorio da je njegov otac "u inostranstvu" i da će mu preneti naš upit. Odgovor nije stigao.
- Post n°660
- Post n°661
- Post n°662
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°663
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°664
"Zatražio sam da Kfor preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova umesto Kurtijeve policije", naveo je predsednik Srbije. https://t.co/Km7LPLDH8s
— Insajder TV (@Insajder_net) September 26, 2023
- Post n°665
Se sećate Vučićevog objašnjenja zašto za pobijenu decu u Ribnikaru nije odmah proglašen dan žalosti?
— Radomir Martin (@radomir_martin) September 26, 2023
"A zbog koga proglašavate dan žalosti ako niste objavili imena i ako tužilac još nije završio svoj posao?"
Sad ne da zvanično nemamo imena, nego ne znamo ni broj poginulih.
- Post n°666
rumbeando wrote:Kažu na Voxu da se poginuli isto zove i preziva kao sin tog Nedeljkovića što su ga Amerikanci sankcionisali, ali nije taj.
pa da. cesto prezime i ime.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°667
Video published by the Kosovo government.
— kos_data (@kos_data) September 26, 2023
- Post n°668
_____
- Post n°669
_____
- Post n°670
BREAKING
— Admirim (@admirim) September 26, 2023
Drone footage shows Milan Radoicic, US-sanctioned Vucic ally, leading the Banjska terrorist attack on Kosovo Police. pic.twitter.com/758zn7vFMG
Isti nalog blizak Kurtiju nije propustio da odmah objavi sliku Radoičića pored Vučića:
Serbia's autocrat Vucic and the leader of the terrorist group that attacked Kosovo police per drone footage, Radoicic. https://t.co/DY9C4xZgcr pic.twitter.com/mqZRURwkwF
— Admirim (@admirim) September 26, 2023
- Post n°671
Pantović: Mesec dana pritvora i za B.S. iz severnog dela Mitrovice https://t.co/h7HCraDE55
— KoSSev/Kosovo Sever portal (@KoSSevnews) September 26, 2023
Mesec dana pritvora danas je određeno i uhapšenom D.M. iz Banjske.
- Post n°672
UVELI SU VANREDNO STANJE ZBOG ZVEZDE, DA SE NE BI IGRAO DERBI
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°673
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°674
i tužna sam i prilično uplašena
- Post n°675
Daï Djakman Faré wrote:ipak moj cale je najjaci sa teorijama zavere sa avangarde. zove me i podvriskuje sa varijantom:
UVELI SU VANREDNO STANJE ZBOG ZVEZDE, DA SE NE BI IGRAO DERBI
Jesi li siguran da je citao Avangardu
ficfiric wrote:Mozda ima veze sa onim sto sam kacio na fudbalu
_____
★
Uprava napolje!