Naprednjakluk
- Post n°552
Re: Naprednjakluk
Gvozdena metla.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°553
Spisak postoji.. na stranama 2-3
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°554
Сви ћете бити хероји... на годину две, а онда морамо нешто учинити и за нове чланове.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°555
Radim i državne tajne
Знам зашто је дошла жена Зеленског али није у реду да откривам државне тајне
— Радун (@RadunBranko) May 13, 2024
Могу рећи само да је Београд некакав посредник између Русије и Украјине... pic.twitter.com/qZXmnJvYZS
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°556
Да погодим... догодине наступају заједно на Евровизији.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°557
Vucic ce im dati ponudu koja se ne odbija. Sva industrija i prirodna bogatstva severno od Save i Dunava ukrajinska, juzno - ruska. Radnici - roblje, do 99 godina. Si je bio ovde da aminuje taj plan, osim sto kinesko ostaje kinesko.
- Post n°558
Nektivni Ugnelj wrote:Vucic ce im dati ponudu koja se ne odbija. Sva industrija i prirodna bogatstva severno od Save i Dunava ukrajinska, juzno - ruska. Radnici - roblje, do 99 godina. Si je bio ovde da aminuje taj plan, osim sto kinesko ostaje kinesko.
Serbian M93P1 30-mm grenades for AGS-17 automatic grenade launchers, used by the Armed Forces of Ukraine.
— Ukrainian Front (@front_ukrainian) May 12, 2024
They were modified to be dropped from their drones on Russian soldiers. pic.twitter.com/OvdUZej8Yz
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°559
"I kada mi kažemo da ćemo nešto da uradimo, mi ćemo to da uradimo. Kao što sam obećao, mnogo će da ih boli glava od svega što ću da radim u Njujorku, boleće ih glava, kao što nas boli i srce i duša za ono što oni nama rade sa ovim rezolucijama. Ono što je obećano, biće ispunjeno. I u jednom i u drugom slučaju", naveo je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/21822/vucic-idem-u-njujork-da-se-borim-za-srbiju-i-za-srpski-narod-video/vest
https://www.b92.net/info/politika/21822/vucic-idem-u-njujork-da-se-borim-za-srbiju-i-za-srpski-narod-video/vest
- Post n°560
Nebojša Stojićević Jarin, funkcioner SNS iz Šapca iznenada je preminuo danas, objavili su mediji.
Jarin je široj javnosti postao poznat nakon protesta i blokade tokom 2021. godine na šabačkom mostu. Tada je došlo do incidenta u kojem je jedan od glavnih aktera upravo bio on.
U jednom trenutku na protestima protiv Rio Tinta bager je krenuo na okupljene građane, a vozio je Jarin.
Jarin je široj javnosti postao poznat nakon protesta i blokade tokom 2021. godine na šabačkom mostu. Tada je došlo do incidenta u kojem je jedan od glavnih aktera upravo bio on.
U jednom trenutku na protestima protiv Rio Tinta bager je krenuo na okupljene građane, a vozio je Jarin.
- Post n°561
jako sam žalosna
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°563
je li bio vakcinisan?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°564
Је ли положио за багер у међувремену, са ретродатираном дозволом?
_____
- Post n°565
sve vakcine su bajate a novi sojevi melju na boga ne misleficfiric wrote:je li bio vakcinisan?
btw ima i zanimljive matematike
Стојићевић је имао 50 година, 24 лета је био старији од своје супруге, а како се сазнаје као узрок смрти наведене су - последице инфаркта
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka i njen suprug Nebojša Jarin Stojićević krunisali su svoju ljubav brakom, nakon više od 10 godina veze.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°566
Za sada je objavljeno samo ovde https://www.facebook.com/vestisabac
U Glasu Podrinja valjda izvlace sibice ko ce biti zaduzen danas i sutra za komentare
U Glasu Podrinja valjda izvlace sibice ko ce biti zaduzen danas i sutra za komentare
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°567
Како се оно казе, мој бас је зао.
_____
- Post n°568
konjski nil wrote:
Стојићевић је имао 50 година, 24 лета је био старији од своје супруге, а како се сазнаје као узрок смрти наведене су - последице инфарктаPevačica Aleksandra Tadić Cipka i njen suprug Nebojša Jarin Stojićević krunisali su svoju ljubav brakom, nakon više od 10 godina veze.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°569
konjski nil wrote:
Стојићевић је имао 50 година, 24 лета је био старији од своје супруге, а како се сазнаје као узрок смрти наведене су - последице инфарктаPevačica Aleksandra Tadić Cipka i njen suprug Nebojša Jarin Stojićević krunisali su svoju ljubav brakom, nakon više od 10 godina veze.
- Post n°570
ako me matematika dobro služi kada su počeli da izlaze on je imao 40 a ona 16 ili sam nešto pobrkao?
- Post n°571
MNE wrote:ako me matematika dobro služi kada su počeli da izlaze on je imao 40 a ona 16 ili sam nešto pobrkao?
Istu računicu sam pravio i došao do istog rezultata ali ja sam se već ozbiljno prolivao ovuda glede matematike pa sam odlučio da se ne frljam ponovo brojevima i ciframa.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°572
ficfiric wrote:je li bio vakcinisan?
Protiv ovog soja ne pomaze vakcinakonjski nil wrote:ficfiric wrote:je li bio vakcinisan?
- Spoiler:
- Post n°574
at its best ali piše više od 10 što može da znači i prorok muhamed i kralj milutin samo nebo je granicaMNE wrote:ako me matematika dobro služi kada su počeli da izlaze on je imao 40 a ona 16 ili sam nešto pobrkao?
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°575
konjski nil wrote:at its best ali piše više od 10 što može da znači i prorok muhamed i kralj milutin samo nebo je granicaMNE wrote:ako me matematika dobro služi kada su počeli da izlaze on je imao 40 a ona 16 ili sam nešto pobrkao?
До те границе је већ стигао, е сад док нађе гранични прелаз према свом избору, па још ако туристички водич не лаже...
_____