Naprednjakluk
- Post n°526
Re: Naprednjakluk
- Post n°527
Влада Републике Србије и Народна Скупштина Републике Србије да донесу одлуку о прекиду даљих европских интеграција.
— Владимир Ђукановић (@adv_djukanovic) April 18, 2024
- Post n°528
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°529
- Post n°530
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°531
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°532
Ti si, vidim, preziveoboomer crook wrote:pa pana valjda grokce zbog toga sto mu je pojurilo sinove zbog podvodjenja & trgovine ljudima. inace to bice je nesto najuzasnije sto sam ja video u zivotu. doslovce harkonen/bolton hibrid koji samo misli o tome kako ce da te ubije, siluje ili pojede.
- Post n°533
predsednik srbije je covek koji je objavljivao protokole sionskih mudraca i ciji je kum golim rukama ubio svog 'poslovnog partnera'. da ne pricamo o onome sto svi znamo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°534
beli listići wrote:Ti si, vidim, preziveoboomer crook wrote:pa pana valjda grokce zbog toga sto mu je pojurilo sinove zbog podvodjenja & trgovine ljudima. inace to bice je nesto najuzasnije sto sam ja video u zivotu. doslovce harkonen/bolton hibrid koji samo misli o tome kako ce da te ubije, siluje ili pojede.
mene... mene su pojeli!
_____
- Post n°535
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°538
boomer crook wrote:beli listići wrote:
Ti si, vidim, preziveo
mene... mene su pojeli!
- Post n°539
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°540
SAZNAJEMO Pretučen pomoćnik ministra Gorana Vesića Ranko Šekularac
https://nova.rs/vesti/hronika/saznajemo-pretucen-pomocnik-ministra-gorana-vesica-ranko-sekularac/
Pomoćnik ministra saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića, Ranko Šekularac, pretučen je juče u Beogradu, a policija je uhapsila osumnjičenog da mu je naneo teške telesne povrede.
Ranko Šekularac (44), pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića, pretučen je juče u Beogradu, saznaje Nova.rs.
Kako saznajemo, zbog nanošenja teških telesnih povreda uhapšen je Miloš Ljušić, generalni direktor Fabrike kartona Umka.
Prema nezvaničnim informacijama, Šekularcu je polomljena noga, a o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°542
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°543
Zna li neko, sa kim su se to nagađali eks-naprednjakuše i eks-naprednjaci, kako bi dobili statuse medijskih svedoka saradnika?
— Aθαμαη ζαΓλιβλιαηςκι (@atamanzagliblje) April 28, 2024
I ko im je uopšte dodelio te uloge?
Ipak bi trebalo da odgovaraju po godini provedenoj u redovima brđansko naprednjačke oligarhije. pic.twitter.com/SXdHOuDpjW
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°544
— karniles (@karniles8210) May 7, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°545
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°546
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°548
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°549
Momenat kada Šapić otima i razbija aktivisti telefon na Savskom nasipu i beži #siledžijašapić#gradonačelnikBG https://t.co/zeetfTi2oe pic.twitter.com/yKTmS0T90y
— Aleksandar Anđelković (@_andjelkovic) May 9, 2024
Kako lomi tudju tako lomiti njegovu imovinu....naravnod da se Dzukeka @AcaSapic osilio...dugo nije naleteo na nekog Sefika da restartuje smrada...a ti narode cuti i trpi ovakvu ološ pic.twitter.com/2FQ8fponSK
— Δομήνικος Θεοτοκόπουλος (@ElGrecooos) May 9, 2024
- Post n°550
Milica udbe miljenica
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!