USA - США - SAD
- Post n°252
Re: USA - США - SAD
What I like to do is quote someone who was a lawyer and a psychiatrist, Alan Scheflin, who wrote one of the first books on MKUltra, called The Mind Manipulators. I once asked him, “Do you think Manson was a CIA experiment gone wrong? Do you think Manson somehow had access to what the CIA was doing?” Maybe the technology was shared with him, or maybe he was part of an experiment. But obviously, I don’t think the CIA would have wanted what happened to happen the way it happened. You know, an actress eight months pregnant, stabbed seven or eight times. Scheflin said, “I don’t think it was an experiment gone wrong. I think it was an experiment gone right.”
I think there is a good likelihood that Manson is a product of MKUltra, whether he was knowledgeable about it or not. But I haven’t been able to definitively prove it. I chased this story for twenty years, hoping to get conclusive information one way or the other, but I could neither disprove it nor prove it to my satisfaction. Finally, I thought, “Well, at the very least, I want to get everything that I did find out there.”
https://jacobin.com/2023/05/the-manson-murders-may-have-something-to-do-with-cia-mind-control-experiments
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°255
https://newrepublic.com/article/174252/bidenomics-benefits-red-states-more-blue-states
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°256
The Wall Street Journal’s editorial page, which lacks my refined palate for paradox, resolves the contradiction by pretending there is none.
Super je tekst.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°257
I approve this message. pic.twitter.com/f1q5giNM8j
— Joe Biden (@JoeBiden) July 18, 2023
- Post n°258
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°260
USAF feat Fazlija
https://www.instagram.com/reel/CuFCcgmMw4J/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D
https://www.instagram.com/reel/CuFCcgmMw4J/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D
- Post n°261
Dobar je Bajdenara...
Wow. Analysts now say the U.S. has entered a 'manufacturing supercycle' that has 'gotten the attention of the world.'
— MeidasTouch (@MeidasTouch) July 20, 2023
Per Axios, "As of April, spending on manufacturing construction — new factories — is tracking at a $189 billion annual rate, triple the average rate in the 2010s… pic.twitter.com/r9FYEiKpEL
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°262
Ne znam dal ce efekat tog supercikula da se tek vidi, ili je ovo analiza tipa hvalte me usta moja, al trziste vezano za kamionski transport im je u kurcu totalnom
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°263
Lol, jesi to i ti u dispečere otišao?
_____
~~~~~
- Post n°264
Nisam al kad god sednem sa njima pet puta u toku druzenja cujes horsko kokodakanjae "Jao kako je market los, uf sto je los market, jao sta teram nikad to pre ne bi pipnula, al znas kakav je market,market ,market,market"
Inace je bas dosta ljudi u srbiji krenulo da se time bavi, od 25 do 35 godina generalno jedina dva uslova da znas engleski i da te neko ubaci da segrtujes
Inace je bas dosta ljudi u srbiji krenulo da se time bavi, od 25 do 35 godina generalno jedina dva uslova da znas engleski i da te neko ubaci da segrtujes
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°265
Znam. Bio sam na razgovoru u dve firme. U jednoj ušao u uži krug, u drugoj sam kao primljen, i oba puta sam odustao pre početka rada. Neki seedy ljudi, u seedy stanovima i lokalima bez ikakve firme ili znaka. Da me sad pitaš u kojim firmama sam bio, ne bih znao da ti kažem. Jedno ime je u oglasu, drugo u adresi tog njihovog HR menadžera, a preko telefona neće da ti kažu.
_____
~~~~~
- Post n°266
Toeto, moras da prodjes taj pakao da bi imao CV za ove vece igrače.Летећи Полип wrote:Znam. Bio sam na razgovoru u dve firme. U jednoj ušao u uži krug, u drugoj sam kao primljen, i oba puta sam odustao pre početka rada. Neki seedy ljudi, u seedy stanovima i lokalima bez ikakve firme ili znaka. Da me sad pitaš u kojim firmama sam bio, ne bih znao da ti kažem. Jedno ime je u oglasu, drugo u adresi tog njihovog HR menadžera, a preko telefona neće da ti kažu.
Mada, ako te zanima taj posao, ima vecih firmi koje ga rade postenije u smislu da ces znati za koga radis i da je plata redovna, i neke od njih praktikuju da prebacuju ljude iz sporednih odeljenja u dispeč, doduse kad odgule godinu dve u tim drugim odeljenjima.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°267
Надају се да ће ускоро да АИ вози камионе, а онда би и диспечерски део лакше могли да пребаце на програм.
Зато и аутсорсују напоље за мале плате, а и камионџије се све више пребацују на друге послове, па увозе са стране.
Зато и аутсорсују напоље за мале плате, а и камионџије се све више пребацују на друге послове, па увозе са стране.
- Post n°268
moguće ali dok god postoje zbirni utovari transporti i istovari izmene ruta zbog radova poplava ili saobraćajki pa osovinska opterećenja puknute gume posude i creva pa adr i ine dozvole te carina dea i ostali acabi i birokratije moraće bgm i vozač da džedži u trukuSotir wrote:Надају се да ће ускоро да АИ вози камионе
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°269
„Ма оно само вози, ја само притискам дугмиће и држим палчеве“
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°270
Kakve carine, to ne postoji u Imperiji zlakonjski nil wrote:moguće ali dok god postoje zbirni utovari transporti i istovari izmene ruta zbog radova poplava ili saobraćajki pa osovinska opterećenja puknute gume posude i creva pa adr i ine dozvole te carina dea i ostali acabi i birokratije moraće bgm i vozač da džedži u trukuSotir wrote:Надају се да ће ускоро да АИ вози камионе
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°271
disident wrote:
Toeto, moras da prodjes taj pakao da bi imao CV za ove vece igrače.
Mada, ako te zanima taj posao, ima vecih firmi koje ga rade postenije u smislu da ces znati za koga radis i da je plata redovna, i neke od njih praktikuju da prebacuju ljude iz sporednih odeljenja u dispeč, doduse kad odgule godinu dve u tim drugim odeljenjima.
To je bilo davno, i lakše se ulazilo u posao. Zadovoljan sam bravarijom, a i ne planiram da u ovo vreme sledeće godine budem ovde.
_____
~~~~~
- Post n°272
idi s pešićkom u mehiku probajte da prenesete vinjak pa javi šta vam reko sikario na granicidisident wrote:
Kakve carine, to ne postoji u Imperiji zla
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°273
Па Мехика није у царевини... осим можда као вазал, ал' тамо царска свита иде да се зајебава и изврдава сопствене законе. Тако да не бих знао како би се то бројало.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°274
K. Mahbubani
The insularity of American mind is something Americans are proud of. pic.twitter.com/NgsRb2rwqj
— William Huo (@wmhuo168) July 22, 2023
- Post n°275
apropo trakinga. dispecer u npr. srbiji im uzima pet ili sest puta manje nego neko u npr. kanadi. da ne govorim o troskovima rada. to je cela prica.
traking je u kurcu iz drugih razloga.
traking je u kurcu iz drugih razloga.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started