Ali je jasno da nije fit za predsednika po standardima americke elite i slozio bih se da su ga prvo iza scene pritiskali a sada javno.
USA - США - SAD
- Post n°976
Re: USA - США - SAD
Imao je Bajden vise napada, npr. kod price o veteranima gde je dobro nagazio Trampa.
Ali je jasno da nije fit za predsednika po standardima americke elite i slozio bih se da su ga prvo iza scene pritiskali a sada javno.
- Post n°977
Неиспаван или неисправан, на исто изађе.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°978
@disi
to vidi sa nekim drugim. ja sam nastupao racionalno i benevolentno od početka do tužnog kraja, i prosto nisam nasedao na manipulacije (a zaista ih je bilo jer je Bajden tokom cele karijere patio od gafova i problema sa govorom) i pratio sam kako raste hrpa dokaza o tome da Bajden ubrzano kognitivno opada.
kako da kažem protivnici su mu bili u pravu, ali nisu morali da budu, a u mnogim drugim stvarima ionako nisu u pravu.
to vidi sa nekim drugim. ja sam nastupao racionalno i benevolentno od početka do tužnog kraja, i prosto nisam nasedao na manipulacije (a zaista ih je bilo jer je Bajden tokom cele karijere patio od gafova i problema sa govorom) i pratio sam kako raste hrpa dokaza o tome da Bajden ubrzano kognitivno opada.
kako da kažem protivnici su mu bili u pravu, ali nisu morali da budu, a u mnogim drugim stvarima ionako nisu u pravu.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°979
takodjer gafovi su gori. Onda kad je govorio o otvaranju juzne granice Gaze, pogresio je da je Sisi predsednik Meksika. Ocigledno pomesao sa svojom juznom granicom o kojoj stalno prica.
Ovo sad ima stvarno momenata kad se ne zna sta je hteo da kaze
Ovo sad ima stvarno momenata kad se ne zna sta je hteo da kaze
_____
????
- Post n°980
on nije fit za stražara po standardima ulične trafikeSox wrote:Imao je Bajden vise napada, npr. kod price o veteranima gde je dobro nagazio Trampa.
- Post n°981
He’s running. pic.twitter.com/9FsGJIvJM0
— Daniel (@growing_daniel) June 28, 2024
"...and that's exactly what I intend to do"
- Post n°982
Prica se da bi Misel Obama mogla uskociti. Ali pitanje je da li sada zeli ako ima ozbiljne politicke ambicije za buducnost. Sada nije sigurno da bi bilo koji demokrata dobio.
- Post n°983
starkelje kao ja moraju da budu oprezne kako im kovidističko ludilo ne bi Izjelo vijuge
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°985
The entire "debate" had a final-days-of-empire feel to it pic.twitter.com/WVxkRvdJNi
— Glenn Diesen (@Glenn_Diesen) June 28, 2024
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°986
eh kad se setim debata Boris Tadić vs tomo šoljo
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°987
Nisam ni mislio na tebe, zna se ko se ovde proseravao i jahao po ljudima za svaki "Car je go" postOne Eyed Bob wrote:@disi
Sad je makar lakše jer je
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°988
Da se ovo odvijalo u Skandinaviji netko iz socijalne službe bi uletio i prekinuo debatu, a oni koji su Genocidea na nju poslali popili bi prijave. Čovjek nigdje na planetu ne bi mogao dobiti bilo kakav posao, a kandidat je za američkog predsjednika.
Zanimljivo mi je kako su dreseri orangutana uspjeli uvjeriti da ne poentira previše na Bidenovu mentalnom stanju, a imao je puno prilika. Čini mi se da je samo jednom rekao da nije razumio šta je Biden pokušao reći, kao ni sam Biden ili itko drugi, što je vjerojatno bila jedina istinita rečenica koju je izgovorio. Očigledno su mu utuvili u glavudžu da suzbije nagon da mlati mrtvaca, da ne bi ispao nasilnik i izazvao kontraefekt. Držao se svojih laži, a Genocideov nastup je govorio sam za sebe. Čini mi se da je ovo bio ključni trenutak kampanje.
Zanimljivo mi je kako su dreseri orangutana uspjeli uvjeriti da ne poentira previše na Bidenovu mentalnom stanju, a imao je puno prilika. Čini mi se da je samo jednom rekao da nije razumio šta je Biden pokušao reći, kao ni sam Biden ili itko drugi, što je vjerojatno bila jedina istinita rečenica koju je izgovorio. Očigledno su mu utuvili u glavudžu da suzbije nagon da mlati mrtvaca, da ne bi ispao nasilnik i izazvao kontraefekt. Držao se svojih laži, a Genocideov nastup je govorio sam za sebe. Čini mi se da je ovo bio ključni trenutak kampanje.
- Post n°989
E vidi zgadije sto je presavila tabak i sad su nasli da pljuju Bajdena, elementarno dostojanstvo nalaze da se stane u zastitu svakoga koga napadaju NYTimes Atlantic i Karl Bildt
- Post n°991
I'm telling y'all: so much of this is based in the unchecked ableism of this country. This has been an enormously successful presidency, but because the architect of it is an old man with a stutter and a raspy voice and a halting walk, we've decided he's unqualified. Bullshit.
— Charlotte Clymer :flag_ua: (@cmclymer) June 28, 2024
it sucks to see such blatantly sanist takes coming out of the woodwork when the president’s rhizomatic (one may even say “queer”) performance, unassimilable to Western colonial logics of “sense” and “rationality,” may in fact open us up to new ways of understanding the Human
— Diabetic of Enlightenment (@dee_of_e) June 28, 2024
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2300-usa-sad
_____
ova zemlja to je to