Protesti
- Post n°626
Re: Protesti
Bule Goncic, Nenad Jezdic, potato, potato.
- Post n°627
https://n1info.rs/vesti/oglasio-se-covek-kog-je-djukanovic-optuzio-da-je-urinirao-po-zgradi-vlade/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°628
Rowley Birkin QC wrote:Kovačević je, čini mi se, počeo da "klizi" još ranije, a ovo je sada bukvalno preletanje nazad u građansko jato. U pravu ste, sjajno je što su napali glumce. Vidim da se i Bule Goncić nešto kurobeca, osuđuje. Naravno da je glumcima esnaf važniji od svega. Od toga i za to se živi, a partijske postavke dođu i odu.
Dobro, nije to toliko sjajno, koliko je ideja da se pozovu da se oglase bil dobra.
- Post n°629
fikret selimbašić wrote:
Na graničnom prijelazu Zvornik Mali, na srbijanskoj strani, zadržan je danas sarajevski glumac Feđa Štukan.
On je za portal "Avaza" otkrio detalje zadržavanja na granici. Kako nam je rekao, zadržan je od 14 do 20 sati zbog informativnog razgovora.
Razgovor trajao šest sati
- Informativni razgovor je bio u pitanju u vezi protesta, ali sve je okej stvarno. Divni su ljudi bili. Trajalo je malo duže, ali nemam riječi da kažem koliko je sve prošlo regularno. Šest sati je razgovor trajao, ali više zbog administrativnih procedura. Nemam riječi protiv da kažem - govori nam Štukan.
Osvrnuo se i na proteste u Beogradu i na činjenicu da je zbog toga zaustavljen.
- I ja sam dao onako jednu dvosmislenu izjavu vrlo koja se može protumačiti kao poziv na nemire. Bila je frka, mnogo ljudi, prilaze kamere i ja sam to nesmotreno izgovorio. Ja ne mogu reći da ne podržavam te proteste ali ne bih nikad podržao nasilje i nasilne proteste. Ja nikada u životu nisam bio za nasilje ni na kakvim protestima. Znate da su protesti koje sam ja organizirao uvijek bili bez incidenta. Kao što smo se mi onda uhvatili za ruke i nikome nismo htjeli dati da izađe iz zgrade par dana i to je zapravo jedino nasilje koje se tada desilo - zaključio je Štukan za portal "Avaza".
Kako nam je rekao, nije mu izrečena neka zabrana, odnosno barem on ne zna za nju.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°630
Neka neko kaže onoj Vučićevoj kljusini da su se naprednjaci neprijatno iznenadili kada su došli u APR i videli da ih je neko preduhitrio. pic.twitter.com/MfJlWW5hnr
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) June 13, 2023
Naprednjaci su imali nameru da registruju udruženje građana pod imenom Srbija protiv nasilja, a kad su došli u Apr neprijatno su se iznenadili jer je to već neko učinio kako bi ih sprečio da diskredituju protest.
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) June 13, 2023
Sada uz pomoć svojih botova pokušavaju da bace kosku.
Neće moći.
- Post n°631
Lol, zajeb.
Ovaj Bora Konj jedna od odvratnijih pojava srpskog tvitera inace.
Ovaj Bora Konj jedna od odvratnijih pojava srpskog tvitera inace.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°635
Besan zato sto je DS preoteo proteste od Milovana Brkica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°636
To prvo se nije desilo.
— Pavle Grbovic (@PavleGrbovic) June 14, 2023
_____
- Post n°637
Heh, ta prva slika je kropovana da se ne vidi autor clanka - Mario Bozic
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°638
Nisam hteo da gnojim ali kako narod nije izvalio da je Savo Manojlović polu Malagurski polu Radulo
- Post n°639
Ne bi Radulo znao da pokrene peticiju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°640
ficfiric wrote:Heh, ta prva slika je kropovana da se ne vidi autor clanka - Mario Bozic
Bojić.
Last edited by rumbeando on Wed Jun 14, 2023 7:09 pm; edited 2 times in total
- Post n°641
Jest Bojic
https://nultatacka.rs/hil-i-eskobar-trazili-od-organizatora-protesta-srbija-protiv-nasilja-da/
https://nultatacka.rs/hil-i-eskobar-trazili-od-organizatora-protesta-srbija-protiv-nasilja-da/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°642
Popularni Mario Zna
_____
- Post n°643
Ukazali su mu na to u reakcijama, nije izbrisao tu manipulaciju.
Taj prvi skrinsot je sa portala Nulta tacka, vlasnika i urednika teoreticara zavere tzv. Mario zna, Balkan info za sirotinju. Zato se i ne vidi na skrinsotu ko je izvor https://t.co/EQXUSVGNDY
— Uros (@OvoNisamJa__) June 14, 2023
- Post n°644
Bas je sramna ova glupost.
_____
- Post n°646
Moze da bude moto Srpske opozicijeErős Pista wrote:Bas je sramna ova glupost.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°647
Ne kapiram sta je problem. Pa je li Hil dao javnu podrsku Vucicu? On je nas partner bla bla uradio je puno tralala. Da, to je uradio povodom tzv. Kosova, ali tu podrsku ne bi dao da ima nesto protiv njega zbog onoga sto radi na unutrasnje politickom planu. Vucic ima podrsku ambasadora, i to ne samo Hila, nego i engleskog, nemackog, francuskog. I ruskog takodje.
Ili treba ziveti u iluziji da ambasadori podrzavaju proteste? Kako da ne.
Ili treba ziveti u iluziji da ambasadori podrzavaju proteste? Kako da ne.
- Post n°648
Rowley Birkin QC wrote:A prvobitni izvor vesti čuveni novinar Srđan Škoro. Sve moj do mojega.
Prva Vuciceva zrtva
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°649
disident wrote:Moze da bude moto Srpske opozicijeErős Pista wrote:Bas je sramna ova glupost.
Mozda i moze, ali u ovom konkretnom slucaju, srpska opozicija nema veze s tim. Mislim, Savo, bar za sada, nije opozicija.
_____
- Post n°650
Vec se probija u anketama FPN medj random muskaricma kao pozeljni vodja opozicije, ne mogu da se setim koji je bio drugi wtf kandidatErős Pista wrote:disident wrote:
Moze da bude moto Srpske opozicije
Mozda i moze, ali u ovom konkretnom slucaju, srpska opozicija nema veze s tim. Mislim, Savo, bar za sada, nije opozicija.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete