E izvini zaboravio sam da napomenem da je pitanje upuceno samo ljudskom faktoru da sam hteo da cujem tvoje misljenje pitao bih u potforumu Pokucstvo/Krpe.Gastos Lazo wrote:
План постоји. Оно што ти не схваташ тај план 11 година.
Иначе сваки хаос је одређен почетним условима и он само наизглед изгледа случајно. То је матемтика и физика а бројке не лажу.
Protesti
- Guest
- Post n°326
Re: Protesti
- Post n°328
host wrote:Jesi li sigurna da si bila na protestu? Ovom u subotu, tojest.plachkica wrote:problem sa ovim protestima i jeste to što ih niko ne kontroliše, opozicija pokušava da usmeri i načelno se plan poštuje ali više po inerciji no što se stvarno veruje u plan, n1 pokušava u svojim izveštajima da protest predstavi kao proeu/prozapadni dok su najistaknutiji političari ispred protesta aleksić iz jeremićeve stranke i ćuta. iliti, vlast se valja ulicama ali nema ko da je pokupi
Ovaj protest nema vecih problema. Mislim da vecina protestanata deli moj sentiment da nam ne treba spoljni nadrazaj ni motivacija politicara da bismo ponovo dosli da se radikalima naopstimo oca i matere, naravno iskljucivo pristojno i kulturiska i nikako nasilnicki mozda malo nadrealno lincovski.
Pitanje sam postavio iz obicne znatizelje jer mi nije jasno kako su kolone bile koordinisane. Inace je meni bilo super sto i vama zelim.
kasno sam stigla, posle 19h, tumarali kroz masu u tašmajdanskom parku, izvukli se do rts-a kad je počela rasprava sa onim klincima, procenili da je bolje da se povučemo nego da dodatno pravimo gužvu i zapalili kući, pitali gomilu ljudi šta sad, gde niko nije znao (ne kritikujem, konstatujem, ne znam zašto je to problem?)
- Post n°329
Како је било на протесима 2019 или 2016? Је л сте тада исто питали: шта сада а нико није знао одговор?
- Post n°330
Opet se nerviras.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°331
Је л то добро или лоше?
Или можда боље овако: зашто ти ниси нервозан?
Или можда боље овако: зашто ти ниси нервозан?
- Post n°332
ne pratim n1 ali jeste prozapadna ekipa na protestu. uglavnom fini neki svet. kad provokatori krenu vucicu pederu, masa ih odmah nadglasa sa vucicu odlazi.
juce sam cuo razgovor u masi:
-vise se ne vice vucicu pederu?
-napredovali smo kao drustvo
-ne mislim kao gej nego kao karakterna osobina
juce sam cuo razgovor u masi:
-vise se ne vice vucicu pederu?
-napredovali smo kao drustvo
-ne mislim kao gej nego kao karakterna osobina
_____
ova zemlja to je to
- Post n°333
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°334
što da se patiš s inflacijom / kim i cg narko kartelima / mafijaškim pravosuđem / masovnim otpuštanjima uhleba / alavim investitorima / šticovanim kursom / razorenim zdravstvom i školstvom / bezbednosnim službama izbušenim ruskim evropskim kineskim i američkim gaulajterima / enormnim sns dugovima / sns tajkunima koji će držati 80% ekonomske moći i finansirati horde severa i juga / orbanima dodicima kurtijima etc kada vučić sve to lepo hendluje i isporučuje već deceniju a ti sasvim lepo i ušuškano živiš od nekih poslaničkih platica + štiftunga svojih paralelnih nvo nprplachkica wrote:vlast se valja ulicama ali nema ko da je pokupi
sudeći po facama posle sastanka ta konstatacija je vrv drugarski ispostavljena borku i grboviću uz napomenu da će ih uzeti u razmatranje
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°335
dobar je protest, ne treba ništa više. samo tiho okupljanje velikog broja besnih ljudi kojima nije do spektakla na kakve smo navikli u prošlosti.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°336
najkorisnije bi bilo na svakom koraku rukama i nogama ovim omladincima punim elana nade i hormona propagirati sveti gral tj beg na zapad kako bi mogli da žive 1 život
a ne 1 večiti rat s avax 1244 Z krezupstvom pritom komotno zavaljenim u javni sektor iz kog te onako zaštićeno i bez trunke odgovornosti drkaju na svakom koraku
a ne 1 večiti rat s avax 1244 Z krezupstvom pritom komotno zavaljenim u javni sektor iz kog te onako zaštićeno i bez trunke odgovornosti drkaju na svakom koraku
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°337
Treba nam ovdi sad Kaligula da malo smatra o narodu. Kako se rasprava o 2SR uvek završi sa ČvP, tako sw i rasprava o savremenoj srpskoj političkoj sceni svede na debatu MvsP (Mile vs Pedja).
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°338
pa da ali ne na ovom forumu, ne znam zašto prizivaš da i mi počnemo to da radimo.
taj pristup je ono što mladi zovu virtue signalling i potpuno je beskoristan u svetlu činjenice da je Mile na svojim plećima izgurao 5. oktobar i kurac bi nam vredeli i Budimpešta i CIA-ine pare i Peđin humor da Miletu nije prekipelo.
taj pristup je ono što mladi zovu virtue signalling i potpuno je beskoristan u svetlu činjenice da je Mile na svojim plećima izgurao 5. oktobar i kurac bi nam vredeli i Budimpešta i CIA-ine pare i Peđin humor da Miletu nije prekipelo.
- Post n°339
+1
_____
- Post n°340
skrinsotovao ti je Cirjakovic ovo i metio na tviterkonjski nil wrote:najkorisnije bi bilo na svakom koraku rukama i nogama ovim omladincima punim elana nade i hormona propagirati sveti gral tj beg na zapad kako bi mogli da žive 1 život
_____
????
- Post n°341
Jedno je sigurno - u narednom periodu ce ambasadori morati mnogo vise da rade na ocuvanju Vucicevog rezima nego do sada, i te aktivnosti ce morati biti vrlo javne.
- Guest
- Post n°342
ili ćemo možda videti i kraj te urbane legende (mnogo zgodne kao izgovor za pasivnost) da Vučića neko sa strane veštački održava na vlasti.
- Post n°343
+1
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°344
Ameri doveli Slobu, Ameri skinuli Slobu, došo Đinđić nemački čovek, otrgo se kontroli pa ga uklonili Amerikanci, onda došao Koštunica koji se obrnuo od Amerike ka Rusiji pa je zato skinut, ko je onda bio, da, Tadić, NATO poslušnik koji je demontirao vojsku, pa su Rusi doveli Tomu što se Nemcima nije dopalo pa su uzdigli Vučića. Litar kisele i još 4 vinjaka.
- Post n°345
To nije nikakav izgovor za pasivnost. Jeste kod onog dela javnosti koji se nekada lozio na Djindjica i koji u zapaduj vide nekakav spas, pa se bedace kada vide koliko podrzavaju ovu budaletinu i sta mu sve dozvoljavaju. Dovoljno bi bilo da mu ne dozvole da prodaje po par desetina do stotina miliona u drzavnim obveznicama svake nedelje (tj. da signaliziraju svojima da prestanu da kupuju) i sve bi bilo drugacije.
- Post n°346
Et Bili
_____
- Post n°347
Cousin Billy wrote:Ameri doveli Slobu, Ameri skinuli Slobu, došo Đinđić nemački čovek, otrgo se kontroli pa ga uklonili Amerikanci, onda došao Koštunica koji se obrnuo od Amerike ka Rusiji pa je zato skinut, ko je onda bio, da, Tadić, NATO poslušnik koji je demontirao vojsku, pa su Rusi doveli Tomu što se Nemcima nije dopalo pa su uzdigli Vučića. Litar kisele i još 4 vinjaka.
Dobro, ako cemo tako da se igramo, i Zarkovic i Helmcast podrzavaju tu pricu da ambasadore niko nista ne pita nego je to put da se demotivisu protesti. Rusofilski protesti.
U realnosti, to se radi tako sto se pozovu Borko, Pavle Grbovic i jos neki indijanci na sastanak sa koga izadju kao popisani, a Vucic napravi jos neki dil za inostranu fabriku finansiranu nasim novcem.
Last edited by Filipenko on Sun May 28, 2023 5:48 pm; edited 1 time in total
- Post n°348
Cousin Billy wrote:Ameri doveli Slobu, Ameri skinuli Slobu, došo Đinđić nemački čovek, otrgo se kontroli pa ga uklonili Amerikanci, onda došao Koštunica koji se obrnuo od Amerike ka Rusiji pa je zato skinut, ko je onda bio, da, Tadić, NATO poslušnik koji je demontirao vojsku, pa su Rusi doveli Tomu što se Nemcima nije dopalo pa su uzdigli Vučića. Litar kisele i još 4 vinjaka.
A preuranjena EU čestitka?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°349
fikret selimbašić wrote:Cousin Billy wrote:Ameri doveli Slobu, Ameri skinuli Slobu, došo Đinđić nemački čovek, otrgo se kontroli pa ga uklonili Amerikanci, onda došao Koštunica koji se obrnuo od Amerike ka Rusiji pa je zato skinut, ko je onda bio, da, Tadić, NATO poslušnik koji je demontirao vojsku, pa su Rusi doveli Tomu što se Nemcima nije dopalo pa su uzdigli Vučića. Litar kisele i još 4 vinjaka.
A preuranjena EU čestitka?
To ti je valjda neodgovorna briselska birokratija.
- Post n°350
ja sam ubeđen da vi grobosi podržavate pavla grbavog
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.