kondo wrote:Летећи Полип wrote:Ja znam šta ću. Sačekaću da vidim plan protesta, pa na osnovu toga odlučiti da li ću ići ili ne. Stvarno mi je već dosta ovoga. Već sedam godina ista stvar.
upali švajs mašinu pa dođi, jebo te plan
+1
kakav jebeni Plan, ovaj nece pasti sutra.
Do sada je balavi mogao da ponudi brze jace bolje sve sto bi opozicija ponudila glasacima - najzad se desila stvar koju samo opozicija moze da ponudi a to je Srbija bez nasilja. Dakle ako jasu na tome i ako im to bude program, mogu da dobiju dovoljno glasova jer i obicnim ljudima nezainteresovanim za politiku je prekurcilo.
Balavi ne moze da ponudi "nenasilje" jer njegov rezim je od toga sazdan - moze naravno da laze i maze ali svakome sa IQ preko 80 je jasno na kojoj strani je nasilje i ko nasiljem vlada. Ubijes Olivera, pretuces aktivistu, skaces po laktovima i lomis ruke onom momku, izlazis iz drzavnih Skoda sa letvama na gradjane, Palma ti jebe cerku i zenu - sve to Srbin istrpi, jebi ga, trpeo Turke onoliko.
Ali mrtva deca prave razliku i to je valjda posle ova tri (sve masovnija i masovnija) protesta jasno.