Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
Nanjušilo se da je Žeks odjednom postao fair game pa ga tovare. Pomeranje granica slobode.
Sačekajmo da se oglasi Goran Bregović.
džiberski luciferluci, I like it
Jesam li ja nešto prezupčio ili je tužilac tu da postavlja pitanja, a ne policija?
- Nakon privođenja, osumnjičeni maloletnik potpuno se pogubio u policiji. Na pitanje policajaca zašto je napao druga i njegovu majku, dečak je samo odmahivao glavom - kaže dobro obavešten izvor.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
Jesi. Policija saslušava osumnjičenog i to je po našoj kriminalistici veoma važna dokazna radnja jer osumnjičeni još nema razvijene inhibicije i često u toj fazi pruži sve potrebne dokaze. Nakon informativnog razgovora, policija, ukoliko proceni da postoje elementi krivičnog dela, upućuje predmet javnom tužiocu koji takođe vrši saslušanje. Neka me neko ispravi ako grešim ali ovo je moje razumevanje te faze krivičnog postupka.
Hvala lepo.
_____
Sweet and Tender Hooligan
Deda devojčice A. B. koja je ubijena u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, Slobodan Raičević, javio se u emisiju "Utisak nedelje" i rekao da su se predsednik Vučić, premijerka Brnabić i Siniša Mali "izigravali sa bolom" porodica ubijenih.
„Ona je prva nastradala, bila je dežurna, sa drugaricom je nastradala i čika Dragan koji je sa njima bio prisutan. Taj monstrum je uleteo i prvo je ubio moju ljubimicu“, rekao je on.
Radičević je u „Utisku nedelje“ naveo da će predsednik vladati „dugo, dok on bude hteo“ i glasao za predlog u „Utisku“ o premijerki Ani Brnabić koja se slikala sa Aleksandrom Vučićem i Sinišom Malim i fotošopirala njih troje u devetoro.
„Glasam i za ovo troje kerbera koji su se slikali i pretvorili sliku u devet. Malo im je bilo troje, nego devet kerbera, izigravali su se sa našim bolom. Bio sam i u šetnji i nisam primetio nijedan incident da se desio. Sve je to izgledalo organizovano ako Bog da, i sledeći petak isto tako da bude“, naveo je on komentarišući protest „Srbija protiv nasilja“.
https://nova.rs/vesti/drustvo/potresno-ukljucenje-dede-ubijene-devojcice-u-ribnikaru-vucic-brnabic-i-mali-su-se-izigravali-sa-nasim-bolom-video/
a evo šta ovaj govnar odgovara na link teksta na tviteru
Mislim da je deda zaveden propagandom i lažima koje čuje na N1.
— Dr Nebojša Krstić (@CenzurisanoL) May 14, 2023
Čovek ostaje nem pred njihovim bezobrazlukom.
Mogao je da.popljuje N1 sto pustaju coveka u program, da ih optuzi za ovo ili ono, ali ne...
dobro to bi isto rekao i vučić, ako već nije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Krstić baš hoće da mu neko od razjarenih ljudi slomi glavu, najgore je što će morati da odgovara zbog toga.
ja mu ne bi lomio glavu ali bi mu pljuvao u usta sve dok imam pljuvačke a siguran sam da bi mi se u svakom trenutku pridružio još neko
pritom ne verujem da je to neko krivično delo, možda u rangu onog kad je materaci psovao sestru zidanu
pritom ne verujem da je to neko krivično delo, možda u rangu onog kad je materaci psovao sestru zidanu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Obrisao post
U Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj preminula je učenica osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, koja je u pucnjavi zadobila teške povrede glave.
isključili aparate kad se malo smirila frka i kad su fokus grupe rekle da može, bukvy
_____
#FreeFacu
Del Cap wrote:U Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj preminula je učenica osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, koja je u pucnjavi zadobila teške povrede glave.
rekla mi keva malocas. uzas.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Њени су се још и надали... не знаш које је горе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Pa to je uzas, sto su se nadali skoro dve nedelje. Pakao.
svi smo se nadali
_____
Warning: may contain irony.
Zahtevamo hitnu istragu:
— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) May 16, 2023
Ko je štitio ubicu iz Mladenovca koji je počinio masakr?
Ko je Višem j.tužilaštvu u Beogradu 2020. naložio da tužiteljka Nataša Dubak zataška njegov napad na služb.lice i arhivira slučaj bez ikakve provere?
Ko je zaustavio da se kazni i tragedija spreči?
Zasto zloupotrebljavaju tragediju
https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/deca-u-kandzama-administrativnog-zla-autorski-tekst-majke-ucenika-os-vladislav-ribnikar-koji-je-sest-godina-isao-u-razred-sa-decakom-osumnjicenim-za-masovno-ubistvo/