Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
- Post n°501
Re: Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
Треба направити реч која би спојила лешинара и новинара у једно.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°502
једног дана кад одлучи да више не буде предсједник треба га ставит у клинички центар да он буде тај који ће људима саопштават кад имају неизлјечиве болести нама је то ситница а њему би значило много да настави да се људима усерава у животе
— Манки (@donkey_fist) April 4, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°504
Ako ikada srpsko društvo krene u pravcu oporavka i ozdravljenja,smrtna kazna ce biti jedan od bitnih delova tog procesarumbeando wrote:kurir.rs/crna-hronika/4374789/jezivi-detalji-ubistva-danke-ilic-udarili-je-autom-stavili-u-gepek-pa-bacili-na-deponijuKriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.
- S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.
S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°505
Za sta smrtna kazna? Za ubistvo iz nehata? Za pokusaj zataskavanja?
Dajmo, nemojmo.
Dajmo, nemojmo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°506
za lesinare?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°507
To moze.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°508
Mada sad vidim da Vucicevic tvrdi da je jedan od ovih likova zadavio devojcicu golim rukama nakon sto ju je udario kolima.
To mi zvuci neverovatno, ali ko zna.
To mi zvuci neverovatno, ali ko zna.
_____
- Post n°509
Za oba, da.Erős Pista wrote:Za sta smrtna kazna? Za ubistvo iz nehata? Za pokusaj zataskavanja?
Dajmo, nemojmo.
Al ko sto rekoh, u nekom hipotetickom drustvu bolje buducnosti, ne danasnjoj Srbiji
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°510
Danasnja Srbija je na korak od uvodjenja smrtne kazne, ali ne vidim da cd je to uciniti boljim drustvom, kao sto nije ni Imperiju zla Ameriku.
_____
- Post n°511
Kazem, jedna drugacija Srbija, na drugacijim osnovama.Erős Pista wrote:Danasnja Srbija je na korak od uvodjenja smrtne kazne, ali ne vidim da cd je to uciniti boljim drustvom, kao sto nije niImperiju zlaAmeriku.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°512
Nijedna zemlja nije bolja sa smrtnom kaznom.
_____
- Post n°513
Vučićevićeve tvrdnje o saznanjima iz istrage:
- Spoiler:
- - Naleteli su na nju pri velikoj brzini i ubili je na licu mesta. Umesto da pokušaju da pomognu i pozovu policiju, oni su je stavili u gepek i odvezli do deponije. Tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali otpadom da ne bi bila primećena, a zatim su otišli i očistili automobil varikinom da bi uklonili trag krvi - kazao je Vučićević i dodao:
- Tek forenzičkom analizom su otkriveni tragovi krvi. Utvrđeno je da krv pripada maloj Danki. Policija je od početka imala indiciju da se nešto ovako desilo. Ove ubice su se u više navrata vraćale do te deponije i dodatno zatrpavale telo devojčice. Grozan zločin, sa predumišljajem. Policija je do dokaza u ovoj istrazi došla forenzičkom analizom tragova krvi. Tek što su otkrili da krv najverovatnije pripada Danki, radnici su uhapšeni i pali na poligrafu. Jedan od njih je potpisao priznanje, drugi se još uvek nećka. Oni će biti najstrožije kažnjeni - rekao je Vučićević.
- Spoiler:
- Njih dvojica su bili pijani. Oni su se uplašili zato što su pod dejstvom alkohola vozili službeni automobil. Devojčica je bila živa kada su je udarili. Jedan od njih je izašao iz automobila i golim rukama zadavio Danku. Ona je ležala na putu i plakala, a on je bez trunke savesti udavio, ubacio u gepek i posle su je bacili na deponiju.
Jedan od njih je rekao da će telo male Danke da iskopa i sakrije u svoje selo koje se nalazi 36 km od Bora. Da će telo da zakopa pored štale, pored stajskog đubriva. Dogovarali su se kako da prikriju tragove. Kao radnici komunalnog preduzeća nisu bili sumnjivi. Psi koji su obučeni su pretražili tu lokaciju, prema detaljima iz istrage, devojčica nije tamo. Pretpostavlja se da je i dalje na deponiji, traga se i dalje za njom.
- Post n°514
+1Erős Pista wrote:Nijedna zemlja nije bolja sa smrtnom kaznom.
- Post n°516
Pošto telo još nije nađeno, malo su verovatne tvrdnje da su osumnjičeni dodatno sebi natovarili to što Vučićević govori.
- Post n°517
Nastavicemo raspravu na nekoj drugoj temi, mozda i posebnoj za to.Erős Pista wrote:Nijedna zemlja nije bolja sa smrtnom kaznom.
Inace je ovaj forum i bio retko mesto na kome su ignorisane špekulacije tabloida i samog slučaja, videcemo zvanicna saopštenja policije i tužilaštva
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°518
izmđ ostlg i za sve koji pišu isceniratificfiric wrote:za lesinare?
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°519
Nektivni Ugnelj wrote:Strvinovinar
@paće
Усвајам, дај те обрасце где да потпишем.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°520
koliki moron moraš da budeš da bi kao suvozač pristao da pređeš iz situacije u kojoj imaš 0 krivice u ludačko krivično delo, gde ćeš kao deteubica u ćorci relativno kratko poživeti.
- Post n°521
rumbeando wrote:Pošto telo još nije nađeno, malo su verovatne tvrdnje da su osumnjičeni dodatno sebi natovarili to što Vučićević govori.
+1
I meni to zvuci neverovatno.
_____
- Post n°522
Del Cap wrote:koliki moron moraš da budeš da bi kao suvozač pristao da pređeš iz situacije u kojoj imaš 0 krivice u ludačko krivično delo, gde ćeš kao deteubica u ćorci relativno kratko poživeti.
+1
- Post n°523
Del Cap wrote:koliki moron moraš da budeš da bi kao suvozač pristao da pređeš iz situacije u kojoj imaš 0 krivice u ludačko krivično delo, gde ćeš kao deteubica u ćorci relativno kratko poživeti.
Морон пута алкохол пута двојица пута паника.
_____
- Post n°524
disident wrote:Nastavicemo raspravu na nekoj drugoj temi, mozda i posebnoj za to.Erős Pista wrote:Nijedna zemlja nije bolja sa smrtnom kaznom.
Inace je ovaj forum i bio retko mesto na kome su ignorisane špekulacije tabloida i samog slučaja, videcemo zvanicna saopštenja policije i tužilaštva
ne kapiram na sta se sada zalis?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°525
boomer crook wrote:disident wrote:
Nastavicemo raspravu na nekoj drugoj temi, mozda i posebnoj za to.
ne kapiram na sta se sada zalis?
Одговор је потврдан, не капираш, углавном зато што се ни не жали.
_____