Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
shooting spree osobe koja je odlepila. naravno, svaki slučaj je poseban, ali ja mislim da kada se govori o tome šta da se radi da se moraju povezati.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
jeste, Žitište 2016, 5 ubijenih iz kalašnjikova.ficfiric wrote:Bilo je valjda nesto i u Vojvodini ako se ne varam. Mada ja ove slucajeve ne bih mesao sa ovim talasom
_____
Naleteo na tw
_____
★
Uprava napolje!
Ovog uhapsilu u Grošnici, od KG ka Kraljevu, kako je do tamo stigao?
Lažna prijava za ATŠ
_____
Sweet and Tender Hooligan
ficfiric wrote:Novosti
DRŽAVA KREĆE U KONTRAUDAR: Spremne mere za suzbijanje nasilja
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić i članovi vlade obratiće se javnosti danas u 10.30, posle monstruoznog ubistva dece u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i terorističkog akta u noći između četvrtka i petka u Mladenovcu tokom kojeg je Uroš B. ubio osmoro ljudi, a ranio više od deset.
Prema saznanjima "Novosti" prvi čovek Srbije i ministri izneće u zgradi Predsedništva konkretne mere kako da se suzbije sumanuta spirala nasilja koja preti da destabilizuje zemlju.
To bi trebalo da bude svojevrstan kontraudar kako bi se povratili mir i sigurnost za sve građane i kako bi se na nedvosmislen način pokazalo da je država rešena da se izbori sa teškim izazovom, nezabeleženim u novijoj istoriji Srbije.
Inače, predsednik Vučić i članovi kabineta Ane Brnabić, kao i šefovi bezbednosnih službi noćas su do sitnih sati pomno pratili akciju naše policije u potrazi za pomahnitalim ubicom iz sela Donja Dubona.
Uskoro opširnije
Pomislio sam isto sto i Radomir. Kalva siledzijska i huliganska pamet, sve im je udar, kontraudar, rat.
kontraudar
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 5, 2023
kome kontraudar, uhapšenima? pic.twitter.com/fyy0MlOjln
Last edited by Erős Pista on Fri 5 May 2023 - 9:41; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Jedini kontra-udar bi bio kad bi se kolektivno obesili.
_____
autom, izgleda da je bila tačna prva dojava da je krenuo prema Nišu (starim ili autoputem), ne znam što ga je 600 specijalaca tražilo onda sa helikopterima po mladenovačkim selima i na koga su uopšte puštali pseDel Cap wrote:Ovog uhapsilu u Grošnici, od KG ka Kraljevu, kako je do tamo stigao?
Notxor wrote:Jedini kontra-udar bi bio kad bi se kolektivno obesili.
To.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
MNE wrote:autom, izgleda da je bila tačna prva dojava da je krenuo prema Nišu (starim ili autoputem), ne znam što ga je 600 specijalaca tražilo onda sa helikopterima po mladenovačkim selima i na koga su uopšte puštali pseDel Cap wrote:Ovog uhapsilu u Grošnici, od KG ka Kraljevu, kako je do tamo stigao?
Jesu li mu bar razbili soferku?
_____
★
Uprava napolje!
LESKOVAC - Osamnaestogodišnji A.Ć. upucan je u predelu grudnog koša iz vazdušne puške, a lice koje je pucalo u njega je uhapšeno, potvrđeno je Kuriru u Policijskoj upravi Leskovac.
Mladić je, zbog obilnog krvarenja i toga što se kapisla zarila u grudnom predelu pored grudne kosti, odmah hospitalizovan i hitno operisan u Kliničkom centru niš, rečeno nam je u leskovačkoj bolnici. “Upravo smo razgovarali sa kolegama iz Niša. Mladić je dobro i van životne je opasnosti”, navodi direktor Nebojša Dimitrijević.
Incident se, kako tvrde u policiji, desio oko 22 časa u porodičnoj kući ovog mladića, a ustanovljeno je da se radi o slučajnom incidentu.
_____
@ficfiric
ma našli su ga kod ujaka u stanu, izgleda je ujak bio dovoljno pribran pa je dojavio inače bi bazali onim selima oko Mladenovca još nekoliko dana kao što je bio slučaj sa berberinom
ma našli su ga kod ujaka u stanu, izgleda je ujak bio dovoljno pribran pa je dojavio inače bi bazali onim selima oko Mladenovca još nekoliko dana kao što je bio slučaj sa berberinom
na novoj slika uhapšenog kako sedi u policijskom autu
ne znam više što se čudim
ne znam više što se čudim
_____
- Guest
Ta fotka je koliko vidim deo MUPovog zvaničnog kominikea
sjajno
_____
je l gradonačelnik Šapić primećen negde?
_____
Cousin Billy wrote:Ta fotka je koliko vidim deo MUPovog zvaničnog kominikea
... i objavljena je u svim medijima.
_____
★
Uprava napolje!
Erős Pista wrote:rujofil wrote:Ne znam da li je iko kacio danas burst majke cija je cerka bila na spisku, kaze da dete nije bilo maltretirano u novom razredu daleko od toga i da je bilo dobro prihvaceno. Takodje iz nekoliko svedocenja cini se da je na spisak stavljao ucenike koji su bili bolji od njega, zaista sve zrtve izgledaju kao streberi koji ne bi mrava zgazili. Tek mi sad nista nije jasno u vezi ovog zlocina
Sad sam video snimak njenog ranta. Lupetanje. Ne obracati paznju. Objasnjava kako su roditelji divni i kako nista nisu krivi, cak ni cale, vodio klinca nu streljanu, pa sta. Decko je PSIIIHOOOPAAATAAA.
Zaista lupetanje nevredno paznje.
Ubica se dva meseca zabavljao sa ćerkom te žene (ćerka je bila na spisku). Dolazio im u kuću, sedeo satima sa ćerkom. Zar ne misliš da ona ima malo bolji uvid od nas u to da li je ubica bio žrtva navodnog vršnjačkog nasilja?
- Guest
Šapić je na odmoru u inostranstvu. Navodno su ga zvali za izjavu/reakciju, i rekao je da nije nadležan (info sa Nove, pa ne verujem 100% ali bi ličilo na njega).
On verovatno ne razume da sada ima neke obaveze u Beogradu.
Frile wrote:Ubica se dva meseca zabavljao sa ćerkom te žene (ćerka je bila na spisku). Dolazio im u kuću, sedeo satima sa ćerkom. Zar ne misliš da ona ima malo bolji uvid od nas u to da li je ubica bio žrtva navodnog vršnjačkog nasilja?
Zena iz razumljivih razloga nije bila u stanju da mirno i stalozeno govori na tu temu
_____
★
Uprava napolje!
Cousin Billy wrote:Šapić je na odmoru u inostranstvu. Navodno su ga zvali za izjavu/reakciju, i rekao je da nije nadležan (info sa Nove, pa ne verujem 100% ali bi ličilo na njega).
Kamo srece da su i ostali na odmorima. Ova zemlja zbog njih i jeste postala najveci bolesnik Evrope
_____
★
Uprava napolje!
kurir je pustio delove saslušanja klinca
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4156072/iskaz-decaka-ledi-krv-u-zilama-zao-mi-je-sto-nisam-ubio-sve-ucenike-sa-spiska-uzivao-sam-da-slusam-njihove-krike
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4156072/iskaz-decaka-ledi-krv-u-zilama-zao-mi-je-sto-nisam-ubio-sve-ucenike-sa-spiska-uzivao-sam-da-slusam-njihove-krike
_____
Frile wrote:Erős Pista wrote:
Sad sam video snimak njenog ranta. Lupetanje. Ne obracati paznju. Objasnjava kako su roditelji divni i kako nista nisu krivi, cak ni cale, vodio klinca nu streljanu, pa sta. Decko je PSIIIHOOOPAAATAAA.
Zaista lupetanje nevredno paznje.
Ubica se dva meseca zabavljao sa ćerkom te žene (ćerka je bila na spisku). Dolazio im u kuću, sedeo satima sa ćerkom. Zar ne misliš da ona ima malo bolji uvid od nas u to da li je ubica bio žrtva navodnog vršnjačkog nasilja?
Oko nekih stvari sigurno ima, a oko nekih joj upravo blizina proizvodi bias ili neosnovanu ubedjenost da joj je sve jasno. Ono sto sam cuo je bilo nabadanje koje nema nikakve veze sa njenim boljim uvidom. Reci da je decko bio razmazeni psihopata, ali da cale nije kriv sto ga je ucio da puca, je naprosto budalesanje, ko god da je rekao.
Last edited by Erős Pista on Fri 5 May 2023 - 10:17; edited 1 time in total
_____
- On je danima na guglu istraživao krivični zakonik, odnosno koja je starosna granica za odlazak u zatvor. Zbog toga je svesno izabrao baš ovaj trenutak za napad, jer je shvatio da deca do 14 godina ne idu u zatvor. Praktično je požurio da da svog 14. rođendana, koji je u julu, počini zločin kako ne bi mogao da bude krivično gonjen - objašnjava nam izvor i napominje da je dečak smešten na jednu psihijatrijsku kliniku.
_____