Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
- Guest
Da da to sam hteo da kažem, droga je objašnjenje za sve u ovim situacijama i najava testiranja je baš ono populizam sa dna kace.
isto kao i obilazak SVIH koji poseduju oruzje da se utvrdi da li ga propisno cuvaju.
sve samo ne da se uradi nesto korisno - zabrana pistolja.
sve samo ne da se uradi nesto korisno - zabrana pistolja.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
anketa u informeru#putokaz pic.twitter.com/YdpiaJlses
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 4, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
I sve me više nervira ona oružarka. Šta je ona uradila - najverovatnije se sama javila Tanjugu (baš oni znaju oružare sa filmskih setova), a pre toga je već napravljen dil unutar te airsoft/gun nut klike kako da se brani ćale. Ugledni ljudi, pitomi airsoft hobisti, patriote, eminentni lekari, sportski radnici nazivaju decu Srbija i kako već, i šta je prvo što urade, šalju jednog od svojih u Tanjug da svesno laže i baca prašinu u oči.
Strašno me svrbi to jer sam od nekih ljudi iz svog života slušao o toj oružarki i njenom mužu kao o nekakvim nadljudima, strašnim patriotama, uzorima tako reći.
Strašno me svrbi to jer sam od nekih ljudi iz svog života slušao o toj oružarki i njenom mužu kao o nekakvim nadljudima, strašnim patriotama, uzorima tako reći.
lalinea wrote:Kad idu droge? Ili je to vec bilo?ficfiric wrote:^^ Mislis prvi dan?
Bemty, ispod tvog fenomenalnog teksta, stavili su suggestion za kratki video Danijela Matea gde govori o kolektivnoj traumi drustva koje prezivelo rat. Moze da se primeni i na intergeneracijsku traumu u porodicu ("it's not personal, but it is/has affected you"). Kombinacija tvog teksta i njegove price me navela da razmisljam koliko je jebeno ogromna trauma koja je usadjena u srz naseg drustva (kad pogledas poslednjih 200god).
O, da.
"koja ostavljaju snažan utisak: to su Srbija (14)"
naravno da ostavlja snažan utisak - da su roditelji retardirani, ali da je snažan jeste
btw ako neko nije već skontao i precednik je imao skoro isto djetinjstvo kao ovaj mali, potpuno isti psihički sklop štrebera koga su maltretirali i zapostavljali u društvu samo što je on srećom bio i bezmudaš ali je nesrećom završio u SRSu pa je to bezmudost nadoknađivao glasnogovorenjem po Bosni da treba pobiti 100 Muslimana za 1 Srbina i zatvaranjem ljudi u RTSu kad je izvukao majku(Milanović je bio izvršitelj) a vjerujem da je i ovo pravljenje ćevapa od ljudi naredio a ne samo odobrio ili se pravio lud, jer bilo je žestokih kriminalaca i ranije pa se nisu takve stvari dešavale dok on nije preuzeo uzde
koliko stvari idu nizbrdo da se ne čudite ako i ovaj mališa jednog dana postane prezidente, nema krivičnog djela nema dosijea, sve je čisto
naravno da ostavlja snažan utisak - da su roditelji retardirani, ali da je snažan jeste
btw ako neko nije već skontao i precednik je imao skoro isto djetinjstvo kao ovaj mali, potpuno isti psihički sklop štrebera koga su maltretirali i zapostavljali u društvu samo što je on srećom bio i bezmudaš ali je nesrećom završio u SRSu pa je to bezmudost nadoknađivao glasnogovorenjem po Bosni da treba pobiti 100 Muslimana za 1 Srbina i zatvaranjem ljudi u RTSu kad je izvukao majku(Milanović je bio izvršitelj) a vjerujem da je i ovo pravljenje ćevapa od ljudi naredio a ne samo odobrio ili se pravio lud, jer bilo je žestokih kriminalaca i ranije pa se nisu takve stvari dešavale dok on nije preuzeo uzde
koliko stvari idu nizbrdo da se ne čudite ako i ovaj mališa jednog dana postane prezidente, nema krivičnog djela nema dosijea, sve je čisto
MNE wrote:izvukao majku
Nije izvukao svoju majku Angelinu.
https://www.nin.co.rs/2000-04/20/12390.html
https://www.rts.rs/lat/vesti/drustvo/3503732/neargumentovani-napadi-na-rts-povodom-godisnjice-bombardovanja.html
https://www.nedeljnik.rs/20-godina-od-bombardovanja-rts-a-ispovest-zeljka-pantelica-novinara-koji-je-te-noci-morao-da-procita-vesti/
okej nisam znao da je demantovano, ostalo svakako stoji
Uh
https://www.antenam.net/svijet/region/285312-jedan-od-nastradalih-djecaka-odsvirao-najtuzniju-muziku-na-balkanu?fbclid=IwAR0BQpHFKv84M
https://www.antenam.net/svijet/region/285312-jedan-od-nastradalih-djecaka-odsvirao-najtuzniju-muziku-na-balkanu?fbclid=IwAR0BQpHFKv84M
Zamislite koliko se ova vlast plaši svakog spontanog okupljanja naroda na ulicama kada im smeta i to što se gradjani okupljaju da upale sveće. pic.twitter.com/OLRtOn1o3F
— Icelander (@islandjanin) May 4, 2023
kakva ološ
[size=34]Dan žalosti u celoj BiH u petak zbog tragedije u Beogradu[/size]
https://n1info.rs/region/dan-zalosti-u-celoj-bih-u-petak-zbog-tragedije-u-beogradu/
https://n1info.rs/region/dan-zalosti-u-celoj-bih-u-petak-zbog-tragedije-u-beogradu/
Što bi reko kondo, mnogo ste veliki štreberi. Bugari izgubili 3 od 4 rata u XX i mnogo su manje divlji nego mi, kako to kako to.Del Cap wrote:lalinea wrote:
Kad idu droge? Ili je to vec bilo?
Bemty, ispod tvog fenomenalnog teksta, stavili su suggestion za kratki video Danijela Matea gde govori o kolektivnoj traumi drustva koje prezivelo rat. Moze da se primeni i na intergeneracijsku traumu u porodicu ("it's not personal, but it is/has affected you"). Kombinacija tvog teksta i njegove price me navela da razmisljam koliko je jebeno ogromna trauma koja je usadjena u srz naseg drustva (kad pogledas poslednjih 200god).
O, da.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
violentni dinarci kao 1 stub
plus, trauma nije svodiva na direktnu posledicu čistog poraza u užem političkom smislu (ako je do komparacije).
plus, trauma nije svodiva na direktnu posledicu čistog poraza u užem političkom smislu (ako je do komparacije).
Ma naravno. Bugara mrtvih u 2 WW oko 150k, max 200k. Srba ne manje od milion.
odoste polako do kosovske bitke, nisu to baš stvari koje imaju veze sa vršnjačkim nasiljem
Nemaju. Ali ima veze sa drugim stvarima koje imaju veze sa nasiljem u drustvu. Ali daleko od toga da su jedine ili pretezne. Nego je on pitao konkretno za Bugare
Zagreb za stradale beogradske đake pic.twitter.com/pd2F4bhLjZ
— λαλιζας (@dunavskibluz) May 4, 2023
Kakve veze ima koliko ovih mrtvih a koliko onih mrtvih? Srbima nije smetalo milion u prvom i milion u drugom sve dok je “svi Srbi u jednoj državi” bilo moguće. U tom smislu ne treba gledati broj mrtvih nego teritorije na koje je Bugarska polagala pravo (vidi mapu pogoleme Bugarske iz 1878), i koliko je tih teritorija ostalo van granica Bugarske posle prvog svetakog rata.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
— i b y (@ibidcx) May 4, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
_____
★
Uprava napolje!
Ne znam da li je iko kacio danas burst majke cija je cerka bila na spisku, kaze da dete nije bilo maltretirano u novom razredu daleko od toga i da je bilo dobro prihvaceno. Takodje iz nekoliko svedocenja cini se da je na spisak stavljao ucenike koji su bili bolji od njega, zaista sve zrtve izgledaju kao streberi koji ne bi mrava zgazili. Tek mi sad nista nije jasno u vezi ovog zlocina
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Od kada radim ovaj posao ovo je bio možda i najteži zadatak koji sam imao, pričao naš kolega, novinar Đuro Svilar.
“U kafić u kojem sam punio mobilni telefon ušla je majka, koja je čekala vesti i onda je u jednom momentu na Vajber grupi dobila informaciju da je dete umrlo. Ja sam se zatekao pored nje. Punim telefon i zakovan sam za zid, gledam nju koja se trese i pada. Tu sam se raspao i rasplakao, nisam mogao da dođem sebi barem pola sata. I ja sam roditelj, a svakom je ovo moglo da se desi. U tom trenutku vajber je, nažalost, bio jedini izvor informacija koje su roditelji dobijali o svojoj deci, a neki su tim putem dobili i najcrnje vesti. Šta drugo reći, posle svega čemu smo svedočili, osim da ostaje večna muka i neverica da je ovako nešto uopšte moguće”.