(jedna od boljih internet fora, moram priznati )
Rat u Ukrajini
- Post n°476
Re: Rat u Ukrajini
De ste misevi
- Post n°477
Чекај, а ко су неименовани починитељи едитовања Грејемовог видео снимка?
ПР украјинске владе, или Сан? Њихови логои су на снимку који се први појавио.
ПР украјинске владе, или Сан? Њихови логои су на снимку који се први појавио.
- Post n°478
Pa ukrajinska vlada, ko bi drugi bio, od njih je potekao snimak. Oni se time i bave od pocetka rata. Fabrikovanje i laziranje snimaka im je kao dobar dan.
- Post n°480
Koji po redu? Treći?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°481
Mirise mi na false flag
Sto je zapravo lose
Sto je zapravo lose
- Post n°482
Imaš snimke dronova pa ako sumnjaš traži po katalogu model da vidiš da li je false flag.
Ima i ispaljivanja pancira, ali to se možda Rusi samo igraju.
Ima i ispaljivanja pancira, ali to se možda Rusi samo igraju.
_____
- Post n°484
davno smo utvrdili da su informerovi naslovi vrlo tačni kad se gledaju uz vremensku distancu
- Guest
- Post n°485
proukrajinski osintovci tvrde da nije false flag - 1) juče je najavljena odmazda za napade na Kijev 2) kažu da su dronovi na snimcima nedvosmisleno ukrajinske proizvodnje
- Post n°486
bio bi mnogo glupav FF a i u kakvu svrhu bi uopšte bio
- Post n°487
MNE wrote:bio bi mnogo glupav FF a i u kakvu svrhu bi uopšte bio
Pa to je i mene zanimalo, ali izgleda da nije. A i jesu zasuli Kijov 3 puta u 24h
- Post n°488
Lako je Kijevu, on ima Patriot sistem da ga brani.
Izgleda da Rusi krecu u napad na Seversk, sto me cini zabrinutim, ali i tuznim. Cista 1 glupost, ali ko mene pita.
Izgleda da Rusi krecu u napad na Seversk, sto me cini zabrinutim, ali i tuznim. Cista 1 glupost, ali ko mene pita.
- Post n°489
To date, Ukraine has received about 60 Leopard 2 tanks - the Ministry of National Defense of Ukraine.
+14 Čelendžera.
Lepo rekoh 70-80
- Post n°490
[size=34]
[size=34]"Imamo iste takve probleme i u Siriji..." [/size]
[/size]Putin says Russia’s anti-air defenses did a decent job repelling today’s apparent Ukrainian drone strike on Moscow, but says “there’s still work to be done.”
— max seddon (@maxseddon) May 30, 2023
He claims Russia had similar problems at Hmeimim airbase in Syria – a comparison that won’t put Muscovites at ease… pic.twitter.com/qp4t4Nab3d
[size=34]"Imamo iste takve probleme i u Siriji..." [/size]
- Post n°491
ovlastio bi gospodina da vam se obraća u moje ime. CAR, ukratko.
https://n1info.hr/vijesti/milanovic-imam-respiratorne-alergije/
Između Za dom spremni i Slava Ukrajini nema razlike. To je poklič najradikalnijih šovinista zapadne Ukrajine koji su radili s nacistima i pobili tisuće Židova, Poljaka… To ne želim slušati u Hrvatskoj. To što su se neki lideri navukli na to, ne zanima me. Neka izmisle drugačiji pozdrav. Neka maknu i Rusiju i Ukrajinu. Kijev je daleko, Moskva još dalje.
Između Za dom spremni i Slava Ukrajini nema razlike. To je poklič najradikalnijih šovinista zapadne Ukrajine koji su radili s nacistima i pobili tisuće Židova, Poljaka… To ne želim slušati u Hrvatskoj. To što su se neki lideri navukli na to, ne zanima me. Neka izmisle drugačiji pozdrav. Neka maknu i Rusiju i Ukrajinu. Kijev je daleko, Moskva još dalje.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°492
Ae, jelda da lijepo zvuči, međutim ti danas ne znaš jel ovo rezultat slizanosti s Dodikom ili je rezultat interne politike i namjerne kontre AP-u.
Plus, užasno je zgodno kako se frajeriše u ovoj ulozi predsjednika , a kad je bio premijer jebigica
Plus, užasno je zgodno kako se frajeriše u ovoj ulozi predsjednika , a kad je bio premijer jebigica
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°493
Navodno doslo brdo Cecena u Donjeck, nesto ce da napadnu.
Na mestu Ukrajinaca, poslao bih pojacanja u onlajn odrede koji prate drustvene mreze i internet objave, da motre sta ce ovi sve da kace. Ocekujem pojacanu preciznost ukrajinske artiljerije u narednim danima i nenadane pogotke zahvaljujuci cecenskim tiktok i ostalim objavama. Ako treba, povukao bih i sve sa ovog i onog foruma na 7 dana.
Na mestu Ukrajinaca, poslao bih pojacanja u onlajn odrede koji prate drustvene mreze i internet objave, da motre sta ce ovi sve da kace. Ocekujem pojacanu preciznost ukrajinske artiljerije u narednim danima i nenadane pogotke zahvaljujuci cecenskim tiktok i ostalim objavama. Ako treba, povukao bih i sve sa ovog i onog foruma na 7 dana.
- Post n°494
A jel rekao nešto o Za Dom Spremni frajerima kad je grmilo i sivalo 91-95?Bleeding Blitva wrote:Ae, jelda da lijepo zvuči, međutim ti danas ne znaš jel ovo rezultat slizanosti s Dodikom ili je rezultat interne politike i namjerne kontre AP-u.
Možda će i ukrajinski predsednik na 25-tu godišnjicu mirne reintegracije Krima u granice Ukrajine da kaže neku grku o Slava Ukrajini? Živi bili pa videli.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°495
kondo wrote:ovlastio bi gospodina da vam se obraća u moje ime. CAR, ukratko.
[size=31]Između Za dom spremni i Slava Ukrajini nema razlike. To je poklič najradikalnijih šovinista zapadne Ukrajine koji su radili s nacistima i pobili tisuće Židova, Poljaka… To ne želim slušati u Hrvatskoj. To što su se neki lideri navukli na to, ne zanima me. Neka izmisle drugačiji pozdrav. Neka maknu i Rusiju i Ukrajinu. Kijev je daleko, Moskva još dalje.[/size]
Realno, ti ne znaš šta lajkaš, ali ne da mi se objašnjavati.
- Post n°496
Ukrajinci izgleda ozbiljno rokaju po periferiji Belgoroda - to je skoro sigurno - ostale vesti - o logičnoj evakuaciji dece nisu potvrđene.
Zipa selo se zove kao kapa.
_____
- Post n°497
Mór Thököly wrote:kondo wrote:ovlastio bi gospodina da vam se obraća u moje ime. CAR, ukratko.
[size=31]Između Za dom spremni i Slava Ukrajini nema razlike. To je poklič najradikalnijih šovinista zapadne Ukrajine koji su radili s nacistima i pobili tisuće Židova, Poljaka… To ne želim slušati u Hrvatskoj. To što su se neki lideri navukli na to, ne zanima me. Neka izmisle drugačiji pozdrav. Neka maknu i Rusiju i Ukrajinu. Kijev je daleko, Moskva još dalje.[/size]
Realno, ti ne znaš šta lajkaš, ali ne da mi se objašnjavati.
šta hvali
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°498
Milanović nije razumen. On je protiv ovoga - Slava u Krajini
_____
- Post n°499
Notxor wrote:Ukrajinci izgleda ozbiljno rokaju po periferiji Belgoroda - to je skoro sigurno - ostale vesti - o logičnoj evakuaciji dece nisu potvrđene.
Али пази Краставчево (Огурцово/Охурцово), Безљудовка... Мада, кад сам се једном возио од Обреновца до Уба оном улицом што изиграва друм, било је свакаквих назива - Пиромана се сећам, и чувене Трбушнице одакле је онај Јосиф, ал' било је ту још којечега.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°500
Овај проклети рат ће нас научити сваком селу у Доњецкој области.
Издвајам битке код Саур-Могиле, Њу Јорка, и заузимање села Сако и Ванцети.
Издвајам битке код Саур-Могиле, Њу Јорка, и заузимање села Сако и Ванцети.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.