Cousin Billy wrote:Ukrajinci cede ovaj upad do poslednjeg atoma (ovo je pun, sada ćete videti): tvrde da je u toku evakuacija nuklearnog arsenala Belgorod-22.
Rat u Ukrajini
- Post n°401
Re: Rat u Ukrajini
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°402
fikret selimbašić wrote: Notxor podsjeća okupljene Burunđane da je Rusija pobijedila u Bahmutu... jedna beskonačna baklava pokrivanja.
Nije u redu da me lažno citiraš jer sam juče napisao da su u Bahmutu svi poraženi (preciznije: nema ovde pobednika).
Zašto lažeš?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°403
Notxor wrote:fikret selimbašić wrote: Notxor podsjeća okupljene Burunđane da je Rusija pobijedila u Bahmutu... jedna beskonačna baklava pokrivanja.
Nije u redu da me lažno citiraš jer sam juče napisao da su u Bahmutu svi poraženi. Zašto lažeš?
War is hell.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°404
Zašto si napisao da je rat odlična stvar?
_____
- Post n°405
Notxor wrote:Zašto si napisao da je rat odlična stvar?
Zato što se mijenja trenutni svjetski predak, slijedi slom unipolarnog svijeta, povratak NATO pakta u granice iz '97. slom kapitalizma i neonacizma... Mogu ovako do sabaha ali i ovo je sasvim dovoljno razloga.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°406
fikret selimbašić wrote:Cousin Billy wrote:
Svašta se piše. Strelkov (koji je upozoravao na mogućnost upada u belgorodsku oblast) tvrdi da diverzanti nose uniforme ruske policije i preporučuje civilima da pucaju u njih.[/quote]
Nisam ovo vidio kod Strelkova već na nekom šklj telegram kanalu, tu dodaju i da je lokalna policijska stanica zauzeta tako što su u u nju ukronaci diverzanti upali odjeveni u policijske uniforme. Genijalna je ova preporuka da se uca u policiju, oprave je genijalna ako je ukrajinska podmetačina. Odmah mi pada na pamet da je neko može iskoristiti da odstrijeli omrznutog drota na kog već dugo ima pik. Zqšto ga upuca? Pročito sam preporuku na tg kanalu, pomislio sam da je ukropski diverzant.
+100000
Стрелков то није рекао. Намазанији је то лисац.
Ово је његов званични канал:
https://t.me/strelkovii
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°407
@FS
Istripovao si se. Proći će.
Nego ovaj četnik sa fotke je glumac Kirill Kanakhin, a ovaj drugi je Alexei Levkin pevač benda pa ko voli može i da ga sluša kako peva
https://www.metal-archives.com/bands/%D0%9C8%D0%9B8%D0%A2%D0%A5/25118
Hit za Evroviziju
Nego ovaj četnik sa fotke je glumac Kirill Kanakhin, a ovaj drugi je Alexei Levkin pevač benda pa ko voli može i da ga sluša kako peva
Hit za Evroviziju
_____
- Post n°408
Notxor wrote:@FS
Nisam, samo citiiram javno obznanjene ratne ciljeve, ako se ko istripovao, onda su to Putin i Lavrov jer njihove riječi sam prenio, samo sam kapitalizam dodao.
Viši pomoćnik ukrajinskog predsjednika kaže da Kijev "nema nikakve veze" s događajima u ruskoj regiji Belgorod.
"Ukrajina sa zanimanjem promatra događaje u Belgorodskoj regiji u Rusiji i proučava situaciju, ali nema nikakve veze s tim", kaže Mihajlo Podoljak.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°409
Da da, i meni je bilo neobično, trebalo je da se ogradim.Јанош Винету wrote:fikret selimbašić wrote:
+100000
Стрелков то није рекао. Намазанији је то лисац.
Ово је његов званични канал:
https://t.me/strelkovii
- Guest
- Post n°410
Inače, smatram da ruske snage treba da se u ime mira povuku iz belgorodske oblasti. Dalja odbrana samo doprinosi produženju sukoba.
- Post n°411
Notxor wrote:@FS
Hit za Evroviziju
То су виђенији украјински неонацисти са десетогодишњим стажом. Искрено у једном моменту је било тешко наћи украјинског војника који нема неонацистичка обележја.
Овде упадам у еквилибристику попут конда и мој став је - хвала Богу да су далеко од нас, далеко им лепа кућа и једнима и другима.
У коментарима шоу. Јеврејин се јавља и каже ”знам да не би требао да се смејем али смешна је монтажа”.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°412
Cousin Billy wrote:Inače, smatram da ruske snage treba da se u ime mira povuku iz belgorodske oblasti. Dalja odbrana samo doprinosi produženju sukoba.
- Post n°413
Cousin Billy wrote:Inače, smatram da ruske snage treba da se u ime mira povuku iz belgorodske oblasti. Dalja odbrana samo doprinosi produženju sukoba.
Povlače se 100%, samo nešto sitno da završe.
_____
- Post n°414
Notxor wrote:Cousin Billy wrote:Inače, smatram da ruske snage treba da se u ime mira povuku iz belgorodske oblasti. Dalja odbrana samo doprinosi produženju sukoba.
Povlače se 100%, samo nešto sitno da završe.
Ukrajinu?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°416
Gruziju su završili za nekoliko dana. Cilj SVO je Ukrajina, cijela.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°417
Nego ovo i ako je trolovanje - vrlo je ozbiljno, čini se. Nije mi jasno šta je endgame ovog upada, pade veče, partizani se ukopavaju, navodno porušili jedan most. Evo ne znam.
- Post n°418
@FS
E pa slabo im to ide i da se ispravim četnik sa slike je pevač nacista, a lepi je glumac i instruktor joge.
edit: srušili i most i helikopter. Kapiram da će do sutra da se zna više. Meni je malo suicide mission, a to nikako ne volim.
E pa slabo im to ide i da se ispravim četnik sa slike je pevač nacista, a lepi je glumac i instruktor joge.
edit: srušili i most i helikopter. Kapiram da će do sutra da se zna više. Meni je malo suicide mission, a to nikako ne volim.
_____
- Post n°419
Mir u Rusiji nema alternativu.Cousin Billy wrote:Inače, smatram da ruske snage treba da se u ime mira povuku iz belgorodske oblasti. Dalja odbrana samo doprinosi produženju sukoba.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°420
Nije čuo za ono "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari".Mór Thököly wrote:Pa Putin je trazio bafer zonu prema Natou...
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°421
Još samo da objasniš od čega žive Putinovi oligarsi bez kojih ne bi bio na vlasti? Čuvaju komunističke vrednosti? A to da će se Česi, Poljaci i ostali vratiti pod rusko okrilje možeš samo da sanjaš. O tome više ni Putin ne mašta.fikret selimbašić wrote:Notxor wrote:Zašto si napisao da je rat odlična stvar?
Zato što se mijenja trenutni svjetski predak, slijedi slom unipolarnog svijeta, povratak NATO pakta u granice iz '97. slom kapitalizma i neonacizma... Mogu ovako do sabaha ali i ovo je sasvim dovoljno razloga.
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°422
Ne pecaj se Kauboje - meta diskusija - on mene lažno citira, pa mu ja odgovaram kao da ne znam šta je mislio, pa on citira Putina, e da bi me zeznuo.
Lišo bez punta.
Lišo bez punta.
_____
- Post n°423
da li je došlo do promene u tvojoj glavi i da si za kraj sukoba
dont tell
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°424
Pa svi smo mi za kraj sukoba. Samo drugačije zamišljamo kako mape treba da izgledaju u trenutku završetka sukoba.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°425
Rusija moze da zavrsi rat sad odmah. Ukrajina ne moze.