Znači, ko drugačije misli - agent?fikret selimbašić wrote:kondo wrote:velika čistka i hapšenja u nemačkom ministarstvu spoljnih poslova. amerikanci preko zelenih konačno dolaze na svoje, svako ko je zagovarao bilo šta sem rata protiv putina je ćorkiran ili je dobio otkaz ove nedelje.
Ima lineka pouzdanabilo kakva vijest o ovome? Pozdravljam ako su zaista krenuli da češljaju štazi-fsb agenturu. Mene pretraga podsjetila na zimušnje hapšenje plemićke grupe koja je spremala državni udar
Rat u Ukrajini
- Post n°26
Re: Rat u Ukrajini
- Post n°27
Što nam nije strano ovde.
Instant karma
Instant karma
- Post n°28
beatakeshi wrote:Znači, ko drugačije misli - agent?fikret selimbašić wrote:
Ima lineka pouzdanabilo kakva vijest o ovome? Pozdravljam ako su zaista krenuli da češljaju štazi-fsb agenturu. Mene pretraga podsjetila na zimušnje hapšenje plemićke grupe koja je spremala državni udar
Čitaš li ti Filipa i Kondoa? Odgovor je pisan na način kako oni pišu. Kontam, eksperementa radi, da se u poptuni Filip mod prebacim, da malo zašarenim Burundi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°30
beatakeshi wrote:Ok, nisam shvatio to tako.
Bio sam u planu, obznanio sam ga ovde, da kad Erdogan krene na sirijske Kurde, opravdavam i relativizujem tursku agresiju. Čak sam i ostavio probni post, samo sam zamijenio ruski u turski i bile su to relativizacije i opravdanja agresije u skladu sa standardima onih koje već duže od godinu dana viđamo. Ima tu prostora i za nadogradnju turskom patetikom što bi ih možda napravilo boljim od ruskih iz kojih isijava uglavnom cinizam, Erdogan je kasnije odustao od te ideje i sad moram da se hvatam za sitnice kao što je ova zamagljena afera sa hapšenjem i otkazima u germanskom MIP.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°31
fikret selimbašić wrote:kondo wrote:velika čistka i hapšenja u nemačkom ministarstvu spoljnih poslova. amerikanci preko zelenih konačno dolaze na svoje, svako ko je zagovarao bilo šta sem rata protiv putina je ćorkiran ili je dobio otkaz ove nedelje.
Loše si mi ti to nešto tragao jaro, možda su te Kondo i Filip sludeli na forumu? Ovo je nastavak zimske akcije koja je itekako bila propraćena u medijima uprkos tome što su Nemci umanjivali razmere štete koja nije mala - prosto nemačkoj tajnoj službi se više ne veruje.
https://www.politico.eu/article/russia-spy-arrest-germany-foreign-intelligence-agency-treason/
Ovo poslednje od ove nedelje je čišćenje kadrova BND u FBAA koji su ikada imali bilo kakva suvišna znanja ili interesovanja za Rusiju u svakom mogućem a pre svega jezičkom i kulturnom pogledu pa se smatraju sumnjivim iako nema nikakvih dokaza, naprotiv. Počelo je od hapšenja jednog od šefova BND kome se sudi za špijunažu a kome je nađeno (samo) 100,000 evra u nekom sefu. To je CIA (koja stoji iza svega) navelo na sumnju da se radi o ideološkoj špijunaži a ne onoj potaknutoj lukrativnim motivima.
Zanimljivo je da je najveća "tajna" koju je ovaj dupli odao bila cifra ubijenih Rusa na ukrajinskom frontu kojom su Nemci baratali. Na moje WTF rečeno mi je da je to Rusima bilo bitno da bi imali predstavu koju sliku o ratu i stanju njihove vojske imaju na zapadu. Takođe je trebalo da obezbede da se instaliraju bubice na avione koji se doniraju Ukrajini ali se to nije desilo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°32
kondo wrote:čišćenje kadrova BND u FBAA
Finance Brokers Association of Australia?
- Post n°33
kondo wrote:fikret selimbašić wrote:
Loše si mi ti to nešto tragao jaro, možda su te Kondo i Filip sludeli na forumu? Ovo je nastavak zimske akcije koja je itekako bila propraćena u medijima uprkos tome što su Nemci umanjivali razmere štete koja nije mala - prosto nemačkoj tajnoj službi se više ne veruje.
https://www.politico.eu/article/russia-spy-arrest-germany-foreign-intelligence-agency-treason/
Ovo poslednje od ove nedelje je čišćenje kadrova BND u FBAA koji su ikada imali bilo kakva suvišna znanja ili interesovanja za Rusiju u svakom mogućem a pre svega jezičkom i kulturnom pogledu pa se smatraju sumnjivim iako nema nikakvih dokaza, naprotiv. Počelo je od hapšenja jednog od šefova BND kome se sudi za špijunažu a kome je nađeno (samo) 100,000 evra u nekom sefu. To je CIA (koja stoji iza svega) navelo na sumnju da se radi o ideološkoj špijunaži a ne onoj potaknutoj lukrativnim motivima.
Zanimljivo je da je najveća "tajna" koju je ovaj dupli odao bila cifra ubijenih Rusa na ukrajinskom frontu kojom su Nemci baratali. Na moje WTF rečeno mi je da je to Rusima bilo bitno da bi imali predstavu koju sliku o ratu i stanju njihove vojske imaju na zapadu. Takođe je trebalo da obezbede da se instaliraju bubice na avione koji se doniraju Ukrajini ali se to nije desilo.
Nije mi to nista mnogo nemoguce. Samo 1 stvar: nema tu ideologije, ako su radili ne za pare nego iz drugih razloga, tu je onda u pitanju to da je jedan sloj bezbednosnog aparata to video kao nacionalni/ drzavni interes. I to uopste nije nemoguce.
- Post n°34
Имаш врло занимљиве изворе.kondo wrote:
- Post n°35
I zapravo mi takodje nije nemoguce da se negde u toj šemi pojavio i prostor kroz koji je ovaj naš izmileo.
But that's gone now.
But that's gone now.
- Post n°36
za ove naše bi rekao da njima nije potrebno ostavljati pare u sef
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°37
Da nisi možda mislio na BfAA, Bundesamt für Auswärtige Angelegenheiten?
https://de.wikipedia.org/wiki/Bundesamt_f%C3%BCr_Ausw%C3%A4rtige_Angelegenheiten
https://de.wikipedia.org/wiki/Bundesamt_f%C3%BCr_Ausw%C3%A4rtige_Angelegenheiten
- Post n°38
...the Ukrainian armed forces sustainably (!) in line with requirements. Without continued support for Ukraine, there is a serious risk that Ukraine will lose in its defensive struggle against the Russian aggressor, with unforeseeable consequences for the European peace order." pic.twitter.com/z7hOIuefyB
— Manuel Schwalm (@coolservativ) March 27, 2023
- Post n°39
Deutsche-Russische Freundschaft kaputt.
- Post n°40
with unforeseeable consequences for the European peace order."
lol, jer je trenutno baš peace order
lol, jer je trenutno baš peace order
- Post n°42
pa da, jer ako Putin osvoji Ukrajinu onda će krenuti na EU...iako se izvjesno ništa ne bi desilo da im je uspjelo da u februaru prošle godine instaliraju nekog novog Juščenka
- Post n°43
Pa ima ko razmislja 10-20 godina unapred.
- Post n°45
Ma nisu gluposti, ali pisao sam, mrzi me ponovo. Cela Ukrajina pod kontrolom Moskve je ogroman problem.
- Post n°46
dajte nemojte
_____
#FreeFacu
- Post n°47
cijela Ukrajina je 20 god bila pod kontrolom Moskve (onako kao što je npr. Srbija) i apsolutno se ništa ne bi desilo da je bila još 20
Kremlj neće Ukrajinu koja je naoružavana od strane zapada i očigledno su spremni da sjebu i sebe ako treba samo da se to ne bi desilo
Kremlj neće Ukrajinu koja je naoružavana od strane zapada i očigledno su spremni da sjebu i sebe ako treba samo da se to ne bi desilo
- Post n°48
brte pričaš u bunar
_____
#FreeFacu
- Post n°49
MNE wrote:cijela Ukrajina je 20 god bila pod kontrolom Moskve (onako kao što je npr. Srbija) i apsolutno se ništa ne bi desilo da je bila još 20
Srbija nije pod kontrolom Moskve
- Post n°50
nije ni ukrajina
_____
#FreeFacu