kondo wrote:premudri milo se zahvaljuje sonji zarku nenadu radi aleksandru i romanu a vetonu i aljbinu šta? kara banana
Mislim da je.i njemu jasno da bi to bilo malko kaunterprodaktiv
kondo wrote:premudri milo se zahvaljuje sonji zarku nenadu radi aleksandru i romanu a vetonu i aljbinu šta? kara banana
Filip David podržao Đukanovića: Crna Gora koja je bila poštovana u Evropi oličena je u politici Mila Đukanovića
Nemojte vi meni da pričate o ekonomiji. I nemojte, molim Vas, da nas stalno vraćate u devedesete godine. Ja znam da ste vi čovjek devedesetih, zato i ne umijete da pričate o budućnosti. Stalno vraćate teme iz devedesetih, a znate šta ste radili tada - tada ste sa svojim savjetnikom tjerali Bošnjake iz Bukovice, pa ste diskriminisali naše stare liberale, pa ste se okrenuli na naše Albance u akciji "Orlov let" pa ste udarili na Srbe. Nikada, gospodine Đukanoviću, nijeste bili predsjednik svih građana Crne Gore.
kondo wrote:koja je ta dijaspora na koju milovi onoliko računaju
Kukavice kukavički! Smeta vam sve što je crnogorsko primitivci jedni! Nećete proći! Puna podška i brz oporavak hrabrom i časnom Crnogorcu @mneromano . Vijoriće se crnogorska zastava širom naše jedine Crne Gore vječno:flag_me::flag_me::flag_me:
— Draginja Vuksanović Stanković (@Draginja07) March 31, 2023
Pa sad tek vidimplachkica wrote:sinoć je posle dps koncenvije napadnut taj lik zbog cg zastave, napala su ga 4 lika koja su izašla iz automobila beogradskih tabli
to je bila vest noćas, vidim da je danas malo utihnulo
Kad se brani Crna Gora - zna se đe je kome mjesto! OKO SVOGA SUNCA! @predsjednik_cg @DPSCrneGore @SD_CRNAGORA @Bosnjacka @Draginja07 @SDPCG :flag_me: pic.twitter.com/KWOTPfp7z5
— RELAKSIRANI SAD! (@RELAKSIRANISAD) April 1, 2023
Notxor wrote:DF prevrće biračke kutije u jebenom Šavniku. Isto će da urade ako skoči broj birača u odnosu na 1. krug, pa neka dolaze da glasaju svakih 7 dana.
Gotovo je ovo, nego DPS trči par krugova po kokošarniku da ne kažu da je kurva.
Curi vam iz službe gospodo iz FSB i SPC ... Zna se već za plan razbijanja kutija u Bijelom Polju, Rožajama, Petnjici, Nikšiću, a, naravno, i Podgorici. Da se ponove izbori kada dijaspora ode nazad na posao. Neće vam proći.
— Nenad Čanak (@XXLTulip) April 1, 2023
Čanak dobio ubedljivo najveći aplauz pic.twitter.com/PImYhkP02h
— Nikolaat (@Nikolaat3) April 1, 2023
Sutra podrška Crnoj Gori i lideru koji želi da CG i BiH ostanu na istom putu u zajedničku budućnost i bolje sutra naših naroda u EU.
— Benjamina Karić (@BenjaminaKaric) April 1, 2023
Podrška onima koji poštuju istinu o našoj bliskoj prošlosti.
Podrška iskrenom prijatelju BiH, Mili Đukanoviću.@predsjednik_cg pic.twitter.com/lFjzSwfq4m