Crna Gora
- Post n°101
Re: Crna Gora
ova regionalna kampanja zaista jeste dosega neki histericni kresendo koji bih razumeo da je protivkandidat npr. mandic no sada skakati na milatovica ovako jeste bizarno.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°102
boomer crook wrote:jel milo uopste ima sansi?
Ima, ali nisu velike. Recimo, sudeći po izlaznosti u pojedinim delovima, trenutno se situacija odvija relativno povoljno po njega, ali ne dovoljno povoljno. Malo veci izlazak na severu, a malo manji u centru zemlje
- Post n°103
boomer crook wrote:ova regionalna kampanja zaista jeste dosega neki histericni kresendo koji bih razumeo da je protivkandidat npr. mandic no sada skakati na milatovica ovako jeste bizarno.
Pa ne, njihova poenta je da je Milatovic ili skriveno prosrpski ili pak slab, i da ce pored njega prolaziti ono sto pored Mila nece.
- Post n°104
Stojim i dalje na bazicnoj prognozi 53-47 za Milatovica, ali mozda se i promeni prognoza
- Post n°105
Ovo je recimo nesto sto bi u teoriji trebalo da raduje Mila
Ali ko zna. Mozda su tu recimo Milovi glasaci osetili da ce doci promena pa da se ne isticu previse glasanjem u srpsko-vecinskoj sredini u malo mestu gde svi znaju ko je za koga (pretpostavljam). Ali ne mora da znaci. Naci cu valjda negde rezultate prvog kruga tamo.
Generalno, manja izlaznost u teoriji ide Milu na ruku, naravno.
Milodarko Jokanović, predsjednik OIK Plužine, kazao je da je do devet časova u toj opštini glasalo 136 birača, od upisanih 2 349. Izlaznost je u prvom krugu glasanja do devet časova u toj opštini bila 10,77 odsto, dok je sada oko 5,9 odsto.
Ali ko zna. Mozda su tu recimo Milovi glasaci osetili da ce doci promena pa da se ne isticu previse glasanjem u srpsko-vecinskoj sredini u malo mestu gde svi znaju ko je za koga (pretpostavljam). Ali ne mora da znaci. Naci cu valjda negde rezultate prvog kruga tamo.
Generalno, manja izlaznost u teoriji ide Milu na ruku, naravno.
- Post n°106
Ne, ovo je ipak dobra vest za Djukanovica
Prvi krug
Plužine
Đukanović 189 glasova ili 11 posto, Milatović 578 ili 33 posto, Mandić 742 glasova – 43 posto, Radulović osam glasova – 0 posto, Danilović 28 glasova ili dva posto, Bečić 186 – 11 posto , Vuksanović Stanković 10 glasova ili jedan posto
Prvi krug
Plužine
Đukanović 189 glasova ili 11 posto, Milatović 578 ili 33 posto, Mandić 742 glasova – 43 posto, Radulović osam glasova – 0 posto, Danilović 28 glasova ili dva posto, Bečić 186 – 11 posto , Vuksanović Stanković 10 glasova ili jedan posto
- Post n°107
Pa rade ljudi za pare, profesionalciboomer crook wrote:ova regionalna kampanja zaista jeste dosega neki histericni kresendo koji bih razumeo da je protivkandidat npr. mandic no sada skakati na milatovica ovako jeste bizarno.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°108
disident wrote:Pa rade ljudi za pare, profesionalciboomer crook wrote:ova regionalna kampanja zaista jeste dosega neki histericni kresendo koji bih razumeo da je protivkandidat npr. mandic no sada skakati na milatovica ovako jeste bizarno.
pazi svi rade za pare. zato se nesto zove posao. poenta je da ti neko ponudi pare da pojedes govno ti bi verovatno rekao - neka hvala. mislim ovo je dosta bizaran i pomalo rizican potez za buduce odnose tih drzava.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°109
Oni koji su za Milatovica nece imati ni na koga drugog da se ljute ako Milo pobedi do na Srbe koji glasaju za Mandica. Jedini nacin da Milo pobedi je da podrska od strane tih glasaca debelo izostane.
- Post n°110
i ja se bojim da mnogi iz dfa nece izaci na izbore. jedino sto ih je pozvala crkva da izadju pa mozda zbog toga.
ne valja ova mala izlaznost. ove dps/sdp/sd emebe su disciplinovane.
opet mozda vise i nisu. znam da mnogi prelaze iz dpsa u ove druge stranke ( evropa sad, df, demokrate..).
videcemo
ne valja ova mala izlaznost. ove dps/sdp/sd emebe su disciplinovane.
opet mozda vise i nisu. znam da mnogi prelaze iz dpsa u ove druge stranke ( evropa sad, df, demokrate..).
videcemo
- Post n°111
Mala izlaznost odgovara onom ko ima jacu infrastrukturu a to je dps
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°112
Milo to uzima kradom ili bez. Tanak je Milatović. Bipolarna Crna Gora je potreba Eu i Usa
- Post n°113
Niste sinoć pratili vesti?
Do 11 sati 1% više nego u 1. krugu.
Upotreba policijskog aparata u cilju zastrašivanja građana predstavlja očajnički potez nelegitimne vlade i njenog premijera, kako bi se ovim nedjelom preporučio za neke nove političke saveze, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.
“Nakon brutalnih akcija upadanja u kuće naših aktivista, maltretiranja i zastrašivanja veoma je jasno zašto je u blic krigu protivzakonito smijenjen direktor policije. Ipak, poručujemo im da što više pokušavaju da pritiskaju i uplaše ljude, to će nanijeti veću štetu svom favoritu, jer brutalna akcija rađa samo jači otpor i reakciju”, navodi Nikolić.
Do 11 sati 1% više nego u 1. krugu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°115
Prazan Milov rezervoar glasova, ali još je rano za slavlje
Najmanji odziv do devet časova je zabilježen u Tuzima - 2,04 odsto, Ulcinju 2,55 odsto i Gusinju 3,08 odsto.
_____
- Post n°116
sad će crni džipovi to da malo razbude
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°117
Na sjeveru zemlje do 12 sati glasalo je 31.3% birača, a u prvom krugu 28.7% birača.
— CDT_CrnaGora (@CDT_CrnaGora) April 2, 2023
U centralnoj regiji glasalo je 33.6% birača, a u prvom krugu 31.8% birača.
Na jugu glasalo je 25.8% birača, a u prvom krugu 24% birača.
Pratite uživo izborni dan sa nama!
… pic.twitter.com/uV8axpy4CI
_____
- Post n°118
To dosta govori o regionalnim politicarima i NVOboomer crook wrote:disident wrote:
Pa rade ljudi za pare, profesionalci
pazi svi rade za pare. zato se nesto zove posao. poenta je da ti neko ponudi pare da pojedes govno ti bi verovatno rekao - neka hvala. mislim ovo je dosta bizaran i pomalo rizican potez za buduce odnose tih drzava.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°119
ficfiric wrote:
Izvukao pogrešnu - srpsku - LK, u fazonu "uuuups, ne ta, đe mi je ona druga...."
- Post n°120
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°121
Rekao bih i dalje da za Mila ide povoljno, ali ne dovoljno
- Post n°122
ovo je iz mojih cg izvora:
Mislim da je OK da se kaže da je "misija dijaspora propala". Do 13h prosek je 29,55%, Podgorica, Pljevlja, Nikšić, Berane, sve ključne Milatovićeve opštine su iznad proseka. Za to vreme Rožaje samo 13%, Ulcinj 11%, Tuzi 10%, jedino Petnjica 23%, ali ta Petnjica ne verujem da ima više od 5.000 birača.
Mislim da je OK da se kaže da je "misija dijaspora propala". Do 13h prosek je 29,55%, Podgorica, Pljevlja, Nikšić, Berane, sve ključne Milatovićeve opštine su iznad proseka. Za to vreme Rožaje samo 13%, Ulcinj 11%, Tuzi 10%, jedino Petnjica 23%, ali ta Petnjica ne verujem da ima više od 5.000 birača.
- Post n°124
plachkica wrote:ovo je iz mojih cg izvora:
E ok, to je vec nesto drugo
- Post n°125
Izlaznost u 13h oko 10% veca nego u prvom krugu. Mozda i operacija dijaspora i nije sasvim propala.
Operacija "manjine" izgleda pak da jeste
Operacija "manjine" izgleda pak da jeste
Last edited by Mór Thököly on Sun Apr 02, 2023 2:12 pm; edited 1 time in total