Medijsko smetlište
- Post n°326
Re: Medijsko smetlište
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°327
Notxor wrote:"Ma ja Baju Knindžu slušam ironično, koji ti je IG?"
Ваја Мали Книнџа је народњачки еквивалент неонаци панк бендовима.
Као што имаш панкере левичаре и панкере десничаре-неонацисте.
То што неко слуша народњаке не значи да слуша БМК.
Рецимо, ниједан националиста није могао у "Јужни Ветар", просто су направили отклон од тога и пуштали су само певаче са класичном народњачком тематиком.
Цеца би била негде између, у средини.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°328
rana socijalizacija je apsolutno sve. bukvalno sve relevantne podatke o nekome mogu da rekonstruisem na osnovu onoga sto je osoba slusala u adolescenciji. ne mogu da ti kazem da li je djubre ili nije, ali ovo sve ostalo - objektivnu klasu i licne aspiracije, socioloski milje i njegove vrednosti, tenziju izmedju urbanog i ruralnonog, aaa sve moze na osnovu soundtrack-a.
posle mozes da slusas zareta i gocija, sinana sakica, hausa praise singing, mozes da glumatas da slusas staoces - ili da ne glumatas i da zapravo dobijes neku sirinu - moze, ali to je sve nagradnja a rana socijalizacja je ono pravo.
posle mozes da slusas zareta i gocija, sinana sakica, hausa praise singing, mozes da glumatas da slusas staoces - ili da ne glumatas i da zapravo dobijes neku sirinu - moze, ali to je sve nagradnja a rana socijalizacja je ono pravo.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°329
Dva rusofilska patrijotska nezavisna kanala u dva dana zovu dva poznata proNATO antiruska gosta
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°330
...dižem za
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°331
Lepo,lepoNotxor wrote:...dižem za
Inace sad vidim da je Tesin podkast/yt televizija flopnuo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°332
Ma Teša je ispušena muštikla. I uopšte taj format emisije. To je ferceralo u ono, ne tako davno, rano postdosovsko vreme, kada je društvo još uvek imalo kakav takav osećaj za meru, pristojnost i crvene linije. Pa je tada i bio transgresivni doživljaj slušati ekscese Brke, Miroljuba, te ostalih vračara i gangstera. Danas je kompletan društveni diskurs obojen tintom tih govana, a svaki drugi lelemud u kafiću ili na pauzi za ručak je vonabi konspirolog i veteran sa vrelog asfalta. Aufhebungovali smo to, pa je sada Teša suvišan.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°333
Istina. Ceo Balkan Info je sad na Hepiju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°334
Eto imamo i incel kamp
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°335
The Sun, engleski Informer
- Spoiler:
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°336
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°337
posle svih mrtvih ranjenih i uništene imovine ljudi s razlogom strepe od novih oluja a današnji der blitz u fzn uh moramo nekako to da monetizujemo
olujna zona bez pošteđenih
olujna zona bez pošteđenih
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Guest
- Post n°338
Kako misliš današnji, bukvalno ne prestaju već dve nedelje
Bio na Rovnima za vikend, prazno jezero, samo SUP veslači veslaju. Ljudi izbegavaju izletišta jer se boje da će ih ubiti oluja iz Blica.
punchline: u nedelju se stuštila takva oluja da su se SUP-eri evakuisali za 5 minuta, nakon čega su gromovi, uz uragan i kršenje granja (sreća pa tamo nema starog drveća) udarali u samu obalu. Blic pobedijo.
Bio na Rovnima za vikend, prazno jezero, samo SUP veslači veslaju. Ljudi izbegavaju izletišta jer se boje da će ih ubiti oluja iz Blica.
punchline: u nedelju se stuštila takva oluja da su se SUP-eri evakuisali za 5 minuta, nakon čega su gromovi, uz uragan i kršenje granja (sreća pa tamo nema starog drveća) udarali u samu obalu. Blic pobedijo.
- Post n°339
ma znam no ih još nisam ulovio u podmetanju so last year skrintoševa obaška što je tzv oluja lvl 1Rowley Birkin QC wrote:Kako misliš današnji, bukvalno ne prestaju već dve nedelje
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°340
Alo
DIJANA HRKALOVIĆ "UNIŠTILA" MILIVOJEVIĆA Brčkaj se u Grčkoj dok ti saborci kisnu na Gazeli
Dijana Hrkalović, bivša šefica kabineta u MUP Srbije odgovorila je Srđanu Milivojeviću.
"Nemoj da se nerviraš, brčkaj se u Grčkoj dok ti saborci kisnu na Gazeli. Nemoj da se nerviraš, ovo je samo pozivanje na jednu malu proveru saznanja u vezi tvog uzimanja para od čoveka koji je ubijen. Nemoj da se nerviraš, policija već jako dobro rešava sva mafijaška ubistva", napisala je.
" Nemoj da se nerviraš, nisam bila šef kabineta. Nemoj da se nerviraš, nisam radila istrage ubistava. Nemoj mnogo da se iznerviraš, ali moram da ti kažem i ovo - svi prave selfije. Počni da se nerviraš, ako imaš savesti, zato što si izdajnik koji preti tudjoj deci. I to cela Srbija zna", dodala je.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°341
Pink:
Nalazimo se na teritoriji Ukrajine, koja je pod agresijom Ruske Federacije od februara prošle godine...
- Post n°343
Ali trovanje na ostalim emisijama se nastavlja, proverio sam
- Post n°344
Tako i funkcionise vucicevski narativ. Pokrij sve, al da se zna sta mi najvise volimo. Ostalima namiguj, kandiduj teme, organizuj dijalog, i javi Klacaru da tvituje o tome i pokrene onlajn lavinu pristojnitija.
- Post n°346
I taj princip mora da bude izraženiji prema nekome sa kim ne deliš gotovo ništa. Braniti pravo na mišljenje je princip. Odbrana javne debate je princip. Sve izvan toga je neprihvatljivo.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 15, 2023
_____
- Post n°347
Па што је ниси одбранио, коњу?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°348
_____
- Post n°349
Da i ja pre par dana primtih "okupatorska ruska vojska"