Medijsko smetlište
- Post n°176
Re: Medijsko smetlište
Index ne može biti jadniji u praćenju ove tragedije, a sam urednik je jučer kao užasnut kako ljudi reagiraju na ovo
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°177
Kad pre blame the mother sati...
https://www.google.com/amp/s/www.alo.rs/hronika/crna-hronika/756048/zeleo-da-mu-majka-pati-decak-ubica-imao-za-cilj-da-povredi-svoju-ali-i-tude-majke/amp
https://www.google.com/amp/s/www.alo.rs/hronika/crna-hronika/756048/zeleo-da-mu-majka-pati-decak-ubica-imao-za-cilj-da-povredi-svoju-ali-i-tude-majke/amp
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°178
Bleeding Blitva wrote:
Jadni doktor, ispizdila ga Biljana, a on došao s pira jako dobrog prijatelja u emisiju
odakle nam jedna slamnigovica u srbiji /ako je ovo uopšte srbski kurvir/, iz te familije se izlegao odlični gitarista na albumu buldožera izlog jeftinih slatkiša i posle sa mirom furlan. u međuvremenu piskarao za polet i slične omladinske naklade na kraju komunizma.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°179
Тај албум са Миром Фурлан је скроз необичан... штета што су ту стали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°180
Njegov otac je napisao tekst za "Barbaru" Zvonka Špišića. (iz rubrike "nepotrebno znanje")
- Post n°181
beatakeshi wrote:Njegov otac je napisao tekst za "Barbaru" Zvonka Špišića. (iz rubrike "nepotrebno znanje")
У прилогу би требало да иду и мемоари јадничка из суседне собе који је сатима слушао Звонка како вежба да све то отпева на време.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°182
ALO (7 od 8 prvih vesti na sajtu)
Kurir upozorava
A u Informeru opozicija negoduje
ŠTA JE BILO 2007? Đilase, zašto nisi nudio ostavku dok su ginuli učesnici tvog rijalitija i manijak ubijao pola sela!?
ZAVRŠIĆE SE U KRVI! Ovako se Marinika "borila protiv nasilja", sada ponovo zove na haos
KOLEGE IZ OPOZICIJE PLJUNULE NA LEŠINARE Politizujete tragediju i skupljate jeftine političke poene!
PIJEŠ, PLJUJEŠ, BIJEŠ Žaklina otkrila strategiju opozicije
OSVEDOČENI SRBOMRZAC Na protest protiv nasilja poziva i čovek koji bi Srbe trpao u logore! (VIDEO)
SAPLEO SE, PA IZMIŠLJAO Lakrdija, na protest protiv nasilja poziva čovek koji je lagao da je napadnut (VIDEO)
"HOĆU ŽRTVE!" Sramna izjava Jeremićevog Aleksića
Kurir upozorava
NEODGOVORNO PONAŠANJE DELA OPOZICIJE
KO ĆE BITI KRIV AKO SE BILO ŠTA DESI: Čemu političko okupljanje dok Srbija tuguje
A u Informeru opozicija negoduje
MARINIKA TEPIĆ KORISTI I OVA ZLA VREMENA ZA POLITIČKO LEŠINARENJE! DEJAN BULATOVIĆ KAŽE KAKO JE NAJAVLJENI PROTEST LUDOST KOJA NE POZNAJE GRANICE!
Samostalni poslanik u Skupštini Srbije, Dejan Bulatović, ogorčen je zbog najavljenog protesta opozicije, a moguću ostavku premijerke Ane Brnabić, predsednika Aleksandra Vučića, kao i cele Vlade oštro osuđuje.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°184
KAKVA "ELITA"! Počeo protest političkih partija opozicije - Prvi stigli Milovan Brkić, Dejan Zlatanović, Pjotr Nikitin i Srđan Milivojević (FOTO)
Na platou ispred Narodne skupštine su u 17:30 časova stigli su Milovan Brkić, glavni i odgovorni urednik "Tabloida, Pjotr Nikitin iz pro-ukrajinske organizacije "Čini dobro" i Dejan Petar Zlatanović, osnivač i urednik internet portala "Srbin. info".
EVO KO JE PJOTR NIKITIN "Zalerao" se kod zelenaša, pa pod okriljem noći krao pare! Među prvima stigao da pravi haos u Beogradu!
Već duže vreme je opšte poznata činjenica da se tzv. antiputinovska „opozicija“ u Srbiji nalazi u fazi potpunog raspadanja, ali najnovija epizoda te tragikomedije pokazuje da uvek može biti i gore.
Poslednji u nizu skandala izazvao je samozvani lider te skupine Pjotr Nikitin, koji je pod okriljem noći iz prostorija u kojima se okupljaju ukrao sav novac namenjen finansiranju njihovih „manifestacija“.
Njegovi saradnici razlog za to pronalaze u činjenici da je nedavno, našavši se pred ivicom bankrota, od izvesnih mračnih individua uzeo novac pod zelenaškom kamatom, kako bi mogao da plaća skupe psihoterapije koje su mu prepisane nakon teškog nervnog sloma koji ga je zadesio.
Sad se samo postavlja pitanje kako će njegovi dojučerašnji „saborci“ i njihovi finansijeri iz inostranstva gledati na ovaj postupak Nikitina, da li će i sami krenuti u naplatu ili će se samo trajno distancirati od njega, vodeći se onom narodnom: „Ko je lud, ne budi mu drug“.
Pjotr Nikitn je danas među prvima stigao na "protest protiv nasilja", kako bi pravio haos po Beogradu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°185
Oni sad već zvuče kao SPS 2000. godine
- Post n°188
Mór Thököly wrote:Oni sad već zvuče kao SPS 2000. godine
+1
,
U studiju Pinka malopre totalni haos. Kaze jedan - ali Vucic ce se sad pojaviti na Hepiju, zar ne? A drugi - pa hoce, naravno da hoce...
Bodre se.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°189
Pa sad, DOS i nije nesto zvucao. Danasnji lideri opozicije bi komotno mogli stajati na ovoj bini
Last edited by ficfiric on Mon May 08, 2023 9:21 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°190
+1
_____
- Post n°191
Razlika je sto sad nema Otpora
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°192
Psiha 2023. za razliku od Miloševića 2000. podržava tzv. zapad ili bar jedan njegov deo.
Kakav bre Otpor, budimo ozbiljni.
Kakav bre Otpor, budimo ozbiljni.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°193
Alo Zex, dje ti je dron
Zakačio se 'službin' dron pic.twitter.com/cvWLzeDgEL
— Daniela C.. (@danielacer181) May 8, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°195
Na Pinku pustaju njegovu izjavu bukvalno na svakih 5 minuta. Kazu, "jedan od organizatora protesta"
Last edited by Erős Pista on Mon May 08, 2023 10:23 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°196
Obogatili se čelnici fabrike oružja... u Norveškoj.
- Post n°197
REM: kako je moguće da OVO bude emitovano na TV a da taj kanal ne bude suspendovan?
— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev) May 12, 2023
Da li ste vi svi ljudi koji kao vladate Srbijom pri zdravoj pameti? Šta to radite? Alo!
Plus Kruna, voditeljka kaže da je bila protiv toga da se emituje
I ona je žrtva nasilja, mada to ne vidi
_____
- Post n°198
fwiw, u riplajzima neki tvrde da je video sa očevog yt kanala...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°199
Ladno jeste
https://www.youtube.com/@vladimirkecmanovic4795/videos
https://www.youtube.com/@vladimirkecmanovic4795/videos
_____
- Post n°200
ko bi reko da se hepi bavi time
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.