Medijsko smetlište
- Post n°151
Re: Medijsko smetlište
Ne znam zašto je ovo na Smetlištu...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°152
od afektiranja i nesposobnosti da se početak i kraj rečenice uobliče u jednu sintaksičku celinu, nisam stigla do sadržaja klipa
ekonomski položaj je jedan od, nikako najbitniji, razloga zašto prosvetni radnici nisu autoritet deci.
zanimljiva je razlika između sela i grada, bar na iskustvu mojih koleginica koje rade u prosveti, dva neuporediva iskustva u tretmanu i položaju.
ekonomski položaj je jedan od, nikako najbitniji, razloga zašto prosvetni radnici nisu autoritet deci.
zanimljiva je razlika između sela i grada, bar na iskustvu mojih koleginica koje rade u prosveti, dva neuporediva iskustva u tretmanu i položaju.
- Post n°153
У корист села, надам се?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°154
Јанош Винету wrote:У корист села, надам се?
Бар тако тврди колега који је радио и по селима и по седишту општине им, па и овде у гимназији... каже најбоље му је било у основној на селу, деца... ма кући да их носиш.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°156
Još jedan dokaz da su Crveni Kmeri bili u pravu: raseliti gradove.
- Post n°157
[size=15]Die Patriotin
@MarijaRatkovic
[/size]
[size=17]Za zainteresovane moja kvalifikacija za govor o mladima je 10 godina rada sa mladima u neformalnom obrazovanju, pozicija pomoćnice gradonačelnika za mlade i autorka sertifikovane obuke u ZUOV za prosvetne radnike. Nisam prosvetna radnica, sa timom edukujem prosvetne radnike [/size]
- Post n°159
Evidentno da plachkica : živi u nekom svom mehuru sa foto-robotom mladih koji po ceo dan sede u sobi sa kompjureom ("Ubeledeli od drkanja" - PolipTM) dok im mama prinosi sendviče, a Slavica-plačkica ni ne sanja kakve tegobe naši mladi sa sela nose koji od jutra do mraka rmbaju ili naši LGBT mladi koji...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°160
Solus_Rex wrote:"Ubeledeli od drkanja" - PolipTM
Mislim da je vreme da forum oformi nagradu "Dandrla Dandrlaka" za slične bisere pisane forumske reči...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°161
o ne pic.twitter.com/o8hEID9UiG
— Radomir Martin (@radomir_martin) April 23, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°162
i sad ti objasni marvi koja ovo čita da ovaj naslov ne znači to što misle da znači.
- Post n°163
oni ionako veruju da su sve žene kurve tako da ovo ne menja puno toga
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°164
А и то се односи само на трећину оних који траже да се утврди. Где су они који ни не траже, у категорији „боље да не знам“? Башка што ни сами не знају да ли знају за сву своју децу.
Њиве близу а кукуруз висок... ништа се ту не зна.
Њиве близу а кукуруз висок... ништа се ту не зна.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°165
"dve trećine muškaraca mislilo da nisu očevi svoje dece"
- Post n°166
bela maca wrote:oni ionako veruju da su sve žene kurve tako da ovo ne menja puno toga
A sad ispada da je samo svaka treca! Znaci, Informer opet u prosvetiteljskoj misiji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°168
Jel' ima neki Ripanj u Italiji, ili bar Hrvatskoj?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°169
Franjevački pravoslavni samostan u Ripnju
- Post n°170
Posebne ovacije na utakmici dobio je dvostruki strelac iskusni Filip Kasalica, a sa tribina se čulo: “Nož, žica, Kasalica!”
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°171
Jadni doktor, ispizdila ga Biljana, a on došao s pira jako dobrog prijatelja u emisiju
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°172
Veliki Putjin pobedjuje - odmazdama
- Guest
- Post n°174
Qrir:
BEZOSEĆAJNI PROFITERI: Nova S, kandidat za nacionalnu frekvenciju, prešla sve granice ljudskosti
Jer su pustili izjavu zavetnice koja je tražila sednicu Odbora za obrazovanje, preneli neki tvit da je vlast odgovorna i što je novinar postavio ono pitanje Vučiću.
BEZOSEĆAJNI PROFITERI: Nova S, kandidat za nacionalnu frekvenciju, prešla sve granice ljudskosti
Jer su pustili izjavu zavetnice koja je tražila sednicu Odbora za obrazovanje, preneli neki tvit da je vlast odgovorna i što je novinar postavio ono pitanje Vučiću.
- Post n°175
Lol, nasli su za sta da ih tovare.
_____