beatakeshi wrote:Nisam stručan, ali njegovo saopštenje vrišti od samozaljubljenosti. A ako mene pitate, narcisoidnost zna da bude ozbiljan poremećaj ličnosti.
Најзад и од њега нешто озбиљно.
beatakeshi wrote:Nisam stručan, ali njegovo saopštenje vrišti od samozaljubljenosti. A ako mene pitate, narcisoidnost zna da bude ozbiljan poremećaj ličnosti.
Simo Matavulj - Boka i BokeljiBokelj je dočekljiv (gostoljubiv), junačan, vrlo pažljiv u saobraćaju sa izvanjcima, ljubi Srbina iz ma koga kraja, od tuđinaca najviše ceni Ruse, Engleze i Francuze, najmanje Talijane i Nemce. Mana mu je štoje kičeljiv, tj. precenjuje sebe, ali ne daje lako maha tome osećanju.
+milionbeatakeshi wrote:Nisam stručan, ali njegovo saopštenje vrišti od samozaljubljenosti. A ako mene pitate, narcisoidnost zna da bude ozbiljan poremećaj ličnosti.
MNE wrote:recituje svoju pjesmu "Osveta", bilo joj je na YT ali je makla jutros
https://streamable.com/15gocu
kondo wrote:MNE wrote:recituje svoju pjesmu "Osveta", bilo joj je na YT ali je makla jutros
pametna je, našla je probitačan žanr poezije
može daleko dogurati
MNE wrote:recituje svoju pjesmu "Osveta", bilo joj je na YT ali je makla jutros
konjski nil wrote:brt prvo rambo onda ova pesnikinja sad i ti o kembečenju imali tamo neko da nije obolio od erotomanije
in adr njuz dajdžestujte mi biksi do prve jutrenjače dankešenj
- Spoiler:
Imaš li ti dojam da Sigmund Freud plače za tobom? Sav si opterećen seksom?!
- Moguće... Sasvim moguće. Seksualno sam opterećen iz jednog jedinog razloga... S djevojkom sam, prvi put u životu, spavao tek u devetnaestoj godini - mada sam i do tada to htio iz sve snage, ali je bilo neizvedivo - nijedna me nije htjela! Ne znam zbog čega je bilo tako: što mi fali? Evo, sad imam 26 godina i još uvijek nisam uspio utoliti glad za ženama, mada, mislim, svakodnevno općim. Razumiješ?
Erős Pista wrote:
Ukratko, jebo srpsku čaršiju i ko je izmisli.
On je, doduše, poznati i ugledni umetnik sa preko tri decenije karijere bez ne samo estetske nego i etičke mrlje.
Takvih nemamo baš mnogo, naročito u njegovoj branši, pa ne bi valjalo da ih olako trošimo i da ih prezrivo otpisujemo s moralnog pijedestala za koji nije baš sigurno da nam uopšte pripada.
ok boomerRambo wrote:Što bi bilo dovoljno, bar za sada. U ne tako dalekoj budućnosti, tražiće se potpisani i overeni ugovor.
jel on stvarno ne svata kakva je ovo relativizacija?Rambo wrote:On je, doduše, poznati i ugledni umetnik sa preko tri decenije karijere bez ne samo estetske nego i etičke mrlje. Takvih nemamo baš mnogo, naročito u njegovoj branši, pa ne bi valjalo da ih olako trošimo i da ih prezrivo otpisujemo s moralnog pijedestala za koji nije baš sigurno da nam uopšte pripada.
šta ovo znači tačno?Rambo wrote:dok ovi mlađi i mlađe, naprotiv, smatraju da je njihovo dupe svetinja i ne fermaju da pitaju čija to ruka poseže za njime bez dozvole.
šamar te u današnje vreme može može odvesti u grob, mreže ti nude makar nekakvu fizičku zaštituVilmos Tehenészfiú wrote:Jedina razlika, bar da se ja sećam, je da bi u ona vremena muškarac odmah popio šamar, a sada pljušte virtueni šamari preko društvenih mreža.