Serije kao takve
- Post n°526
Re: Serije kao takve
slow horses (s2) jako bezveze. engleska televizija lol. zabava za najniza moguca ocekivanja. oldman je zabavan, eto.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°527
Daï Djakman Faré wrote:bukvalno sam istu nit imao juce za hadi taktas i teplokontrolj sa time da sam odlucio da je teplokontrolj ipak jaci nazivfikret selimbašić wrote:
Protrčah kroz par epizoda. Uočio sam par scena koje su preslikane sa rijetkih originalnih snimaka. Kazanjska banda Hadi Taktaš i dalje se kod mene knjiži kao najjače ime za bandu ikad, a drugo mjesto drže njihovi konkurenti, banda Teplokontrol. Ja sam duže od dvadeset godina fan sovjetske/ruske krimi scene, ali mi sve igrano na tu temu pretanko u poređenju sa dokumentarnim materijalom.
Iskoči kao preporuka na yt, liči na dokumentarne snimke iz Kazanja. Saša Aleks odlićno ime za vođu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°528
el ovaj slow horses pisu trogodisnja deca? Ai? ovo je nivo ubice mog oca
_____
ova zemlja to je to
- Post n°529
Jesen je, skoro pa će biti ledeno, dekice i čajevi...što gledate, kakve serije su u điru?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°530
Vera. Klasični britanski whodunnit, od iste autorke koja je pisala Shetland. Serija je antologijska a svaka epizoda traje 90 minuta. Idealan format za ćebence i čaj.
Ukinulo Kaos inače, nije raja skontala. A taman su bogovi trebali da zarate međusobno.
Ukinulo Kaos inače, nije raja skontala. A taman su bogovi trebali da zarate međusobno.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°531
А, ћебенце... таман сам мислио да се јавим, као 1 дека, тепање није обавезно.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°532
A šteta Kaosa, da, baš mi scenografija bila topić.
Može Vera skroz, a di ju gledaš, vidim da ima 14 sezona
Može Vera skroz, a di ju gledaš, vidim da ima 14 sezona
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°533
Preko Stremio servisa. Nema je kod nas na legalnim striming kanalima.
Jako je zanimljiva glavna junakinja, disfunkcionalna šljampava žena koja se polako bliži penziji, ali joj je um mladalački brz i veteranski pedantan i terijerski nepopustljiv.
Jako je zanimljiva glavna junakinja, disfunkcionalna šljampava žena koja se polako bliži penziji, ali joj je um mladalački brz i veteranski pedantan i terijerski nepopustljiv.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°534
Kod mene isli The Old Man koji je onako ali glumi Jeff Bridges pametnome dosta i Sugar koji nije los ali igra Colin Farrell pametnome dosta.
- Post n°535
Burundi ignoriše Sablju?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°536
Hvala Bogu, da
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°537
Nzm sta bih reko, ima vecih filmofila i serijofila ovde, onako jedan turoban utisak iako sam bio bas bas mali tad. Videcemo kuda ce serija da ide odavde jos je rano za neke zakljucke, gluma generalno tanka siromasne scene ali za nase uslove gde je svaka serija nekakava apologija kriminala ili derivat "igre sudbine" okej
- Post n°538
Dolazi Dina, duga i strasna
- Spoiler:
- 17. novembra
- Post n°539
Лако је сад кад је Вилнев разгазио ципеле.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°540
sto?One Eyed Bob wrote:Hvala Bogu, da
meni nije jasno ni kako ni zasto je ovo proslo na rts
ok, nema radikala i nekim akterima je ulepsana biografija (beba), ali ovo za sad je prilicno veran prikaz dogadjaja, sa svim podsecanjima na sta su milosevicev rezim i njegovi ostatci pod kostunicinom kontrolom bili spremni
koliko vidim kod mnogih koji pamte te dane serija izaziva slican "osecaj u stomaku"
ne vidim kako, pogotovo u ovom trenutku vucicevom rezimu moze odgovarati da ovo ide na udarnim terminima na rts
jel ovo nesto nezavisno od filmova?Nim Chimpsky wrote:Dolazi Dina, duga i strasna
- Spoiler:
17. novembra
- Post n°541
hk1 wrote:jel ovo nesto nezavisno od filmova?Nim Chimpsky wrote:Dolazi Dina, duga i strasna
Представак, и независно је јер је од маторог остало само доста бележака, а књигу су писали нејаки Брајан и кевин Андерсон... који су канда имали четЏипити пре него што то више није било кул.
_____
- Post n°542
Pogledaj trailer, čečenu jedan. U spojleru je.hk1 wrote:sto?One Eyed Bob wrote:Hvala Bogu, da
meni nije jasno ni kako ni zasto je ovo proslo na rts
ok, nema radikala i nekim akterima je ulepsana biografija (beba), ali ovo za sad je prilicno veran prikaz dogadjaja, sa svim podsecanjima na sta su milosevicev rezim i njegovi ostatci pod kostunicinom kontrolom bili spremni
koliko vidim kod mnogih koji pamte te dane serija izaziva slican "osecaj u stomaku"
ne vidim kako, pogotovo u ovom trenutku vucicevom rezimu moze odgovarati da ovo ide na udarnim terminima na rtsjel ovo nesto nezavisno od filmova?Nim Chimpsky wrote:Dolazi Dina, duga i strasna
- Spoiler:
17. novembra
- Post n°543
Što kaže glumica iz serije, "space nuns who have sex". Prodato.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°544
odgovori na pitanje
nije ti ovo blog
nije ti ovo blog
- Post n°545
Nisam siguran koga sada tovariš, ali serija je prequel za Dinu Denija Vilneva. U početku je to bio jedinstveni projekat i pilot je trebalo da režira Vilnev, ali je došlo do velikih kadrovskih i produkcijskih promena i sada su to odvojene priče.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°546
salim se sa tobom
ma pitanje je bilo za sablju, verovatno nisi ni video tu jednu rec u onom mom duplom kvotu
ma pitanje je bilo za sablju, verovatno nisi ni video tu jednu rec u onom mom duplom kvotu
- Post n°547
A, kontam
Imam toliko predrasuda prema seriji koja se zove Sablja i emituje na RTS da sam neprobojan za bilo koje nove informacije o tome, to je jedno. A drugo, bilo bi mi dosadno da forumaši troše vreme na to, jer mislim da ima i zanimljivijih tema: atentat i Sablja su mahom ispričana priča i, u nedostatku novih, kardinalno važnih informacija o toj epohi, ostaju samo čaršijska nagvaždanja o potkapacitiranim psihopatama i nekompetentnim mentolima koji su obeležili to vreme.
A pogotovo mi je mučna priča o Đinđiću, iz mnogo razloga. Ne volim da razgovaram o njemu, da slušam i čitam o njemu i to će biti tako dok ne vidim leđa svim ljudima iz njegove okoline.
Imam toliko predrasuda prema seriji koja se zove Sablja i emituje na RTS da sam neprobojan za bilo koje nove informacije o tome, to je jedno. A drugo, bilo bi mi dosadno da forumaši troše vreme na to, jer mislim da ima i zanimljivijih tema: atentat i Sablja su mahom ispričana priča i, u nedostatku novih, kardinalno važnih informacija o toj epohi, ostaju samo čaršijska nagvaždanja o potkapacitiranim psihopatama i nekompetentnim mentolima koji su obeležili to vreme.
A pogotovo mi je mučna priča o Đinđiću, iz mnogo razloga. Ne volim da razgovaram o njemu, da slušam i čitam o njemu i to će biti tako dok ne vidim leđa svim ljudima iz njegove okoline.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°548
Jel iko gledao Industriju na HBO? U rangu Euforije i Succession, svi akteri su zle psihopate, al ne možeš da prestaneš da gledaš. Dogurali su do kraja treće i napravili kao da je kraj, a onda iznenadjenje - biće još jedna tura. S03E08 je nešto najbolje što sam gledao na TVu od Soprana i Żice, nije mi se skoro desilo da dva dana razmišljam šta sam video i da odgovore tražim na redditu. S01 je pomalo šokantna i dobra za ćaskanje uz jutarnju kafu ali u suštini plitka, S02 je bolja a S03 je masterclass. Preporuka.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°549
Nim Chimpsky wrote:Dolazi Dina, duga i strasna
- Spoiler:
17. novembra
woohoo! jedva cekam
Vilmos Tehenészfiú wrote:Jel iko gledao Industriju na HBO? U rangu Euforije i Succession, svi akteri su zle psihopate, al ne možeš da prestaneš da gledaš. Dogurali su do kraja treće i napravili kao da je kraj, a onda iznenadjenje - biće još jedna tura. S03E08 je nešto najbolje što sam gledao na TVu od Soprana i Żice, nije mi se skoro desilo da dva dana razmišljam šta sam video i da odgovore tražim na redditu. S01 je pomalo šokantna i dobra za ćaskanje uz jutarnju kafu ali u suštini plitka, S02 je bolja a S03 je masterclass. Preporuka.
da li moze da se uleti u S03 bez gledanja prethodnih sezona? ja pocela bese s01 i nije mi zadrzalo paznju pa skroz odustala. od prijatelja sam isto tako cula da je s03 fenomenalna.
- Post n°550
One Eyed Bob wrote:Hvala Bogu, da
Znam da je igrana serija.
Šesta epizoda:
- Spoiler:
Dva policajca koja vode Sablju. Jedan ubija/dokrajči drugog (osim što su kolege i kumovi su) u šestoj epizodi jer je ovaj duboko u DB strukture zašao svojim krakom istrage. Punac policajca kolegoubice je mastermajnd svih bitnijh debeovskih zala devedesetih, jači od Radeta kako reče neki od likova. Kolega i kum je to iskopo i biva ubijen.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.