Odlična!bela maca wrote:Ja krenula Slow horses, sasvim mi je ok
Sutra počinje Pingvin za betmenofile i one koji se tako osećaju.
Odlična!bela maca wrote:Ja krenula Slow horses, sasvim mi je ok
Јанош Винету wrote:Кинопоиск, Старт или торенти.
Или:
https://the-boys-word.site/
Сигурно није на Нетфликсу или ХБО-у.
Мени се није нешто допала, престао сам да гледам око 4-5 епизоде. Нешто ме није држала.
Мени делује изузетно аутентично, али Руси тврде да су они станови превелики за оно време , да су они заправо живели у ћумезима од неколико квадрата и да је соба по човеку била екстремни луксуз. Ко зна како је то изгледало у Казању у оно време, али јесте прозор у прошлост и казује нам како је заправо дошао распада СССР - нико није веровао у ту идеологију већ 80-их, одрасла је у социјализму читава кохорта која није веровала у социјализам али је живела у њему.
nalog sa ženinog laptopa wrote:torent ili?
bukvalno sam istu nit imao juce za hadi taktas i teplokontrolj sa time da sam odlucio da je teplokontrolj ipak jaci nazivfikret selimbašić wrote:Јанош Винету wrote:Кинопоиск, Старт или торенти.
Или:
https://the-boys-word.site/
Сигурно није на Нетфликсу или ХБО-у.
Мени се није нешто допала, престао сам да гледам око 4-5 епизоде. Нешто ме није држала.
Мени делује изузетно аутентично, али Руси тврде да су они станови превелики за оно време , да су они заправо живели у ћумезима од неколико квадрата и да је соба по човеку била екстремни луксуз. Ко зна како је то изгледало у Казању у оно време, али јесте прозор у прошлост и казује нам како је заправо дошао распада СССР - нико није веровао у ту идеологију већ 80-их, одрасла је у социјализму читава кохорта која није веровала у социјализам али је живела у њему.
Protrčah kroz par epizoda. Uočio sam par scena koje su preslikane sa rijetkih originalnih snimaka. Kazanjska banda Hadi Taktaš i dalje se kod mene knjiži kao najjače ime za bandu ikad, a drugo mjesto drže njihovi konkurenti, banda Teplokontrol. Ja sam duže od dvadeset godina fan sovjetske/ruske krimi scene, ali mi sve igrano na tu temu pretanko u poređenju sa dokumentarnim materijalom.
Šta je sec-sec? Kadrovi do 3 sekunde? Scene do 30 sekundi?One Eyed Bob wrote:razvio sam sistem za procenu serija: mora da bude smešna i/ili da ima bum-bum i/ili sec-sec.
to je to. to je ceo metod.
A jesu gadni, pogotovo onaj što liči na JD Vancea.bela maca wrote:meni fizički nije bilo dobro nakon prve sezone
One Eyed Bob wrote:uspeo sam da ne pogledam nijednu jedinu epizodu It's Always Sunny in Philadelphia. mislim da sam pobrkao sa nekom drugom serijom ili sam nekad davno pogledao prve kadrove i nije mi se dopalo na prvu loptu.
elem, sada sam oduševljen sa zadrškom od dve decenije. mnogo je smešno već u prvoj sezoni, a još se ni Deni De Vito nije pojavio