Serije kao takve
- Post n°277
Re: Serije kao takve
E tu sam se zeznula, ko će sad od srijede do srijedeRowley Birkin QC wrote:Ni ja ne gledam to smeće! Sve dok ne izađe sve a onda bindž!
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°278
Мени је много психолошки нормалније да епизода по епизода излази сваке седмице, као што је и некада.
Очекујеш нову епизоду, разговараш о старој, оцењујеш, размишљаш о серији. Не седиш 10 сати у континуитету, него погледаш 1 епизоду и враћаш се на радне задатке.
Бинџовање је нездраво.
Очекујеш нову епизоду, разговараш о старој, оцењујеш, размишљаш о серији. Не седиш 10 сати у континуитету, него погледаш 1 епизоду и враћаш се на радне задатке.
Бинџовање је нездраво.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°279
ne znam bas. bar smo se oslobodili iluzije da ima o cemu da se prica i da tv serije imaju neki komunalni aspekt. sad je gledanje cista kompulzija, nihilizam i obest i niko se ne pretvara da je drugacije.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°280
Јанош Винету wrote:Мени је много психолошки нормалније да епизода по епизода излази сваке седмице, као што је и некада.
Бинџовање је нездраво.
Под један, већ сам 4 године одмакао од последњег радног задатка, и сад не умем да искомбинујем „јебе ми се живо“ и курцобољу у 1 фразу која би убила тај део расправе.
Мој ритам је 2-3 епизоде за вече. Може 4 ако су од 40 минута, и то му је то.
Ево, сад сам био у дилејиРЖ да ли да гледам другу годину Задужбине комад по комад или да сачекам, и закључио да ћу да сачекам.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°281
Ne da je nezdravo, nego se bindzovane serije slabo secas posle 2-3 meseca. Lepo ti je kada odmah saznas kako se ta serija zavrsila, ali posto ne moras da danima nagadjas sta ce se dogoditi nisi emocinalno investiran kao nekad kad se nije bindzovalo.Јанош Винету wrote:Мени је много психолошки нормалније да епизода по епизода излази сваке седмице, као што је и некада.
Бинџовање је нездраво.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°282
Лек за то је као кад прочитам новог Гибсона - убрзо га прочитам поново. Први пут протрчим само да видим шта има на другом крају, а други пут немам ту бригу па могу да зверам около.
За то емоционално инвестирање... колика је камата?
За то емоционално инвестирање... колика је камата?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°283
Ta kamata se vraca kroz poznavanje pop kulture.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°284
Pa meni je bindžovanje 2-3 epizode dnevno. Zaboravim ako gledam više od toga.
- Post n°285
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°286
ako volis bloking mizanscen i tu stranu filma (ja sam u toj laznoj dihotomiji, zna se, na strani montaze) gledaj asteroid city vesa andersona! ja misim da cu danas opet u bioskop!
_____
ova zemlja to je to
- Post n°287
Nisam fan mangi, al gusari
_____
- Post n°288
Auh, pa zar su dotle dosli problemi sa kontentom i idejama da mora odavde da se zahvata...
- Post n°289
Zavrsen Justified: City Primeval. Vristao sam tokom poslednjih minuta finala i pozurio po zavrsetku do WC-a da ne pustim u gace ko Ledej kad samara Petruseva.
Ko bude gledao, razumece.
Ko bude gledao, razumece.
- Post n°290
Aha, vidila sam sad spoilerčić za zadnju epizodu, najradije bi samo nju pogledala
_____
- Post n°291
Scenarista serije o Rankoviću je Svetko Kovač
- Post n°292
mega slab Justified sve u svemu, dosadno do bola.
_____
- Post n°293
Ја сам то гледао доста дуго, можда чак и 3 сезоне, и баталио. Жали Боже времена.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°294
Nisam gledao novu sezonu, ali sve prethodne su bile vrh.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°295
da, da, sve ono od ranije je do jaja. ovo mi ništa nije valjalo.Erős Pista wrote:Nisam gledao novu sezonu, ali sve prethodne su bile vrh.
kad sam rekao "sve u svemu" mislio sam na ovu sezonu
_____
- Guest
- Post n°296
‘That ’70s Show’ actor Danny Masterson gets 30 years to life in prison for rapes of 2 women
https://apnews.com/article/danny-masterson-sentencing-rape-trial-fd7a10eda44d0e3ddde582d4c7053eb6
https://apnews.com/article/danny-masterson-sentencing-rape-trial-fd7a10eda44d0e3ddde582d4c7053eb6
- Post n°297
El ste gladli Foundation? Ja na pola prve i svidja mi se, prevashodno jer ispunjava prvi uslov da bi mi se Sci-Fi film/serija svidela, a to je da scena u svemirskim brodovima ili nema ili ih ima veoma malo. Niks jurnjave po svemiru, niks pucanje laserskim topovima.
_____
- Post n°298
Da ali tek treba da dodjes do kvantnih umova.
Sta znam, meni je ok i drzi me, ali Foundation mi je, slicno kao i Dune, prosto neprenosiv na ekrane.
Sta znam, meni je ok i drzi me, ali Foundation mi je, slicno kao i Dune, prosto neprenosiv na ekrane.
- Post n°299
Filipenko wrote:Da ali tek treba da dodjes do kvantnih umova.
Сличност је само у томе што књижевни предложак садржи јако мало текста, и за екранизацију има да се дописује онолико, што су у Темељу урадили боље од оригинала, свака час.
Чекам још ваљда ову недељу па да одгледам и друго годишње доба. Прво сам одгледао поново и, зачудо
1) на само пар места сам мало прескакао
2) успео сам да приметим шта је исечено из оног што сам већ видео.
Ка'ће Дунк?
_____
- Post n°300
Alo streberi. Nisam vas pitao da mi kazete da li vam se svidja knjiga nego serija.
_____