Veći je problem to što izgleda kao republikanski kongresmen koji veruje u ravnu Zemlju.
Serije kao takve
- Post n°426
Re: Serije kao takve
Mlad čovek, nema ni pedeset.
Veći je problem to što izgleda kao republikanski kongresmen koji veruje u ravnu Zemlju.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°427
Nije njegova produkcija niti režija. Zapravo još gore, po njegovu grandioznu sujetu.plachkica wrote:nečista krv mu je bila na netflixu, možda su je skinuli
- Post n°428
Delon je to igrao sa 25.One Eyed Bob wrote:Mlad čovek, nema ni pedeset.
- Post n°429
A Malkovič sa 49. Ne znam, meni je OK stariji Ripli.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°430
To je kasniji Ripli, 3. knjiga. Dejmon je igrao Talentovanog sa 29.
- Guest
- Post n°432
"Vreme smrti".
Zašto li sam sebe mučio...
Bezvezno, patetično, pretrpano nerealnom komunikacijom vojnih zapovednika, konfuzno; nisam uspeo da razlikujem neke likove vojnika usled fizičke sličnosti.
I Živojin Mišić koji kaže: "Odmori".
Moguće je tako više zbog Ćosićevog dela nego zbog produkcije.
Zašto li sam sebe mučio...
Bezvezno, patetično, pretrpano nerealnom komunikacijom vojnih zapovednika, konfuzno; nisam uspeo da razlikujem neke likove vojnika usled fizičke sličnosti.
I Živojin Mišić koji kaže: "Odmori".
Moguće je tako više zbog Ćosićevog dela nego zbog produkcije.
- Post n°433
Zakačio sam nekih pola sata serije "Tragom divljači". Sve što mogu da kažem da se zalažem za fizičko kažnjavanje u kulturi i umetnosti (istih).
- Post n°434
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°435
Da li se nekada umorite od gledanja igranih sadržaja i poželite da glumci skroz poruše četvrti zid i onda i napuste svoje uloge, kažu "gasi svetlo" tako da u kadru ostane samo ambijentalno svetlo, sednu negde oko rampe, možda i malo izvan nje pa kamera mora da ih pojuri - i da sve to ipak ostane u montaži i bude emitovano na netfliksu ili gde već? Ponekad se zasitim serija i onda mi je neprijatno da gledam ljude kako glume svašta, ali i dalje volim da gledam kadrove kako idu jedan za drugim.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°436
Ja ovo sve zbog Gaja Ričija nesretnog. Nije MRDNUO od devesetih godina, kao Bože me prosti narkoman koji ostane u mentalnom uzrastu u kome je otkrio pajdo. MRDNUO. Zabavno je to, sa svim tim besmislenim nasiljem, ali je stravičan deža vi, ne čak ni nostalgični trip u sredinu devedesetih kada je bogato-a-besno na zapadu najvećma volelo da vidi moždinu kako se cedi sa zida nakon urnebesnog ubistva, već isto to, samo sa boljim gedžetima i lošijom muzikom.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°437
One Eyed Bob wrote:Da li se nekada umorite od gledanja igranih sadržaja i poželite da glumci skroz poruše četvrti zid i onda i napuste svoje uloge, kažu "gasi svetlo" tako da u kadru ostane samo ambijentalno svetlo, sednu negde oko rampe, možda i malo izvan nje pa kamera mora da ih pojuri - i da sve to ipak ostane u montaži i bude emitovano na netfliksu ili gde već? Ponekad se zasitim serija i onda mi je neprijatno da gledam ljude kako glume svašta, ali i dalje volim da gledam kadrove kako idu jedan za drugim.
Lui je u kasnijim sezonama imao takve trenutke.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°438
One Eyed Bob wrote:Ja ovo sve zbog Gaja Ričija nesretnog. Nije MRDNUO od devesetih godina, kao Bože me prosti narkoman koji ostane u mentalnom uzrastu u kome je otkrio pajdo. MRDNUO. Zabavno je to, sa svim tim besmislenim nasiljem, ali je stravičan deža vi, ne čak ni nostalgični trip u sredinu devedesetih kada je bogato-a-besno na zapadu najvećma volelo da vidi moždinu kako se cedi sa zida nakon urnebesnog ubistva, već isto to, samo sa boljim gedžetima i lošijom muzikom.
Jebi ga, reditelj u jednom trenutku jednostavno mora da krene da cita Dostojevskog, i da snima labave ekranizacije istog, ili pak da ode kurac. To je tako. Ne zezam se.
- Post n°439
E dobar je američki 3 body problem!
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°440
Како сам знао да не могу да поднесу да је негде нешто неко направио и да гугао прво то подметне уместо америчке верзије... Морају да направе своју.
Управо гледам оји ги нау, и мада ме штогод нервира што развлаче толико, све остало ми се свиђа.
Покушао сам да читам, и све мислим да као не могу да пратим радњу јер има превише имена која не успевам да попамтим, кад оно испада да ништа нисам пропустио, добро сам и попамтио ликове (осим што у серији испрва нисам успевао да раздвојим две рибе, много су исте), и то мало докле сам у књизи стигао испада већ скоро трећина серије.
ЛМ, не пада ми на ум да гледам америчку верзију.
Управо гледам оји ги нау, и мада ме штогод нервира што развлаче толико, све остало ми се свиђа.
Покушао сам да читам, и све мислим да као не могу да пратим радњу јер има превише имена која не успевам да попамтим, кад оно испада да ништа нисам пропустио, добро сам и попамтио ликове (осим што у серији испрва нисам успевао да раздвојим две рибе, много су исте), и то мало докле сам у књизи стигао испада већ скоро трећина серије.
ЛМ, не пада ми на ум да гледам америчку верзију.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°441
Crazy story of the week:
— Rui Ma 马睿 (@ruima) March 29, 2024
The tragic incident surrounding the Netflix adaptation of the "Three Body Problem" series is not widely known among its fans. Lin Qi, a visionary and brilliant young billionaire, acquired the rights to the "Three Body Problem" with the ambition of… pic.twitter.com/4u0DyPwwKD
- Post n°442
Ufff jebate
Al kolko blesavo sve skupa, nije ni čudo da je breaking bad inspiracija.
Al kolko blesavo sve skupa, nije ni čudo da je breaking bad inspiracija.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°443
E dobar je američki 3 body probl
i mene uvuce! videla ovu tvoju preporuku pa reko da probam i mic po mic stigoh do trece epizode. ima malo everything everywhere all at once vajba. fino je, zabavno, moze!
Del Cap wrote:Crazy story of the week:
— Rui Ma 马睿 (@ruima) March 29, 2024
The tragic incident surrounding the Netflix adaptation of the "Three Body Problem" series is not widely known among its fans. Lin Qi, a visionary and brilliant young billionaire, acquired the rights to the "Three Body Problem" with the ambition of… pic.twitter.com/4u0DyPwwKD
dzizs
- Post n°444
Meni prva polovina super, onda totalni raspad :/
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°445
A bit late to the party, but better late than never!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°446
to mi stoji jako dugo na tom spisku serija koje nikako da dodju na red. Mislim da cemo sutra ili veceras da pocnemo
- Guest
- Post n°447
Shogun je stigao do dve epizode do kraja. Kamera je prestala da mi smeta, cak mi se svidja sto fotografija ima lepo zrno, ali je tempo dosta poceo da skripi. Ja gledam zbog Anne Sawai a vi kako ocete.
Tokyo Vice je bas bas los po vise osnova .
Tokyo Vice je bas bas los po vise osnova .
- Post n°448
Toliko sam opčinjen produkcijom da sam slep za mane. Prvi put stvarno vidimo Tokio na ekranu, i to u ključu Majkla Mana.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°450
Где је Јојо-чан кад нам је најпотребнији, да вам каже зашто сте у праву.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...