Parla-parla-parlament
- Post n°101
Re: Parla-parla-parlament
niti će...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°102
gomila kretena nije odigrala predstavu baš onako kako je on zamislioЛетећи Полип wrote:MNE wrote:kakav režirani cirkus
Možda su se dogovorili da naprave neki incident, ali je meni ono Vučkovo pižđenje delovalo krajnje autentično. Ne mogu da zamislim da je neko voljno hteo sebe da dovede u onakvu situaciju. Možda su neočekivano preterali, ili tu ima još nešto.
- Post n°103
Летећи Полип wrote:MNE wrote:kakav režirani cirkus
Možda su se dogovorili da naprave neki incident, ali je meni ono Vučkovo pižđenje delovalo krajnje autentično. Ne mogu da zamislim da je neko voljno hteo sebe da dovede u onakvu situaciju. Možda su neočekivano preterali, ili tu ima još nešto.
Iskreno, i meni je tako izgledalo, iako i ja mislim da je rezirano.
Tj, ne mislim da je rezirano u smislu da su im rekli sta da rade, nego da su im dozvolili.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°104
kondo wrote:niti će...
Zaista - ne znam. Stvarno ne znam.
- Post n°105
Ne bih odbacii njegovu izuzetnu sposobnost da glumi ugrozenog jadnika i pusti suzu. U ovom trenutku 70% Srba ga zali, a novoosnovana desnica mu uredno otplacuje svoj dug.
Na kraju, tema se negde u guzvi i zagubila, ko ce pamtiti ista osim fajta i kvaziludjenja
Na kraju, tema se negde u guzvi i zagubila, ko ce pamtiti ista osim fajta i kvaziludjenja
- Post n°106
Proleće korisnih idiota, osim Mike ofkors
- Post n°107
=AZX8fo38sJZTXgUJll34XB__nvwmh4OOfcNupk2MkjvQTzwzgsD9tSSpyNseMVQ3ngmel1II1fbrtufdtOmuVG9QqEjoZ73T15fMJQSrH2k8imESAj4ZpQm2oyoPZ1L1Cj9vJ454zCTXbjj10SJuIOBiz-9EMHpt3qEANUBul8Cpkw&__tn__=R]-R]Леја Келер
OVOGODIŠNJA NIN-OVA NAGRADA JE IZUZETNA ILUSTRACIJA MORALNO ZAPUŠTENOG, KOGNITIVNO TRUSNOG, KARAKTERNO NEUGLEDNOG I LJUDSKI BEDNOG OTPORA SPORAZUMU SA KOSOVOM.
OVOGODIŠNJA NIN-OVA NAGRADA JE IZUZETNA ILUSTRACIJA MORALNO ZAPUŠTENOG, KOGNITIVNO TRUSNOG, KARAKTERNO NEUGLEDNOG I LJUDSKI BEDNOG OTPORA SPORAZUMU SA KOSOVOM.
- Post n°108
Ne otvara mi link, jel ovo Biki?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°109
da, komentar na kritiku ninove nagrade
ima o sporazumu još
=AZW6SjaPwBhKXPFdzuV_rdE4CwxanE2XLX9QtGigyy6fQs00pA4mU2G-49gnf8H-AHxa_GOjO6Pim2Legi6E8InItZtO5v3w66-KQ7DrOmWrcppuAiFNdWiQefwebj8W17SH4jKLAo3asn3GfGz7BJtW&__tn__=%2CO%2CP-R]3 ч ·
Očigledno su svi, kako kažu "svojim kanalima" dobili na uvid dokument. I oni koji ga NISU dobili ili se prave neobavešteni, znaju veoma dobro o čemu se radi i znaju da je ovo TAJ trenutak kad treba da se oglase ZA rešenje Kosova.
Nisu mi problem fašisti koji su protiv, to zlo podrazumevam.
Problem su mi ovi što TRAŽE IZGOVOR DA ĆUTE i time jačaju fašiste.
Za neobaveštene, evo šta je jedino što treba da znaju: "Ovo je istorijska prilika da vlasti u Srbiji i njeni građani prihvate realnost, kao i da se postave temelji za izgradnju dobrosusedskih odnosa Srba i Albanaca koji bi trajno promenili perspektivu čitavog Balkana."
Ili si za, ili nisi. Čega se stidiš, ako se fašisti ne stide?
ima o sporazumu još
=AZW6SjaPwBhKXPFdzuV_rdE4CwxanE2XLX9QtGigyy6fQs00pA4mU2G-49gnf8H-AHxa_GOjO6Pim2Legi6E8InItZtO5v3w66-KQ7DrOmWrcppuAiFNdWiQefwebj8W17SH4jKLAo3asn3GfGz7BJtW&__tn__=-UC%2CP-R]Леја Келер
=AZW6SjaPwBhKXPFdzuV_rdE4CwxanE2XLX9QtGigyy6fQs00pA4mU2G-49gnf8H-AHxa_GOjO6Pim2Legi6E8InItZtO5v3w66-KQ7DrOmWrcppuAiFNdWiQefwebj8W17SH4jKLAo3asn3GfGz7BJtW&__tn__=%2CO%2CP-R]3 ч ·
Očigledno su svi, kako kažu "svojim kanalima" dobili na uvid dokument. I oni koji ga NISU dobili ili se prave neobavešteni, znaju veoma dobro o čemu se radi i znaju da je ovo TAJ trenutak kad treba da se oglase ZA rešenje Kosova.
Nisu mi problem fašisti koji su protiv, to zlo podrazumevam.
Problem su mi ovi što TRAŽE IZGOVOR DA ĆUTE i time jačaju fašiste.
Za neobaveštene, evo šta je jedino što treba da znaju: "Ovo je istorijska prilika da vlasti u Srbiji i njeni građani prihvate realnost, kao i da se postave temelji za izgradnju dobrosusedskih odnosa Srba i Albanaca koji bi trajno promenili perspektivu čitavog Balkana."
Ili si za, ili nisi. Čega se stidiš, ako se fašisti ne stide?
Naravno, najgori su Lazović i Marinika
=AZW6SjaPwBhKXPFdzuV_rdE4CwxanE2XLX9QtGigyy6fQs00pA4mU2G-49gnf8H-AHxa_GOjO6Pim2Legi6E8InItZtO5v3w66-KQ7DrOmWrcppuAiFNdWiQefwebj8W17SH4jKLAo3asn3GfGz7BJtW&__tn__=R]-R]Леја Келер
Marinika i Lazović se, baš kao Koštunica, pozivaju na proceduru.
Sere mi se od procedure.
Eto.
Marinika i Lazović se, baš kao Koštunica, pozivaju na proceduru.
Sere mi se od procedure.
Eto.
- Post n°110
Oglasi se za rešenje Kosova!
_____
- Post n°111
Daj nek car potpise sta god hoce i zbog cega god hoce pa da polegamo, sta sad tupite tu (a zna full well da ce SSP i Moramo glasati za sporazum).
- Post n°112
https://heartefact.org/poziv-institucijama-u-srbiji-da-podrze-sporazum-o-kosovu/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°113
jel to isti ovaj apel ili imamo dva za potpisivanje sporazuma?
https://www.danas.rs/vesti/politika/potpisnici-apela-za-prihvatanje-eu-predloga-sporazuma-vucic-je-tolika-kukavica-da-nema-opasnosti-da-ne-potpise-to-sto-je-ponudjeno/
https://www.danas.rs/vesti/politika/potpisnici-apela-za-prihvatanje-eu-predloga-sporazuma-vucic-je-tolika-kukavica-da-nema-opasnosti-da-ne-potpise-to-sto-je-ponudjeno/
- Post n°114
Dva, što je sigurno sigurno jeplachkica wrote:jel to isti ovaj apel ili imamo dva za potpisivanje sporazuma?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°115
Jebe žvalavi, ne vadi
Prеdsеdnik Izvršnog odbora Srpskе naprеdnе strankе Darko Glišić prеdstavio jе danas na konferencije novе članovе strankе koji su napustili stranku „Zavеtnici“, nеzadovoljni, kako je rekao, njеnom politikom i incidеntima poslanika na jučеrašnjoj sеdnici Skupštinе.
On je dodao da su ga kontaktirali članovi strankе Zavеtnici i da su izrazili žеlju da budu dеo SNS, jеr su, kako jе navеo,“ vidеli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za svе svojе postupkе“.
U SNS su prеšli odbornici u Skupštini grada Bеograda strankе Zavеtnici Stеfan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojеvić, kao i narodni poslanici Dušan Stoiljković i Dragan Nikolić.
„Njima jе dosta laži i obmana“, rеkao jе Glišić.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°116
Hm, ali to onda znaci da se Mica stvarno otrgla s lanca.
_____
- Post n°117
Jel' može neki Leja Keler kopi/pejst za nas bez Fejsa i obraza?
_____
- Post n°118
Erős Pista wrote:Hm, ali to onda znaci da se Mica stvarno otrgla s lanca.
Ne, nego da je Mica bila korisna budala koja je odradila posao, nešto kao ženski Šapić.
_____
- Post n°119
Moguce ali Sapiceva stranka je progutana, Micina nije. Izbusena je, ali ipak na papiru nezavisna.
Mislim, i ja verujem da su oni potpuno naprednjacki projekat, ali nesto se ocigledno desava.
Mislim, i ja verujem da su oni potpuno naprednjacki projekat, ali nesto se ocigledno desava.
_____
- Post n°120
Projekat jednog dela servisa?
- Post n°121
Nisam ja Milici birao poslanike nego ona, što znači da žena nije u stanju da izabere ljude što opet znači da ne treba da se bavi politikom, niti bilo kakvim upravljačkim poslovima.
Nek čuva krave.
Nek čuva krave.
_____
- Post n°122
Notxor wrote:Nisam ja Milici birao poslanike nego ona, što znači da žena nije u stanju da izabere ljude što opet znači da ne treba da se bavi politikom, niti bilo kakvim upravljačkim poslovima.
Nek čuva krave.
Ma nije ni ona.
_____
- Post n°123
Mór Thököly wrote:Projekat jednog dela servisa?
Mkguce, ali moguce i da je sad prosto napipala svoju sansu, pa se malo razmahala.
Last edited by Erős Pista on Fri Feb 03, 2023 2:14 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°124
To je onih petoro sto su jos letos presli u SNS, tj izasli iz Zavetnika?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°125
Iskreno, ne znam.
_____