Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°626
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°627
tračare na tviteru kaže da je vaj insajt došao od tatjane macure
- Post n°628
Nektivni Ugnelj wrote:паће wrote:Како се на руском зове та наука, то истраживање руда и губљење времена, то нисмо учили.
Ne znam, na srpskom se kaže - Istraživanje ruda i kupovina vremena
Руда је, чујем, нађена... а времена никад доста.
Јел' то она руда на коју се леже?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°629
plachkica wrote:tračare na tviteru kaže da je vaj insajt došao od tatjane macure
Sukob Дюка-Zoka 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°631
Naprednjaklukčani biju svoje mikro bitke deleći infoe o internim suparnicima preko opo sajtova.
- Post n°632
Iz miralema građana hrvatske nacionalnosti u SRB, nije lako ovako što izdržavati... A niti smo krivi, niti pridonosimo tako čemu, no pojedini mediji čine prilike u javnosti teško podnošljive... Čemu i zašto? https://t.co/MztPbxA37v pic.twitter.com/oMCQFRqjnW
— Tomislav (@tomezig) August 27, 2024
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°634
_____
- Post n°636
..
Last edited by Nim Chimpsky on Wed 28 Aug 2024 - 12:48; edited 1 time in total
- Post n°637
XexeErős Pista wrote:Iz miralema građana hrvatske nacionalnosti u SRB, nije lako ovako što izdržavati...
- Post n°638
Nim Chimpsky wrote:XexeErős Pista wrote:Iz miralema građana hrvatske nacionalnosti u SRB, nije lako ovako što izdržavati...
Није баш тако једноставно. И ја сам тако прочитао док се страна учитавала, а онда је ваљда текст прекривен фотком странице па се вратило на ракурс... Јер скрипт још није провалио како да исправља пикселе.
А штета.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°639
Neprijatan osecaj je kaciti tvit ovog debila ali jbg, kacim zbog klipa
"Jaje 11 dinara, pazite 11 dinara, obrok od 22 dinara, 2 jaja, pa to je obrok koji čoveka može da drži ceo dan sitim".
— Mario ZNA (@MarioBojic) September 18, 2024
Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Republike Srbije, Tomislav Momirović. pic.twitter.com/ilK0yiJw3q
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°640
evo dil, autofagija za nas, koprofagija za tomu monu.
- Post n°641
_____
- Post n°642
Đurđević Stamenkovski pozvala građane da započnu demografsku obnovu nacije
Ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski rekla je u Skupštini Srbije da demografski izazovi i podaci nalažu da odmah započenomo borbu i da svi građani imaju svoju ulogu u započinjanju demografske obnove naše nacije. Istakla je da je to poziv svima i dodala da će se svako odazvati prema svojoj savesti i svesti.
Ona je istakla važnost očuvanja porodičnih vrednosti.
„Strateško opredeljenje države je da sačuva tradicionalnu porodicu nasuprotnost pokušajima vok kulture da se izvrši eutanazija porodice kakva oduvek postoji“, kazala je ministarka.
Kako je navela, to nije samo odbrana hrišćanske civilizacije, ističući da je porodica „ono što nas spaja bez obzira kojoj religiji pripadamo“.
„Porodica je u srži svih naših nacionalnih interesa“, kazala je Đurđević Stamenkovski.
Đurđević Stamenkovski je kazala da je porodica tačka okupljanja za sve i da ako ne budemo jedinstveni oko ove teme rizikujemo „da nam strada sadašnjost i da izgubimo budućnost“.
Govoreći o merama za podsticaj nataliteta, ona je pozvala poslanike da glasaju za izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom, koji predviđa povećana davanja koja će biti primenjena na svu decu rođenu od 1. januara ove godine.
Roditeljski dodatak je povećan za prvo dete na 500.000 dinara, za drugo dete 600.000 dinara, za treće dete na dva miliona i 280 hiljada dinara koji se isplaćuju u 120 mesečnih rata. Za četvrto dete roditeljski dodatak je povećan na tri miliona i 180 hiljada dinara.
Ministarka je kazala je da jednokratna pomoć za rođenje drugog i trećeg deteta povećana na 135.000 dinara, a paušal za kupovinu bebi opreme povećan je za 7.500 dinara.
Povećana iz dvajanja za rođenje dece ministarka je nazvala državnim razlogom, a poslanicima je poručila da glasanjem za ovaj zakon glasaju za porodicu i život.
Skupština Srbije danas raspravlja o rebalansu budžeta, izmenama nekoliko zakona i međunarodnim sporazumima.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°644
_____
- Post n°645
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°646
П;нч па ако би неко могао да каже да ли је до краја стигла да рашчивија које је ту податак а које изазов, да не би пучанство случајно побркало.
_____
- Post n°647
lol, lik malo guslao Delijama i evo ga sad u vladi
ček, onaj guslar sa zvezdinih tekmi je savetnik u vladi?? pic.twitter.com/CzzEtXk1AG
— штостис (@pohotnitisto) October 3, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°648
I posle meni kažu "Tebi su svi panduri"...
- Post n°649
Dušan Vujović, konsultant Svetske banke i bivši ministar finansija Srbije
Vlast prodaje iluzije dostojne Dejvida Koperfilda
https://radar.nova.rs/video/intervju/dusan-vujovic-intervju-radar/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°650
_____