(šta je mportal?)
Kosovo*
- Post n°251
Re: Kosovo*
https://mportal.me/drustvo/hronika/masakr-u--pandi--pocinile-su-danasnje-vodje-zemunskog-i-skaljarskog-klana
(šta je mportal?)
(šta je mportal?)
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°252
DPS portal koji finansira Bemax, a uređuje Danica Nikolić.
Medijski, informativno bezvredno.
Medijski, informativno bezvredno.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°253
okej onda
_____
- Post n°254
Ne znam gde bih, pa nek' stoji ovde:
Tizer intervjua Dušana Kovačevića za novi NIN.
Окружени смо са 55 милиона људи који су директно или индиректно НАТО војска. И са том силом имамо границу дужу од две хиљаде километара. Кад би се свако од нас укопао у ров на границама, земља би била пуста. Мора се водити паметна политика без напада ирационалних идеја које би ишле наруку свима који желе нестанак Србије
Tizer intervjua Dušana Kovačevića za novi NIN.
- Post n°255
Jel to ovo sto bulazni da ce oformiti "Legiju staraca"? Sve se bojim da ce on da napusti komfor svog udobnog stana.
- Guest
- Post n°257
Da. Ne znam kako ga nije bar malo blam, ako ne pred drugima onda pred samim sobom, da podeli pred javnošću to što je verovatno zaista lupetao sa svojim ortaćima. To je uopšte manir jednog broja selebritija, da obećavaju gluposti za koje i sami znaju da se neće nikada dogoditi, ali eto lepo zvuče, ili misle da lepo zvuče.
Možda se neko seća filma Beli lavovi (ja se ne sećam jer ga nisam gledao). Ristovski je u tom filmu (ili u sklopu promocije filma, ne znam a i boli me kurac) pevao Radnički rep, nosio je kao neki radnički kačket i uopšte je sav bio levo solidaran te nedelje. I šta je bilo - u nekom intervjuu koji je dao mojoj redakciji obećao je da će za Prvi maj u Košutnjaku, citiram po sećanju, "kuvati pasulj za radnike". Zovu ga za Prvi maj, šta je vama, kakav pasulj, svašta.
Možda se neko seća filma Beli lavovi (ja se ne sećam jer ga nisam gledao). Ristovski je u tom filmu (ili u sklopu promocije filma, ne znam a i boli me kurac) pevao Radnički rep, nosio je kao neki radnički kačket i uopšte je sav bio levo solidaran te nedelje. I šta je bilo - u nekom intervjuu koji je dao mojoj redakciji obećao je da će za Prvi maj u Košutnjaku, citiram po sećanju, "kuvati pasulj za radnike". Zovu ga za Prvi maj, šta je vama, kakav pasulj, svašta.
- Guest
- Post n°258
Stojim na stanovištu da bi izjave koje se odnose na učešće u bezbednosnim operacijama trebalo da budu zakonski obavezujuće. "Ako krenu naši na Kosovo eto mene"...."Dobar dan, ovde vojni odsek, iskazali ste, na proslavi Svetog Nikole, usmenu želju da učestvujete u pripremama za eventualnu vojnu operaciju u južnoj pokrajini. Javite se u ponedeljak na tromesečnu pešadijsku obuku, ponesite pribor za ličnu higijenu".
- Post n°259
Cousin Billy wrote:Ristovski je u tom filmu (ili u sklopu promocije filma, ne znam a i boli me kurac) pevao Radnički rep, nosio je kao neki radnički kačket i uopšte je sav bio levo solidaran te nedelje.
Ja se secam samo bilborda gde se Ristovski dere sa kacketom na glavi i neprijatnosti koju sam osecao dok sam to gledao.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°260
Hvala ti za ovo!Cousin Billy wrote:Da. Ne znam kako ga nije bar malo blam, ako ne pred drugima onda pred samim sobom, da podeli pred javnošću to što je verovatno zaista lupetao sa svojim ortaćima. To je uopšte manir jednog broja selebritija, da obećavaju gluposti za koje i sami znaju da se neće nikada dogoditi, ali eto lepo zvuče, ili misle da lepo zvuče.
- Post n°261
Cousin Billy wrote:Da. Ne znam kako ga nije bar malo blam, ako ne pred drugima onda pred samim sobom, da podeli pred javnošću to što je verovatno zaista lupetao sa svojim ortaćima. To je uopšte manir jednog broja selebritija, da obećavaju gluposti za koje i sami znaju da se neće nikada dogoditi, ali eto lepo zvuče, ili misle da lepo zvuče.
Naravno da se sećam, hvala ti onoliko što si me podsetio na to. A da ne bi samo meni bilo teško:
- Post n°262
Threre's susramlje, and then there's usramlje
- Post n°263
zašto ovo postoji
_____
- Post n°264
Aj da skrenem temu sa neprijatnosti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°266
Bokte.
Jelena Loncar, kakve pa ona veze ima s bilo cim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°267
Да попуни број...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°268
zar ovo kovačevićevo nije ironijski osvrt na nemoć da se odbranimo u tom nekom potencijalnom ratu? mladi će da pobegnu, a legija staraca će na front da izgine, dajte da se to ne desi, da potpisujemo šta se mora?
- Post n°269
I ja sam tako razumeo. Sasvim j skladu sa aktuelnkm Vucicevom politikom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°270
Ja bih rekao da je mrtav ozbiljan u nazovi "šaljivom" tonu, hehe. Mislim, pogledajte citate:
Naravno da ostavlja da se tumači ako ga neko sutra napadne za ove budalaštine, nije ni on baš toliko glup. Šta će ovo NINu, to mi nije jasno.
Ipak, što se tiče Kurtija kao neskrivene marionete zapadnih civilnih i vojnih sila, on me fizički podseća na Mister Bina, ali to ne sme da vas zavara, jer je u duši, takođe, Bin, ali Bin Laden.
Bojim se, možda sam i ja pomračio, da se Kurti neće smiriti sve dok ijedna srpska mačka bude na Kosovu.
Njegovu neskrivenu mržnju mogu da spreče i leče oni koji ga podržavaju, naravno, ako žele.
Razgovarao sam sa prijateljima i dogovorili smo se, ako ne daj bože dođe do rata, ako nas neko napadne, da formiramo diviziju trećeg poziva, što znači 60 plus, koju ćemo nazvati Legija staraca. Ako neko treba prvi da izgine da to ne budu odmah mladi ljudi, kao što to obično biva.
Naravno da ostavlja da se tumači ako ga neko sutra napadne za ove budalaštine, nije ni on baš toliko glup. Šta će ovo NINu, to mi nije jasno.
- Post n°271
Da, da, u pravu si. Ma sto kaze Bili direktan prenos iz kafane.
_____
- Guest
- Post n°272
To je matora funjara koja dobro vlada rečima, naravno da je ostavio prostor za razna tumačenja, a ja se opredeljujem da tumačim onako kako je napisao jer će mnogi ljudi to baš tako shvatiti, "eto šta je stara garda, išao bih i ja nego ovo koleno me zeza a nešto mi i šišti u predelu jaja".
- Post n°273
Ovo nećete čuti na pinku,hepiju i ostalim režimskim propagandnim pic.twitter.com/fdXtJh1OaT
— KoMeKleoNijeDangubio (@SinDaniloPrvi) March 16, 2023
- Post n°274
lošmi mu pokrio glas i izmislio žvaku
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°275
Erős Pista wrote:Bokte.
Na kraju ce biti i sa jedne i sa druge strane ko u onom crtacu kad tom kaze "i ode milion dolara...ali sam bar srecaaaaan"