Srbija & Rusija
- Post n°801
Re: Srbija & Rusija
Nije to vise tema. Tema je kako da.nenhapse random pripadnike opozicije
- Post n°802
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko izjavio je danas da značajan deo ljudi koji učestvuju na protestima u Beogradu nakon parlamentarnih izbora skupljaju po celoj zemlji i da je daleko od toga da je ceo Beograd ustao.
„Deo tih demonstranata, značajan deo, čine ljudi koje skupljaju po Srbiji“, rekao je Bocan Harčenko za TV kanal „Solovjov lajv“, prenosi Sputnjik. On je ukazao da je situacija daleko od toga da se „ceo Beograd digao na noge“.
„Veliki broj stanovnika mirno reaguje, razmišljaju o konkretnim stvarima. Oni su glasali za aktuelno rukovodstvo i žele mirno da rade i žive“, kazao je Bocan-Harčenko.
Napomenuo je da je „dobro poznato kako ljude podstiču da učestvuju na protestima na osnovu iskustva kijevskog Majdana“.
„Deo tih demonstranata, značajan deo, čine ljudi koje skupljaju po Srbiji“, rekao je Bocan Harčenko za TV kanal „Solovjov lajv“, prenosi Sputnjik. On je ukazao da je situacija daleko od toga da se „ceo Beograd digao na noge“.
„Veliki broj stanovnika mirno reaguje, razmišljaju o konkretnim stvarima. Oni su glasali za aktuelno rukovodstvo i žele mirno da rade i žive“, kazao je Bocan-Harčenko.
Napomenuo je da je „dobro poznato kako ljude podstiču da učestvuju na protestima na osnovu iskustva kijevskog Majdana“.
- Post n°803
Jel on sad i ministar unutrašnjih poslova?
- Post n°804
samo je gledao N1, gde ovi kao da jure ljude na ulici koji su došli iz kruševca, kladova, novog sada i sotalih nebeograda
- Post n°805
Kada Bosanci dodju da glasaju na lokne izbore u Beogradu to je dobro, a kad neBeogradjani protestuju zbog kradje na lokalnim izborima u Beigradu to je loše. Kako vam to nije jasno?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°806
Uredništvo srpskog sveta
1 hour ago
„Моја оставка нам је купила време да умањимо нападе током изборне кампање али смо знали да ће се одмах након пораза НАТО партија покренути механизам за рушења Вучића. Подсетићу вас да је напад на мене почео зато што смо секретар Патрушев и ја радили на изналажењу начина за супротстављање Обојеним револуцијама још пре две године. Ми смо озбиљне земље и озбиљне службе, гледамо унапред. И као што видите, добро видимо а и добро смо се спремили. Моје уклањање није могло да уклони све добро што смо урадили за Србију, ипак су закаснили".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°807
izgleda mu Rusi imaju history sa dark weba nemam drugo objašnjenje
- Post n°808
Ma voli čovek. Post-communist national-resentmentism
- Post n°809
Руси знају да се спрема Мајдан у Србији, а не знају да се Украјинци спремају да им разнесу још један брод
— Милош (@zove_dinara) December 26, 2023
- Post n°810
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°812
Nektivni Ugnelj wrote:Ma voli čovek. Post-communist national-resentmentism
Pa da, za njega bar ne treba nikakvo objasnjenje. Voli covek. Oduvek je voleo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°813
Predsednik Rusije Vladimir Putin novogodišnju čestitku uputio je samo dvojici evropskih lidera- mađarskom premijeru Viktoru Orbanu u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, saopštila je pres služba Kremlja, prenosi Tass.
Putin je Novu godinu čestitao liderima Zajednice nezavisnih država, sa izuzetkom Moldavije, kao i šefovima Abhazije i Južne Osetije, a srdačne poruke poslao je i liderima Kine, Indije, Vijetnama, Laosa, Bolivije, Brazila, Venecuele, Kube, Nikaragve, Sirije, Turske i Južne Afrike.
Putin je Novu godinu čestitao liderima Zajednice nezavisnih država, sa izuzetkom Moldavije, kao i šefovima Abhazije i Južne Osetije, a srdačne poruke poslao je i liderima Kine, Indije, Vijetnama, Laosa, Bolivije, Brazila, Venecuele, Kube, Nikaragve, Sirije, Turske i Južne Afrike.
- Post n°814
Kakva trolcina.
_____
- Post n°816
Može ovde
https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/mir-bozji-a-mira-nema-autorski-tekst-vuka-draskovica/
...
Pripremajući najveću kasapnicu u dotadašnjoj istoriji sveta, Hitlerovi nacisti su pripremali i svoju Bibliju, po kojoj su i Hristos i svi proroci imali gene „germanskog sveta“.
Patrijarh ruski blagosilja danas, u ime Hrista, raketu Sotona, usmerenu ka jeretičkom Zapadu, a u Moskvi, u hramu Hrista Spasitelja, propoveda se smrt pravoslavnih Ukrajinaca zbog ujedinjenja pravoslavnog „ruskog sveta“!
Svet je, kao i 1939. godine, ponovo na ivici globalnog i strašnog rata. Vojske su postrojene za armagedon, možda i poslednji, jer preti apokalipsa.
Srpski narod je 1939. znao gde je epicentar nadolazeće kataklizme. Danas to neće ni da vidi ni da zna.
Podrška srpskog naroda velikom zločinu nad Ukrajincima, a i nad ruskim narodom, veća je u Beogradu nego u Moskvi.
„Mir Božji, Hristos se rodi!“, pa se, iza tog pokliča, radujemo raketama „kinžal“ koje razaraju „sveto Kijevo“.
Božić je, za mene, drago sećanje na Božić, u mom sirotinjskom selu u Hercegovini, kad sam bio dete i kad nisam ni znao zašto Božić slavimo ni da postoje dva Božića, jedan koji slave Rusi i Srbi i drugi koji slavi ostali hrišćanski svet…
Ubice, obesni, presiti i prevaranti danas su božićne ikone. Hristos je pogažen.
...
https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/mir-bozji-a-mira-nema-autorski-tekst-vuka-draskovica/
...
Pripremajući najveću kasapnicu u dotadašnjoj istoriji sveta, Hitlerovi nacisti su pripremali i svoju Bibliju, po kojoj su i Hristos i svi proroci imali gene „germanskog sveta“.
Patrijarh ruski blagosilja danas, u ime Hrista, raketu Sotona, usmerenu ka jeretičkom Zapadu, a u Moskvi, u hramu Hrista Spasitelja, propoveda se smrt pravoslavnih Ukrajinaca zbog ujedinjenja pravoslavnog „ruskog sveta“!
Svet je, kao i 1939. godine, ponovo na ivici globalnog i strašnog rata. Vojske su postrojene za armagedon, možda i poslednji, jer preti apokalipsa.
Srpski narod je 1939. znao gde je epicentar nadolazeće kataklizme. Danas to neće ni da vidi ni da zna.
Podrška srpskog naroda velikom zločinu nad Ukrajincima, a i nad ruskim narodom, veća je u Beogradu nego u Moskvi.
„Mir Božji, Hristos se rodi!“, pa se, iza tog pokliča, radujemo raketama „kinžal“ koje razaraju „sveto Kijevo“.
Božić je, za mene, drago sećanje na Božić, u mom sirotinjskom selu u Hercegovini, kad sam bio dete i kad nisam ni znao zašto Božić slavimo ni da postoje dva Božića, jedan koji slave Rusi i Srbi i drugi koji slavi ostali hrišćanski svet…
Ubice, obesni, presiti i prevaranti danas su božićne ikone. Hristos je pogažen.
...
- Post n°817
Super.
A sad pocnite da vracate oni 5-7k mesecno.
A sad pocnite da vracate oni 5-7k mesecno.
- Post n°818
Zamolili smo neke klince Ruse da napuste lokal nakon što su 4 sata sedeli sa 1 parčetom pice i 1 kafom.
— Lebovski (@LebovskiPekara) January 9, 2024
Oni kažu, imaju pravo da sede do zatvaranja ako hoće.
Mi se izvinimo i par minut kasnije isključimo ruter.
Oni kad više nije bilo interneta odu i daju nam keca na googlu.
Ovo sa iskljucivanjem rutera je takav severna evropa meets juzna evropa
- Post n°819
Baš vala
Nisu baš od pristojnijih, ja da ti kažem. Plus ima ih gejeva po Dorćolu da te Bog sačuva.
— Lebovski (@LebovskiPekara) January 9, 2024
Babe u komšiluku misle da je to zbog Brnabićke, kažu pa videli ljudi premijerku, pa misle da narod kod nas to voli.
:joy::joy::joy:
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°820
baš dođoh da ostavim. kakvi magarci
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°822
Ajde sto skupljate lajkove na te jeftine fore sazaljenja ali evo otisao bas da vidim, i gle cuda, nema tog "ruskog keca na guglu". Sad cete dobiti keceve za nacionalizam i homofobicne ispade
- Post n°823
Nije te mrzelo da pregledaš recenzije za svih 11 Lebovski pekara?
https://lebovski.rs/lokacije/
https://lebovski.rs/lokacije/
- Post n°824
nije moj komentar samo sam iskopirao tweet
- Post n°825
Radna kultura je uvek odraz stavova i manira vlasnika, a Lebovski nudi haotično i izuzetno neugodno iskustvo kupovine, do te mere da tamo više ne ulazim. Ovo sa Rusima se naravno #nijedesilo.
_____
Gdje punac drži pive?