Ferenc Puskás wrote:Meni kombinacija uniformi i crkve uvijek izgleda kao лош scifi.
Јер није сф.
Ferenc Puskás wrote:Meni kombinacija uniformi i crkve uvijek izgleda kao лош scifi.
Crni More, šta govoriš...Mór Thököly wrote:Ferenc Puskás wrote:Meni kombinacija sovjetskih uniformi i crkve uvijek izgleda kao Filipenkov scifi.
Pa to je ta nesreca sto ti trebaju Leporadi 2jke i Patriot sistemi da ih sklonis na smetliste istorije. Drugacije izgleda ne moze.
The MoD is still censoring files about the sinking of Sir Galahad during the 1982 Falklands War. 48 troops died in the incident pic.twitter.com/rHXeEPmycO
— Declassified UK (@declassifiedUK) April 28, 2023
Mór Thököly wrote:Braćo, nosite se u pizdu materinu, što dalje od nas. pic.twitter.com/pPMKYgYHCK
— Ksenija (@XeniaKsenija21) April 28, 2023
Ferenc Puskás wrote:Meni kombinacija sovjetskih uniformi i crkve uvijek izgleda kao Filipenkov scifi.
Ajme gugl mi u prvi rezultat daje ljubavnu priču Staljina i neke glumiceFilipenko wrote:Ferenc Puskás wrote:Meni kombinacija sovjetskih uniformi i crkve uvijek izgleda kao Filipenkov scifi.
Ne bi puno pogresio. Ako te tematika zaista interesuje, preporucujem ti Filipenkovu knjigu Orlov uzlet, koju mozes pronaci u bolje snabdevenim knjizarama. Tematika je vrlo jednostavna - u dalekoj buducnosti mladi grof koji upravlja sistemom Svarog pobedjuje misteriozne neprijatelje sa planete Markengel, ali se priklanja njihovim nacinima i uspeva da do temelja zatrese citav galakticki Rajh vesto koristeci zaboravljenu ideologiju zarad donosenja boljitka covecanstvu, a ako pritom srusi trulu vlast i docepa seprestolaprve fotelje politbiroa, tim bolje. Vise o tome na stranama 35-120 i 230-450.
Bleeding Blitva wrote:Ajme gugl mi u prvi rezultat daje ljubavnu priču Staljina i neke glumiceFilipenko wrote:
Ne bi puno pogresio. Ako te tematika zaista interesuje, preporucujem ti Filipenkovu knjigu Orlov uzlet, koju mozes pronaci u bolje snabdevenim knjizarama. Tematika je vrlo jednostavna - u dalekoj buducnosti mladi grof koji upravlja sistemom Svarog pobedjuje misteriozne neprijatelje sa planete Markengel, ali se priklanja njihovim nacinima i uspeva da do temelja zatrese citav galakticki Rajh vesto koristeci zaboravljenu ideologiju zarad donosenja boljitka covecanstvu, a ako pritom srusi trulu vlast i docepa seprestolaprve fotelje politbiroa, tim bolje. Vise o tome na stranama 35-120 i 230-450.
Filipenko, Martin-Rothfussov zakon nalaže da se emotivno ne investiramo u nedovršene serijale
Bleeding Blitva wrote:Ma ja ti ro rabim više za književni medij, recimo volim reći top fantasy serijal ili u gore navedenim slučajevima - nedovršeni fantasy serijal, u početku popraćeno psovkama, danas nekakvim rezigniranim gunđanjem.
rumbeando wrote:
Među sponzorima i Telekom preko svoje Arena Channels Group.
Ne kažem ni da Pelageja nema vrednost, niti prostor ovde, ali koncerti u BG i NS za 9. maj ove godine nisu ni mesto ni vreme.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) April 30, 2023
Erős Pista wrote:Klacar je stari borac za ono prozapadno u Vucicu.
paranoici po kuloarima tvrde da je ovo neki logičan redosled dešavanja te u tom svetlu treba posmatrati šta čauš boki klaki poručuje i komedisident wrote:Klačar njuska nesto sto mi ne vidimo
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Klacar je stari borac za ono prozapadno u Vucicu.
Istina je da ga trazi tacno tamo gde se nalazi...
Bocan Harčenko: Tragedije su posledica velikih poremećaja u svetu
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko izrazio je saučešće povodom tragičnih događaja u beogradskoj školi i u okolini Mladenovca.
„Želim da izrazim najdublje saučešće zbog tragedije koja je zadesila Srbiju. Rusija je, kao i uvek, uz srpski narod“, rekao je Bocan Harčenko gostujući na TV Prva.
Govoreći o slučajevima na Vračaru i Mladenovcu, on je izneo mišljenje da su, između ostalog, „posledica velikih poremećaja u svetu, nametanja tuđih vrednosti i izopačenog viđenja realnosti“.
„U Rusiji je bilo rigoroznih mera za suzbijanje nasilja“, rekao je Bocan Harčenko, ističući značaj jačanja bezbednosti u školama, ali i „povratka pravoslavnim vrednostima“.
Govoreći o Kosovu, Bocan Harčenko je rekao da je regulisanje situacije moguće samo na osnovu Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN, a povodom dijaloga Beograda i Prištine da se pokazalo da nema želje Zapada za formiranje Zajednice srpskih opština.
Povodom najavljene parade za Dan pobede u Rusiji, ambasador je rekao da je ta proslava izraz ponosa i podrške vojsci, a da nije izraz zastrašivanja, kako se čuje u nekim tumačenjima na Zapadu.
Na pitanja oko rata u Ukrajini i da li treba strahovati od rata Rusije i SAD, Bocan Harčenko je rekao da Moskva radi sve da ne dođe do sukoba, da je uzdržana, kao i da Kijev provocira.