— Michael Kulakov (@mickulakov) December 4, 2024
Moment of detention of two-time world wrestling champion Zurab Datunashvili in Tbilisi, openly supporting protests and participating in rallies
Zurab Datunashvili, 32, is a three-time European champion, two-time world champion, and bronze medalist at the 2020 Summer Olympics. pic.twitter.com/KpZhWtZKws
Srbija & Rusija
- Post n°1051
Re: Srbija & Rusija
Uhapsen rvac koji je za reprezentaciju Srbije osvojio bronzu na Olimpijadi u Tokiju. Nisam cuo da je reagovao neko odavde.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°1052
To znači da je on državljanin Srbije?
- Post n°1053
Nektivni Ugnelj wrote:To znači da je on državljanin Srbije?
Ако није био привремени и почасни, шта ће наша амбасада у
_____
with modem on UPS, I will have wife even when power goes down.
нама је потребно да ви будете на робији.
- Post n°1054
tetka, lek.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°1055
https://www.rts.rs/lat/sport/tokio-2020/orlovi/4471649/zurab-datunasvili-srbija-je-moja-kuca-hvala-srbiji.html
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°1056
Reprezentativac Srbije, rvač zrenjaninskog Proletera Zurab Datunašvili
paće, ovo je tvoj zema. Jel ga poznaješ? Jel dolazi na svinjokolj?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°1057
Vilmos Tehenészfiú wrote:Reprezentativac Srbije, rvač zrenjaninskog Proletera Zurab Datunašvili
paće, ovo je tvoj zema. Jel ga poznaješ? Jel dolazi na svinjokolj?
Исти град, други свемир. Ја ни у „Камел“ не одлазим, иако увек имају одличног кувара, јер је поред стадиона, и увек постоји ризик од око 50% да ћу слушати неке спортске приче око суседног стола. Ти су навикли да се довикују, не умеју тише.
_____
- Post n°1058
Jedno nebrdo, dva univerzuma
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°1059
Uvek te podele u Srba.
_____
- Post n°1060
- Sjedinjene Američke Države uvode za nekoliko dana pune, kompletne sankcije protiv Naftne industrije Srbije (NIS) zbog ruskog vlasništva - rekao je Aleksandar Vučić.
- Naravno, to nam otvara probleme sa našim ruskim prijateljima oko svega, od političkih do svega drugog. Šta je cilj? Možda da umesto toga uvedemo sankcije ili više? I šta sad? Posle tri godine da izađem i da kažem, evo, uvodimo sankcije protiv Rusa? Strašna situacija. Nije realno. U svakom slučaju, ne znamo koliko će morati da nam ostave neki rok. Ne može to od danas pa sad, ubijte se Srbi. Moramo da vidimo šta će da piše i koliki će rok da bude i da vidimo šta je to što oni podrazumevaju po tim. Dakle, da li će deo da pripada, da li može da se smanji samo ispod 50% ruskog vlasništva, pa da pregovaramo sa Rusima, ne znam ali imaju 56 ili nešto, pa da mi kupimo taj jedan deo, pa posle kako bude ili ne smemo uopšte ili ne znam šta hoće da kažu, pa da onda krenemo razgovore sa Rusima. Nama predstoji razgovor i oko gasnog aranžmana - rekao je Vučić.
- Post n°1061
Au
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°1062
„Moraju da nam ostave neki rok, videćemo šta će biti i šta podrazumevaju pod tim. Sad, pošto nismo dobili papire, ne znam koliko će nam vremena ostaviti. Mi smo to očekivali pre godinu i po dana iz EU da dođe – nije došlo iz EU, ali stiže iz Amerike, što su verovatno najteže sankcije. Od tog sekunda vam naftovod Janaf u Hrvatskoj kaže – ne puštamo naftu kroz jadranski naftovod. Naravno, to nam otvara probleme sa našim ruskim prijateljima oko svega. Od političkih do svega drugog“, rekao je Vučić.
on mislio doće s jedne, kad ono s druge strane, ne zna ništa precizno ali eto.
- Post n°1063
Inače, NIS je još septembra 2014. dospeo pod sankcije EU. One su tad bile takve da NIS nije mogao da se zadužuje u EU sa ročnošću dužom od mesec dana, pa su uzimali uglavnom arapske kredite.
- Post n°1064
https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/123960-televizija-rt-balkan-pocetak-emitovanje/
- Post n°1065
Mislim, ne da će to neko gledati i ne da šteta koju prave Happy i ostali nije 50 puta veća nego što je RT može napraviti, ali je očigledno nešto što su Rusi dobili od AV-a
- Post n°1066
Nektivni Ugnelj wrote:Mislim, ne da će to neko gledati i ne da šteta koju prave Happy i ostali nije 50 puta veća nego što je RT može napraviti, ali je očigledno nešto što su Rusi dobili od AV-a
Колико то америчких канала већ имамо? Питам за господина који већ 16 година не гледа ТВ.
_____
- Post n°1067
Previše. Naš osnovni problem su srpski kanali.