ficfiric wrote:Sta histerises? Mator covek, svadja se po netu. Idi, izvedi Zozefinu napolje
lepo napiši da podržavaš otkrivanje RL ideniteta na forumu na kome si nekakav kurčevi mod
ficfiric wrote:Sta histerises? Mator covek, svadja se po netu. Idi, izvedi Zozefinu napolje
ficfiric wrote:Ja nisam mod a ni on ti nije otkrio RL
kondo wrote:zabole me za identifikaciju nego što me stalkuješ a luđi si od joce ubice
ficfiric wrote:Ja nisam mod a ni on ti nije otkrio RL
kondo wrote:A? Apiš mecu za perecu.
Ne znam čoveka, ne znam situaciju osim onoga što piše u novinama.
— Zoran Djordjevic (@djorzor) January 22, 2023
Ali, kao bivši profesor univerziteta, siguran sam da srednjoškolski profesor čija je prolaznost mnogo manja nego kod svih ostalih kolega ne radi u korist dece i školstva.
Meni je u istoriju nekad u Matematičkoj gimnaziji predavao profesor koji je stvarno udarao čvrge i bio u najmanju ruku nepristojan prema đacima.
Tada niko, pa ni mi đaci, nismo u tome videli ništa posebno loše.
Možda sam ja suviše inženjer, ali bih bio jako sklon da kada prosek ocena kod nekog profesora u nekoj školi previše odstupa od proseka škole (korigovano za objektivnu težinu predmeta) bude pokrenuta "vanredna inspekcija rada"
Ja zaista ne znam šta je suštinski uzrok njegove smrti.
Ali sam prilično siguran da profesor koji je upadljivo "strah i trepet" u svojoj školi ne radi svoj posao kako treba.
Sve ste u pravu. Non stop se priča o tome kako se vršila hajka na njega a ja koliko sam videla Forum beogradskih gimnazija je stao uz njega, a hajka po socijalnim mrežama vodi protiv roditelja i dece. Uzgred profesor je, nakon suspenzije na poslednjem času deci rekao "želim vam
— Micacica17 (@Micacica172) January 22, 2023
Znači nije zbog teških zadataka, nego zato što je decu vređao i psihički maltretirao. A deca su sce snimila. Uzgred treba i znati da je bilo kog profesora jako teško suspendovati.
lol naravno da može.MNE wrote:ne može zadatak da bude 80% ispravan, mislim ne može djevojka da bude 80% trudna
ako uradiš nešto pogrešno nećeš dobiti tačan rezultat, ako ne dobiješ tačan rezultat onda zadatak nije urađen kako treba
tvoj profan nije bio "vrlo zajeban i notoran" nego vrlo lagan i napravio je problem njegovom kolegi koji vas je ocjenjivao onako kako je i trebalo da se ocjenjuje pa je on ispao babaroga
Dream job Dobro i onaj 'amber hunter' sa susjednog topica je opaka konkurencijabeatakeshi wrote:Ako je tačan i jedan od onih citata on je za biblioteku i arhivu.
rumbeando wrote:Sve ste u pravu. Non stop se priča o tome kako se vršila hajka na njega a ja koliko sam videla Forum beogradskih gimnazija je stao uz njega, a hajka po socijalnim mrežama vodi protiv roditelja i dece. Uzgred profesor je, nakon suspenzije na poslednjem času deci rekao "želim vam
— Micacica17 (@Micacica172) January 22, 2023Znači nije zbog teških zadataka, nego zato što je decu vređao i psihički maltretirao. A deca su sce snimila. Uzgred treba i znati da je bilo kog profesora jako teško suspendovati.
Daj bre ne lupaj rekoh vec da je generacija mog deteta ucila kod njega i naucila i zavrsila jake fakultete. Svi smo imali ponekog takvog i u gimnaziji i na faksu i zacudo urezalo mi se to znanje do danas. Vrati se tviteru i serviraj tudja kmecanja.rumbeando wrote:kapetanm wrote:A kao 15 godisnjak zna koji mu je prioritet u zivotu.
Ovde je covek ubiven jer je plivao uzvodno
Kakvo nakazno stanovište, tolerisaćemo kojekakvim psihopatama da terorišu klince i ostavljaju im traume zato što su oni možda neodlučni u pogledu svojih interesovanja.
A što se tiče teze da je plivao uzvodno, pre bi se reklo da je decenijama pišao uz vetar patološki odbijajući da se dovede u red jer je verovao da sve zna najbolje iako mu je pružena gomila šansi za to pa je na kraju to došlo na naplatu.
Erős Pista wrote:Casovi propitivanja su bili nocna mora za sve. Nikad nisi znao da li ce da te prozove.