Air B'rn'B
- Post n°26
Re: Air B'rn'B
Đilas izgleda kao istočnonemačkoruski špijun iz filmova 60ih.
- Post n°27
Prezgodan, kao i uvek. Uvek je tako sa harizmaticnim liderima, cesto su sampioni spontanosti usled velike doze sarma.
- Post n°28
https://www.politika.rs/scc/clanak/510144/Brnabic-o-optuzbama-Hrkalovic-Cim-institucije-urade-svoj-posao-ja-cu-uraditi-svoj
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°29
Eks premijerka ne trazi pravdu za zrtve/ za izgubljene zivote, vec pravdu za krvoloke.. pic.twitter.com/qGyPgCyceR
— fiumi di parole (@AndjelkaM) August 22, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°30
https://rs.n1info.com/vesti/ana-brnabic-mandatar-za-sastav-nove-vlade/
_____
- Guest
- Post n°31
bolju od nje neće naći i svestan je toga, odavno sam to rekao. odana kao pas, nema svoju kliku niti je može imati, obavlja posao.
- Post n°32
Jednom recju - evnuh.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°34
+1
_____
- Post n°35
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°36
Odličan!Летећи Полип wrote:Jednom recju - evnuh.
Mržnja prema Čaletu je tolika da će pcolično svesni Burundi tek tako preći preko ovog uvrnutog političkog neseksizma? (baguju mi smajliji)
- Post n°37
Mada i drugi kandidat nije baš kurčevit. Taj psić je podnosio onu kvazi prijavu glede Jovanjice.
- Post n°38
Nije stvar u kurcevitosti, a naravno ni u seksizmu.
Gej osoba, pa i da je najkurcevitija na svetu, naprosto ne moze da ugrozi Vucica na poziciji lidera SNS. Vucevic moze, Slina moze, Djuka moze, mozda cak i Zorana moze, Brnaba ne moze. Zato evnuh.
Gej osoba, pa i da je najkurcevitija na svetu, naprosto ne moze da ugrozi Vucica na poziciji lidera SNS. Vucevic moze, Slina moze, Djuka moze, mozda cak i Zorana moze, Brnaba ne moze. Zato evnuh.
_____
- Post n°39
Niko ne može da ugrozi žvalavog. Kako si to uopšte zamislio?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°40
Vrlo lako, onako kako se to vec i desilo sa Slinom, a kako se prethod o desilo Seselju sa Tomom. odnosno Tomi sa Vucicem.
Zato Vucic na kljucna mesta stavlja evnuhe, ili pak ljude koji su u direktnoj vezi s njim licno, a bez pozicije u stranci.
Zato Vucic na kljucna mesta stavlja evnuhe, ili pak ljude koji su u direktnoj vezi s njim licno, a bez pozicije u stranci.
_____
- Post n°41
Nema šanse.
Nekad je bila jedna slina, ali se ta slina osušila, postala čvrsta tako da ako probaš da je izvadiš raskrvarićeš nos.
Sad su svi sline ali niko se ne suši dugo na istom mestu, razvlače ih od ministarstva do ministarstva, okružuju prašinom i dok smo živi i dok je žvalavi pokretan neće biti nikog da ga ugrozi na bilo koji način.
U civilzovanoj zemlji kao što je Kina bi i Zoranu i Nebojšu iz Beograda odavno streljali, a ovde su živi i zdravi i nizašta krivi.
Ja se ništa ne razumem u energetiku, ali bih voleo da mi neko da neku zemlju koja je primer gubitka koji se meri milijardama dolara i niko kriv i nikom ništa.
I sam da izjavim da Grčić iz Epsa fizički jako liči na Manju Grčić i neverovatno mi je da nisu familija. Nek se brate venčaju kad je ovakva stvar.
Nekad je bila jedna slina, ali se ta slina osušila, postala čvrsta tako da ako probaš da je izvadiš raskrvarićeš nos.
Sad su svi sline ali niko se ne suši dugo na istom mestu, razvlače ih od ministarstva do ministarstva, okružuju prašinom i dok smo živi i dok je žvalavi pokretan neće biti nikog da ga ugrozi na bilo koji način.
U civilzovanoj zemlji kao što je Kina bi i Zoranu i Nebojšu iz Beograda odavno streljali, a ovde su živi i zdravi i nizašta krivi.
Ja se ništa ne razumem u energetiku, ali bih voleo da mi neko da neku zemlju koja je primer gubitka koji se meri milijardama dolara i niko kriv i nikom ništa.
I sam da izjavim da Grčić iz Epsa fizički jako liči na Manju Grčić i neverovatno mi je da nisu familija. Nek se brate venčaju kad je ovakva stvar.
_____
- Post n°42
Сам себи одговараш на питање.
Небојша Стефановић, Грчић, Зорана Михајловић су недодирљиви. Зашто? Зато што имају аутентичну подршку у Партији.
Ана Брнабић нема и не може имати, она има исту позицију као византијски евнуси - способна, агилна, паметна, али нема залеђину и није претња по власт.
Она је савршена за ту позицију.
Тома Николић је био велики конкурент по Вучића, изјашњавање је трајало читаву седмицу и на крају је Вучић тријумфовао. После тога се нагодио са Томом за неку синекуру и од тада је прошло 10 година, Тома ћути као заливен, његови синови се исто не експонирају.
Ана Брнабић не може на исти такав начин да буде унутарпартијски конкурент Вучићу.
Стефановићев извор моћи су везе са иностранством, углавном ФБИ-јем и ДЕА-ом, као и хапшење мафијашких и криминалних кланова а можда и неки кадрови у МУП-у који су му верни.
Он се показао жилавијим него што се чини.
Небојша Стефановић, Грчић, Зорана Михајловић су недодирљиви. Зашто? Зато што имају аутентичну подршку у Партији.
Ана Брнабић нема и не може имати, она има исту позицију као византијски евнуси - способна, агилна, паметна, али нема залеђину и није претња по власт.
Она је савршена за ту позицију.
Тома Николић је био велики конкурент по Вучића, изјашњавање је трајало читаву седмицу и на крају је Вучић тријумфовао. После тога се нагодио са Томом за неку синекуру и од тада је прошло 10 година, Тома ћути као заливен, његови синови се исто не експонирају.
Ана Брнабић не може на исти такав начин да буде унутарпартијски конкурент Вучићу.
Стефановићев извор моћи су везе са иностранством, углавном ФБИ-јем и ДЕА-ом, као и хапшење мафијашких и криминалних кланова а можда и неки кадрови у МУП-у који су му верни.
Он се показао жилавијим него што се чини.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°43
Et Eros - ma zezam se.
Kao što napisah, baguju mi smajliji
- Post n°44
You got me at Zorana...
koju ona ima podršku u "partiji"? Žena je na vezi sa istom ekipom kao i Slina samo što su im različiti kontakti.
Dosadio sam sebi ponovljenim pričama sa SKY aplikacije koje se u CG preštampavaju a u Srbiji gromoglasno nedostaju. Srpski kriminalci nisu imali mobilne ili neko krije listinge? Samo zato je Slina nedodirljiv a i to je pitanje dokle će.
A Ana je savršena jer je idiot
koju ona ima podršku u "partiji"? Žena je na vezi sa istom ekipom kao i Slina samo što su im različiti kontakti.
Dosadio sam sebi ponovljenim pričama sa SKY aplikacije koje se u CG preštampavaju a u Srbiji gromoglasno nedostaju. Srpski kriminalci nisu imali mobilne ili neko krije listinge? Samo zato je Slina nedodirljiv a i to je pitanje dokle će.
_____
- Post n°45
beatakeshi wrote:Et Eros - ma zezam se.
_____
- Post n°46
Zorana ima civilni deo podrške.
No završi se i ova teška neizvesnost, ni očekivao nisam da će Vučević ili Mali biti premijeri, nisu dovoljno glupi da se poturaju. Čale ne zna šta je čeka
No završi se i ova teška neizvesnost, ni očekivao nisam da će Vučević ili Mali biti premijeri, nisu dovoljno glupi da se poturaju. Čale ne zna šta je čeka
- Post n°47
Notxor wrote:You got me at Zorana...
Pa nema, zato sam je i izdvojjio, ali cak bi i ona potencijalno mogla da je stekne uz stranu podrsku i tabloidni rad od par meseci. Brnaba ne bi mogla nikad. Ni u partiji ni u javnosti. Ne zato sto je idiot (nije ni veci ni manje od ostalih), nego zato sto je gej.
_____
- Post n°48
Мислим да вам је поређење донекле тачно. Само тај део да неможе да буде калиф на месту калифа. Али разлике су велике.
Евнуси и касније на сличан начин велики везири су припремани за свој посао и на свој положај су дошли по заслугама.
Могли су да имају врло реалну и велику моћ.
Евнуси и касније на сличан начин велики везири су припремани за свој посао и на свој положај су дошли по заслугама.
Могли су да имају врло реалну и велику моћ.
- Post n°49
Ана Брнабић има реалну моћ као премијер, дошла је из НАЛЕД-а и једна од њених иницијатива је дигитализација. Била је кључна за кампању вакцинације, набавку вакцина, организацију државне помоћи од 100€ свима, итд.
Приче да је она некакав идиот или неспособна су врло погрешне. Можда нема неко богзна какво формално образовање али далеко је она од неспособног.
Вучићу вишеструко корисна а није му претња.
Приче да је она некакав идиот или неспособна су врло погрешне. Можда нема неко богзна какво формално образовање али далеко је она од неспособног.
Вучићу вишеструко корисна а није му претња.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°50
https://rs.n1info.com/vesti/premijerka-ponosno-predstavljena-ali-i-orocena-ne-po-ustavu-vec-po-dogovoru/
_____