Good morning to the European Parliament! @Europarl_EN pic.twitter.com/VYXGeSOwul
— Orbán Viktor (@PM_ViktorOrban) December 12, 2022
Air B'rn'B
- Post n°101
Re: Air B'rn'B
totalni je off, sem u kontekstu podjebavanja tvitovima
- Post n°102
Erős Pista wrote:Mislim, moguće je da se spremaju sve da prihvate pa su zamolili Gejbatm da ih pusti da se malo otimaju pred domaćom publikom, da ne ispadne da su poniženi.
Nemam pojma, ništa drugo mi ne pada na pamet.
Moguce je, samo ne verujem da su ga zamolili, (ne znam kako bi to izgledalo) nego bi mu to rekli u 4 oka posle. Pa ako prihvati...
- Post n°103
Ja mislim da je najverovatnije - kurcenje pred svojima. Kako bi amortizovali...ni mi ni oni ne znamo jos sta tacno.
- Post n°104
Ali slazem se sa Bilijem da sustinski izgledaju potpuno zateceno i da su se vrv nadali da ovaj dan nece nikad doci.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°105
Pa ne, sa.tim se svi slazemo. Ali ima samo jedna osoba kojoj za to mogu da se zahvale.
- Post n°106
ovo je sada borba za goli zivot. nadali su se da ce putin da pregazi ukre. pa su se nadali da ce crveni talas da promeni odnos snaga u vasingtonu. sada se nadaju da ce tramp da pobedi 2024 a da ce do tada putin da razvlaci nekako rat.
sada im nista vise nije ostalo i to je to.
sada im nista vise nije ostalo i to je to.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°107
Kako nije? Napraviće izbore dogodine, pa onda još 6 meseci da se napravi vlada.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°108
Ako se Gejb umesa, vlada ce izgledati onako kako on kaze, tako da eto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°109
Gledali smo taj film u CG.
_____
- Post n°110
dnevna doza Aninog šejda
ceo niz, ima svašta, ima i deda mraz i sugestija da se nemački ambasador šlogirao...
Truly outrageous statements by @GermanAmbKOS on so many levels.
— Ana Brnabic (@anabrnabic) December 20, 2022
Firstly, you stated today that barricades must be removed and even dared to give/order deadlines (by Christmas).
Btw, Ambassador, please clarify: your Christmas or ours? Just so we know... 1/7
ceo niz, ima svašta, ima i deda mraz i sugestija da se nemački ambasador šlogirao...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°111
Ovo vec ozbiljno pocinje da lici na slobizam. Dnevna doza pljuvanja stranih zvanicnika.
_____
- Post n°112
vrh korešpodencija.
snaga jednog masivnog, crnog strap-ona.
snaga jednog masivnog, crnog strap-ona.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°113
Brnabić: Niko nema prava da spočitava zašto nije bilo profesionalnog menadžmenta u EPS-uhttps://t.co/DWKURsCLyn
— Danas (@OnlineDanas) December 24, 2022
- Post n°114
Search: Ana Brnabić
Replace: poslovno nesposobna Ana Brnabić
Replace: poslovno nesposobna Ana Brnabić
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°115
А јеботе па то није обично копирање текста из поднаслова у први пасус, неко је то прекуцао од речи до речи, са новим типфелером ког у првој појави нема... Меншчини да је за такво писаније потребно неко сумрачно стање свести.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°116
Круна нашег дугогодишњег рада, која ће ујединити све пројекте у области креативних индустрија, иновација и дигитализације биће Ложионица. Изградићемо јединствени епицентар креативности и стваралаштва. Стварамо иновативни центар какав не постоји у региону, па ни у овом делу Европе pic.twitter.com/LO6ioOJC92
— Aна Брнабић (@SerbianPM) February 1, 2023
https://www.instagram.com/reel/CoIQ9DKg3ST/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°118
Kruna rada - ložionica. Works in many ways
- Post n°119
Mór Thököly wrote:Kruna rada - ložionica. Works in many ways
Долази на крају Пера ложач да им свима јебе матер.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°120
Slatka mala pretnja građanskim ratom. https://t.co/3ITNgWYo9a
— Zlatko Minic (@zlatkominic) February 16, 2023
_____
- Post n°121
I ja mislim da nema više ničeg racionalnog, samo panika. Alek će opet probati na leto illi jesen da raspiše izbore i od tog trenutka nema nikakvog potpisa jer tehnička vlada, pa izbori pa odlaganje zbog ponistaja na biračkom mestu deset puta pa od proglasenja rezultata meseci smisljanja sastava nove. Ali mislim da i u tom periodu nece Putin postati gospodar planete, a na zapadu mu to šibicarenje neće proći
- Post n°123
Ma može i da trči i da se sakrije, ne ložite se.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°124
Pa...ne. moze da udje u sukob sa EU, ali da se sakrije tesko. Prosto ne zavisi od njega.
- Post n°125
Cenim da ce stalna rubrika "ko letuje u Hrvatskoj" ovog leta dobiti pojacanje u istrazi izdajnika po Grckoj.
_____
★
Uprava napolje!