Ovo kao "Laufer javlja", samo medijski osavremenjeno.plachkica wrote:[size=39]izgleda da je suzi puni 'informacijama'[/size]
[size=39][/size]A sada prelazimo na erotski kviz. Prvo pitanje: imaš dečka a on bije svoju ženu. Ti na to:
— Leya Keller (@keller_leya) December 7, 2022
a) napuštaš tipa jer je zlikovac
b) napuštaš tipa jer nisi ni znala da je oženjen
c) razmišljaš o napuštanju tipa, ali ti je teško jer znaš da je u braku nesrećan
d) letiš avionom vlade
[size=39]Drugo pitanje: dećko ti objasni da nije on nikog tukao tek tako, nego mu je žena luda, ona je prva napala. Ti na to:
a) zoveš policiju
b) zakolješ dečka
c) sve je to ok, ali žena stvarno nije normalna, muškarci su isto žrtve porodičnog nasilja
d) letiš sa dečkom avionom vlade
[/size]
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
_____
To je lijepo, to volim
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
_____
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
_____
konjski nil wrote:s nekim prevarantom
Уууу ово тако на прво уво звучи као „пробао сам већ да зовем на 011 ал није било слободно, па сам звао на о11 и било је“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Osoba iza ovog naloga me progoni. Prati me po mrežama, beleži s kim komuniciram, ko mi šta LAJKUJE, priča o mom "street cred-u" kao da smo mafijaši, bukvalno mi dahće zavrat. Najgore je što je sve pod plaštom politike, a u stvari manijak.
— Leya Keller (@keller_leya) December 10, 2022
Šta se radi u ovim situacijama? pic.twitter.com/rLiEQepPgS
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
_____
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Zašto naš komentator navija za Englesku?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Mozda misli da je Mara njegov klon, ona sve belezi
_____
★
Uprava napolje!
Lik nije glup, nije ni preterano pametan, kreće se u kognitivnom rasponu izmedju bota i trola, navija za opoziciju (pitanje koju?), vrti se u logičkom zatvorenom krugu koji ga vidno frustrira i onda poludi pa kreće da sipa uvrede. Fokusiran je na privatnost. Natuca francuski. pic.twitter.com/W6FGawX7FW
_____
Samo nikako nemojte u fizički sukob i pretnje. Ti ljudi su nepredvidljivi. Nisu zaslužili ništa loše, to je neki hemijski proces koji ih dovede u maniju. Nije mi ga žao, neću da lažem, ali se nadam da će mu neko pomoći, a i meni da me ostavi na miru. pic.twitter.com/2Gu8h2hTEQ
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
_____
#FreeFacu
Ovaj čovek nastavlja da me progoni, postaje zastrašuće. Posebno obratite pažnju da beleži ko mi lajkuje objave, pa pazite da ne predje i na vas. Ovo je još i pitomo kako nastupa i šta mi sve piše. Zna moje privatne detalje zato sam najviše zabrinuta. Deluje kao da je trigerovan. pic.twitter.com/1potM03NKc
_____
_____
★
Uprava napolje!
E je l se sećate one baš smešne karikature kad me umetnik nacrtao kao psa, bukvalnog psa (tačnije - kučku) kako ispod stola jedem pomije koje mi bacaju sa trpeze?
I svi kao, šta se ljutiš, to je njegovo mišljenje.
E pa usrana pelena za pokvarenog starca, je isto mišljenje. Cmok.
Koliko su ovi ljudi uobraženi. pic.twitter.com/hczOBRM2V0
_____
★
Uprava napolje!
ovo što ona radi je zastrašivanje
Klasična naprednjačka taktika.
A ja tek sad shvatam da je ona prozivala Obućinu u kontekstu u kojoj ovoj već (stvarno) prete. Jad jadova.
_____
Ćao, šta radiš? Serem u pelene za odrasle.
— Miloš (@loshMister) December 7, 2022
Odlično, dođi da mi budeš muž, sviđa mi se prezime Keller i da budem žena ambasadora. https://t.co/r7L9CqLfem
_____
★
Uprava napolje!
Sve je istina što je pesnik ispevao samo što blento_Solus na verme nije prepoznao :Uncle Baby Billy wrote:hahahahah iz (bivšeg) foruma u medijeOsoba iza ovog naloga me progoni. Prati me po mrežama, beleži s kim komuniciram, ko mi šta LAJKUJE, priča o mom "street cred-u" kao da smo mafijaši, bukvalno mi dahće zavrat. Najgore je što je sve pod plaštom politike, a u stvari manijak.
Šta se radi u ovim situacijama? pic.twitter.com/rLiEQepPgS
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.