WC2022 - shitposting
- Post n°376
Re: WC2022 - shitposting
šta nas boli q za broncu, burundi zauvek na strani autsajdera i afrike.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°377
fikret selimbašić wrote:Muk na ppp nakon ukrajinske harkovske ofanzive>>>>>>>>burunđanski muk na drugu hrvatsku broncu
-1
zna se šta kod mene trešti
- Post n°378
Sagorio je Maroko protiv Francuske, puno je onakve dvije utakmice odigrati u četiri sedmice a kamoli u četiri dana. Hrvatska dobila na
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°379
Ja sam navijao za Maroko. Jbg, Hrvatska sad ima u kolekciji dva treca mesta a nijedno cetvrto a Maroko je zasluzio da se kuci vrati sa pobedom, ko zna kad ce biti u prilici sledeci put da urade ovako nesto
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°380
Meni je bilo svejedno ko uzima, ne mogu da navijam protiv Maroka a Hrvatska mi dođe zamjenska fudbalska domovina za Njemačku. Slično važi i za sutra, Francuska je jaka ko beton ali mi je samo povremeno simpatična, Argentina mi je ovaj put nedovoljno mrska, biće to jedno mlako odgledano finale.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°381
stvarno ne kapiram prozivku za maroko kad je veci deo ovog foruma od prve njihove utakmice (sic) navijao za njih. ne postoji tim sem srbije za koji bi ih menjao u tome.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°382
Navikli smo, rutina.fikret selimbašić wrote:Muk na ppp nakon ukrajinske harkovske ofanzive>>>>>>>>burunđanski muk na drugu hrvatsku broncu
Niste se setili ni cveće da donesete viceprvacima sveta, a, doneli su, ovo ćete posle u režiji da izbrišete.konjski nil wrote:fikret selimbašić wrote:Muk na ppp nakon ukrajinske harkovske ofanzive>>>>>>>>burunđanski muk na drugu hrvatsku broncu
-1
zna se šta kod mene trešti
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°383
vidim već si zaboravio današnji nenadoknadivi gubitak za sav fudbalski svetfikret selimbašić wrote:Argentina mi je ovaj put nedovoljno mrska
- Post n°384
iskreno, posle izbacivanja prvog favorita sa prvenstva za srpsku javnost - a tu negde i mene - jedini rezultat koji bi igrao bilo kakvu ulogu i bio game changer je da CRO eventualno ode korak dalje i proba da osvoji WC. kada se to nije desilo potpuno je svejedno bilo dal ce da budu ponovo drugi, treci ili cetvrti. to je nesto sto vec znamo da mogu da urade.fikret selimbašić wrote:Muk na ppp nakon ukrajinske harkovske ofanzive>>>>>>>>burunđanski muk na drugu hrvatsku broncu
cak je bilo pomalo depresivno i demotivisuce da vidis da CRO odigraju klasicnu srpsku tekmu u 1/2 finalu. to je bas onako aukurac - pa sta onda mi da radimo ako i oni nisu imuni na takve boljke.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°385
Daï Djakman Faré wrote:iskreno, posle izbacivanja prvog favorita sa prvenstva za srpsku javnost - a tu negde i mene - jedini rezultat koji bi igrao bilo kakvu ulogu i bio game changer je da CRO eventualno ode korak dalje i proba da osvoji WC. kada se to nije desilo potpuno je svejedno bilo dal ce da budu ponovo drugi, treci ili cetvrti. to je nesto sto vec znamo da mogu da urade.fikret selimbašić wrote:Muk na ppp nakon ukrajinske harkovske ofanzive>>>>>>>>burunđanski muk na drugu hrvatsku broncu
cak je bilo pomalo depresivno i demotivisuce da vidis da CRO odigraju klasicnu srpsku tekmu u 1/2 finalu. to je bas onako aukurac - pa sta onda mi da radimo ako i oni nisu imuni na takve boljke.
+1 na sve, naročito boldovano.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°386
lepo je navijati ali nisu baš hrvati bili toliko fudbalski impresivni na ovom turniru, naročito u grupnoj fazi. dosta opstruktivne, kalkulantske igre (japan, brazil). mislim da je ovoliko slavlje igrača juče posledica toga što se podijum nije očekivao. nacija je drugo.... mnogo su bolji fudbal (kao takav) igrali pre 4 godine, tada je navijanje za njih bilo čisto fudbalsko.
_____
#FreeFacu
- Post n°387
papijonka desno ima istu glavicu kao moja žozi
_____
#FreeFacu
- Post n°388
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°389
evo s zakasnjenjem
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°390
Ceca, Zagreb, Maksimir 2023. 🫣:hearts: pic.twitter.com/IoG5n6wtIm
— AK (@antonio_kraina) December 18, 2022
- Post n°391
Ko nas zavadi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°392
no matter who wins today, @FIFAcom has already lost
— Ukraine / Україна (@Ukraine) December 18, 2022
- Post n°393
Ceca (ko i Vulin) ima status persone non grata u Hrvatskoj.plachkica wrote:Ceca, Zagreb, Maksimir 2023. 🫣:hearts: pic.twitter.com/IoG5n6wtIm
Ovim putem apeliram Ožujsko pivo da ljudima u Kiseljak pošalju još tri gajbe pive da dica imaju di siditi.
Unaprijed hvala.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°394
šitposting: francuska izjednačila
_____
#FreeFacu
- Post n°395
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°398
Bleeding Blitva wrote:Ceca (ko i Vulin) ima status persone non grata u Hrvatskoj.plachkica wrote:Ceca, Zagreb, Maksimir 2023. 🫣:hearts: pic.twitter.com/IoG5n6wtIm
Ovim putem apeliram Ožujsko pivo da ljudima u Kiseljak pošalju još tri gajbe pive da dica imaju di siditi.
Unaprijed hvala.
Ovaj mali u sredini ima fudbal u nogama