konjski nil wrote:najteže je katarskoj deci dok trpe provokacije katoličkih kliconoškinja
Mediterranean as once was
konjski nil wrote:najteže je katarskoj deci dok trpe provokacije katoličkih kliconoškinja
plachkica wrote:Zakaria, Rodrigez, Šaćiri, Džaka, Fernandez. Švajcarci.
— Leya Keller (@keller_leya) December 2, 2022
Mór Thököly wrote:Mediterranean as once was
Mór Thököly wrote:Male pobede
Granit Xhaka put on substitute Ardon Jashari's Switzerland shirt after their win over Serbia.
— Sam Street (@samstreetwrites) December 2, 2022
Adem Jashari was a terrorist for Serbs and freedom fighter for Albanians during the Kosovo War. pic.twitter.com/s7SJI16Zoq
Ma ovo je Karen Keller nivo.plachkica wrote:Zakaria, Rodrigez, Šaćiri, Džaka, Fernandez. Švajcarci.
— Leya Keller (@keller_leya) December 2, 2022
Mór Thököly wrote:Ako je zagorski onda je valjda srboklop?
ficfiric wrote:Novosti
E, ZA TO "LETIŠ" SA STADIONA: Šiptarka uletela među Srbe, pa krenula da provocira! (VIDEO)
Posebno zanimljiv detalj, bio je onaj u kome je jedna devojka, očigledno šiptarskih korena uletela na deo tribine gde su se nalazili srpski navijači, i počela da provocira.
LJudi koji su zaduženi za obezbeđenje na stadionu videli su šta se dogodilo, a onda je usledila munjevita reakcija, te je pomenuta osoba izbačena sa stadiona. Pogledajte kako je sve izgledalo.
Mór Thököly wrote:Male pobede
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:Ako je zagorski onda je valjda srboklop?
Srbonjup.
with jashari we had higher shots / shots on target ratiohttps://t.co/MsVKstgl0i
— Niki (@Marcus_Moesia) December 2, 2022
Beč trenutno, pogledajte ovu tugu. Majko draga :rolling_eyes::face_palm_tone1::face_palm_tone1: pic.twitter.com/MJjLoaJHsI
— Sir Sterling (@beanmisteria) December 2, 2022
danas.rs wrote:– Mi smo postali nacija koja živi od euforije do euforije različitih oblika iz razčitih oblasti i to tako traje već 35 godina. Mi smo izgubili ovu utakmicu zato što nemamo metro, zato što nemamo rešen status samostalnih umetnika na adekvatan način. Možda je bizarno, ali daću vam jednu paralelu. Mi sada sređujemo Klinički centar Srbije da izgleda kao svemir a uređenost domova zdravlja pogotovo u provinciji, nam je na izrazito niskom nivou. Hoću da kažem da je ovo društvo jednog ozbiljnog unutrašnjeg konflikta, koji je neka vrsta ukorenjenog šablona sa osme sednice – priimećuje Đurić dodajući da „ovde vlada nesrećni miks umišljenosti i nereda“.
– To je u stvari pokazatelj nezrelosti jednog društva. To je društvo koje ne zna gde su mu granice države, društvo koje bez obzira na to da li vlada dojučerašnja opozicija ili se nastavio kontinuitet raznih derivata politike Osme sednice, društvo u kome ne postoji nikakav esencijalni progres. Čak je i Đoković proizvod drugih mnogo više nego nas. On je s 12 otišao u Nemačku i oblikovao se kod Nikija Pilića – podseća Đurić.
Malo ko se nadao da će Orlovi tada tokom kvalifikacija slaviti u Portugalu protiv prvaka Evrope rezultatom 2:1 i time se direktno plasirati na takmičenje. Setimo se onog Ronaldovog gola protiv Srbije koji nije priznat. Očigledno je u pitanju bila viša sila. Arbitar tada nije video da je lopta prešla belu liniju jer je na neki način bilo zaklonjeno ono što je moglo poraziti Srbiju. Još tada sam rekao da će selektor Stojković, ako bude verovao da je počašćen golom u poslednjim sekundama utakmice i imao mudrosti da prihvati rečeno odnosno uspostavi saradnju sa Кremanskim proročanstvom, imaće uspeha u Кataru. Međutim, nije došao, dalje neću ništa da dodajem, videli smo šta je bilo - izjavio je Pjević.
Srpski Orlovi bili su na korak od pobede nad Švajcarskom
Filipenko wrote:Vreme je da se podsetimo jednog od razloga za neuspeh...
Piksi posetio manastir Ostrog i dobio blagoslov pred put u Katar