Ivan
16:24 29.11.2022
Za ovo smo mi krivi. Tata Ilija je hteo da ga izvuče iz sveta droge i okrene sportu, a naša javnost ga pritisla da ne sme da ide na svetsko prvenstvo. Ne znam kako vi, ali ja neću mirno spavati.
WC2022 - shitposting
- Post n°126
Re: WC2022 - shitposting
komentar na hapsenje Dusana Petkovica negde na srpskom internetu
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°127
Zurnal kaze da se razidjemo
Душан Петковић пуштен после провере
Незваничне информације кажу да је бивши репрезентативац пуштен после привођења
Вест да је Душан Петковић, бивши репрезентативац СЦГ, ухапшен као члан организоване криминалне групе која се бавила шверцом кокаина одјекнула је као бомба.
Пар часова касније, дошла је незванична информација да је пуштен. Али, како то обично бива прошла је са далеко мањим одјеком.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°129
https://www.index.hr/magazin/clanak/pogledajte-kakve-tetovaze-imaju-vatreni-brozovicevu-proglasili-najruznijom/2416297.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_d
Isusebože
A imamo i walking tumblr:
Isusebože
A imamo i walking tumblr:
Borna Sosa ima više od 15 tetovaža, a većinu njih posvetio je glumcima. Na ruci ima tetovirana lica tri glumca: Leonarda Di Caprija, Heatha Ledgera i Johnnyja Deppa, a na desnoj ruci ima veliku tetovažu košarkaša Michaela Jordana. Jednu od tetovaža posvetio je i Kobeu Bryantu, a na prsima ima tetovažu napravljenu u čast preminulog frontmena Linkin Parka Chestera Benningtona, pored koje se može vidjeti natpis "90's kid".
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°130
Vijest bi bila da je DiCaprio utetovirao Sosu.
- Post n°131
Ja mislim da je ovaj tekst o Borninim tetovažama hteo da nam na suptilan način kaže da je u toj reprezentaciji biti gej skroz okej.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°132
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja mislim da je ovaj tekst o Borninim tetovažama hteo da nam na suptilan način kaže da je u toj reprezentaciji biti gej skroz okej.
Htjedoh reći da mu je ukus za glumce po mjeri petnaestogodišnjakinja, ali i to ima smisla.
- Post n°133
On je atipični nogomoteš token Nema gospe ni pape nigdi, malo mi je neobična ova 'how do I get to heaven from ZG' al dobro što sad.Odrastao sam na Red Hot Chili Peppersu i Coldplayu, a pogotovo na starim bendovima poput Queena. Mogu im se samo diviti. Kod kuće mi glazba svira od 0 do 24. Volim i The Rolling Sones, Guns N’ Roses Pink Floyd. Od domaćih volim Prljavo kazalište, Opću opasnost, Olivera, Zabranjeno pušenje.
_____
- Post n°134
Ali, ako sumnjaš u muževnost rvackih reprezentativaca...
"Ako to bude dopušteno, hrvatski kapetan nosit će kapetansku traku za koju smatrao da najbolje simbolizira vrijednosti koje predstavlja naša reprezentacija, a to je hrvatska zastava. Ona je za nas simbol ponosa, patriotizma, ljubavi prema domovini i obitelji što je za nas trade mark naše reprezentacije. Mislimo da ona kao takva uključuje sve vrijednosti", kaže glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.
"Ako to bude dopušteno, hrvatski kapetan nosit će kapetansku traku za koju smatrao da najbolje simbolizira vrijednosti koje predstavlja naša reprezentacija, a to je hrvatska zastava. Ona je za nas simbol ponosa, patriotizma, ljubavi prema domovini i obitelji što je za nas trade mark naše reprezentacije. Mislimo da ona kao takva uključuje sve vrijednosti", kaže glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.
- Post n°135
DadadaTovar wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja mislim da je ovaj tekst o Borninim tetovažama hteo da nam na suptilan način kaže da je u toj reprezentaciji biti gej skroz okej.
Htjedoh reći da mu je ukus za glumce po mjeri petnaestogodišnjakinja, ali i to ima smisla.
_____
- Post n°136
Bleeding Blitva wrote:
On je atipični nogomoteš token Nema gospe ni pape nigdi, malo mi je neobična ova 'how do I get to heaven from ZG' al dobro što sad.Odrastao sam na Red Hot Chili Peppersu i Coldplayu, a pogotovo na starim bendovima poput Queena. Mogu im se samo diviti. Kod kuće mi glazba svira od 0 do 24. Volim i The Rolling Sones, Guns N’ Roses Pink Floyd. Od domaćih volim Prljavo kazalište, Opću opasnost, Olivera, Zabranjeno pušenje.
Glazbeni ukus mu je, ajde da kažem, raznovrstan.
- Post n°137
Ajme i sjetimo se kako je Lovren imao meltdown i performans isključivanja Disneyevog kanala zbog - gay propagande!!!!Tovar wrote:Ali, ako sumnjaš u muževnost rvackih reprezentativaca...
_____
- Post n°139
_____
- Post n°140
Lovren je nevidjeni bolid.
A bilo bi super kad bi kapiteni nasih naroda i narodnosti nosili bas ono sto simbolizuje dominantne vrednosti u drustvima. Malo me samo strah da pomislim sta bi u tom slucaju nosili kapiteni HR i SRB...
A bilo bi super kad bi kapiteni nasih naroda i narodnosti nosili bas ono sto simbolizuje dominantne vrednosti u drustvima. Malo me samo strah da pomislim sta bi u tom slucaju nosili kapiteni HR i SRB...
- Post n°143
Rusofilija, ne voli političku korektnost, ma čin zine pizdarija, bilo je pitanje vremena kad ćemo dobiti Zorana Milanovića za siromašneMór Thököly wrote:Lovren je nevidjeni bolid.
_____
- Post n°144
Jel ima neki nas da nije tetoviran?
- Post n°147
Sto se tice izbora, kacene su vesti tad o tome https://vasudeva.forumburundi.com/t1795p375-reprezentativni-fudbal#695699 u narednom postu su i Jesicevi tvitovi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°149
Ma ja mislim da je to spin i da je pravi razlog ono gore. Nije zbog ovoga Piksi pravio onakve izmene.
Inace, ako ste se pitali zasto Mitrovic toliko masi, zasto Iran ne moze da da gol Amerima... Kriv je Gejc, lopte su cipovane
Inace, ako ste se pitali zasto Mitrovic toliko masi, zasto Iran ne moze da da gol Amerima... Kriv je Gejc, lopte su cipovane
Slikica za danas: čuli ste da lopta na ovom World Cupu ima senzore koji 500 puta u sekundi očitavaju poziciju, dodir.
— Mladen Erjavec (@mladenerjavec) November 30, 2022
Well, lopte su USB-C. Evo ih na punjačima. pic.twitter.com/074wTufzdK
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°150
A niko da se zapita kako je Anastasiji Raznjatovic sada?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.