WC2022 - shitposting
- Post n°351
Re: WC2022 - shitposting
kurac agent udbe. Da je bio agent udbe odmah bi Ujke znale ko je i krenuli da rokaju ambasadore.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°352
@ficfiric
Brzo ispravi Wikipediu da drugi ne greše kao ja pa stavi ispravniji citat od ovog:
Fischer, Bernd J. (2007). Balkan Strongmen: Dictators and Authoritian Rulers of Southeast Europe. Purdue University Press. ISBN 978-1-55753-455-2.
Strana 211
Brzo ispravi Wikipediu da drugi ne greše kao ja pa stavi ispravniji citat od ovog:
Fischer, Bernd J. (2007). Balkan Strongmen: Dictators and Authoritian Rulers of Southeast Europe. Purdue University Press. ISBN 978-1-55753-455-2.
Strana 211
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°353
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°354
Korcula, the last island-fortress of the Dwarves!
- Post n°355
Notxor wrote:@ficfiric
Strana 211
udba je koristila razlicite cut-out ubice posto ne ide da se ljudi ubijaju zvanicno. takodje ljudi pricaju svasta. tako je na primer luburicev ubica potpuno promenio iskaz pred smrt i pravio se blesav.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°356
Ja sam pričao sa čovekom koji je pričao sa drugim čovekom koji je u zatvoru bio sa pravim Titom kome je nedostajao deo prsta - valjda neka bravarska nezgoda.
Pošto mi ovo ne izgleda kao ozbiljan dokaz ja verujem da je predsednik SFRJ bio pravi Tito a ne neki Rus ili Ukrajinac, a ti veruj da je Anta ubila svemoguća UDBA, ali se to krije da se Vlasi ne dosete.
Pošto mi ovo ne izgleda kao ozbiljan dokaz ja verujem da je predsednik SFRJ bio pravi Tito a ne neki Rus ili Ukrajinac, a ti veruj da je Anta ubila svemoguća UDBA, ali se to krije da se Vlasi ne dosete.
_____
- Post n°357
A ovako veruj Vikipediji, Amfilohiju ili...
- Post n°358
...ili UDBI koja krije ubice Pavelića, ali je zato ubica Luburića mungos koji je zavio čokoladu.
_____
- Post n°359
Meni je u toj prici sa Titom i pricom da li je zamenjen ili nije najzanimljivije sto zapravo niko ne porice da je Tito koga cenimo ili mrzimo osoba koja je zasluzna za to. Drugim recima, nije Tito zamenjen 1948. ili 1956. godine, vec po raznim pricama tokom WW1/dvadesetih/tridesetih, tako da je Tito koji je predsednikovao Jugoslavijom i vodio nas kroz WW2 definitivno ista osoba, imao prst ili ne.
Stoga, to sustinski nema nikakve veze, niti ima posledice na nasu ljubav ili mrznju, zavisno od afiniteta. Dakle, prica jeste cista - da li je lik koji nas je vodio do pobede i kroz samoupravni socijalizam Rus, Poljak ili Jevrej, svakako je rec o istoj osobi, nisu skinuli zasluznog pobednika i zamenili ga nekom marionetom.
S druge strane, prica da je bratstvo Jovovica negde ugledalo Antu pa ga roknulo deluje kao totalni SF, i plus zamucuje sve moguce i nemoguce linije razdvajanja i preseka. Ne kazem da je apsolutno nemoguce - premda ne vidim kako bi sanse da su oni izveli to bez ikakvog upliva sa strane bile vece od nekoliko promila - ali zaista ne kapiram na osnovu cega se izvela cela ta bombasticna konstrukcija. Vrednost "dokaza" je u rangu onoga sto se prica o Srbima kao narodu najstarijem, planeti Srbislavi i Balkaninfometriji. Sto me zgodno dovodi do izvora koji su redom - Crni Orci. Da ne ulazim sto se price koje su pricali Amfilohije, Milani St. Protici, nacionalisti sa Balkan Infa ili Cirilice uvek razlikuju u raznim elementima, sto nebitnim, sto veoma vaznim.
Stoga, to sustinski nema nikakve veze, niti ima posledice na nasu ljubav ili mrznju, zavisno od afiniteta. Dakle, prica jeste cista - da li je lik koji nas je vodio do pobede i kroz samoupravni socijalizam Rus, Poljak ili Jevrej, svakako je rec o istoj osobi, nisu skinuli zasluznog pobednika i zamenili ga nekom marionetom.
S druge strane, prica da je bratstvo Jovovica negde ugledalo Antu pa ga roknulo deluje kao totalni SF, i plus zamucuje sve moguce i nemoguce linije razdvajanja i preseka. Ne kazem da je apsolutno nemoguce - premda ne vidim kako bi sanse da su oni izveli to bez ikakvog upliva sa strane bile vece od nekoliko promila - ali zaista ne kapiram na osnovu cega se izvela cela ta bombasticna konstrukcija. Vrednost "dokaza" je u rangu onoga sto se prica o Srbima kao narodu najstarijem, planeti Srbislavi i Balkaninfometriji. Sto me zgodno dovodi do izvora koji su redom - Crni Orci. Da ne ulazim sto se price koje su pricali Amfilohije, Milani St. Protici, nacionalisti sa Balkan Infa ili Cirilice uvek razlikuju u raznim elementima, sto nebitnim, sto veoma vaznim.
- Post n°360
Svakog 10. travnja, AP se preko radio talasa obraćao saborcima širom planete.
Neko je saznao odakle i tu su ga sačekali.
Nije to sad neka bogznakakva mudrost.
Neko je saznao odakle i tu su ga sačekali.
Nije to sad neka bogznakakva mudrost.
_____
- Post n°361
Filipenko wrote:S druge strane, prica da je bratstvo Jovovica negde ugledalo Antu pa ga roknulo deluje kao totalni SF
I posle neuspelog atentata se vrati kuci u Buenos Aires, okruzen ustasama i nastavio da zivi srecno do kraja zivota
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°362
Ne, nego ga je sveznajuća, svemoćna UDBA roknula, samo neće da se hvale, kao za sve ostale što su se hvalili da su poubijali pa su sad neki i osuđeni i na robiji... ali ovog puta neće za inat.
_____
- Post n°363
Nisu imali cime da pohvale. Ante prosao kao Vuk u Budvi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°364
E onda mora da je tako.
a u međuvremenu....
a u međuvremenu....
The @USNatArchives has posted 12,879 documents subject to the President John F. Kennedy Assassination Records Collection Act of 1992 (#JFK Act).
— US National Archives (@USNatArchives) December 15, 2022
To access the released documents, go to: https://t.co/MGai86qTOm pic.twitter.com/al8lWj2MFr
_____
- Post n°365
_____
- Post n°366
To neki trend postao medju kompanijama da prozivaju nacije i reprezentacije? Ono, glupost da ne postoji losa reklama su konacno poceli da primenjuju u praksi?
- Post n°367
- Post n°369
Samo Nivea. Pogotovu otkad prave aftershave krem sa uljem konoplje...
_____
- Post n°370
Nas i Marokance prozvali.Filipenko wrote:To neki trend postao medju kompanijama da prozivaju nacije i reprezentacije? Ono, glupost da ne postoji losa reklama su konacno poceli da primenjuju u praksi?
Speć kokice i čitat komentareTovar wrote:
Šta fali? Taman posla da se sad odreknem Niveine pjene za brijanje i after shavea jer u njenom marketingu rade duhoviti ljudi. Neka pati koga smeta.
Evo makli su.This what happens when you employ your cousin to run your social media. #cancelled
_____
- Post n°371
Bleeding Blitva wrote:Nas i Marokance prozvali.Filipenko wrote:To neki trend postao medju kompanijama da prozivaju nacije i reprezentacije? Ono, glupost da ne postoji losa reklama su konacno poceli da primenjuju u praksi?Speć kokice i čitat komentareTovar wrote:
Šta fali? Taman posla da se sad odreknem Niveine pjene za brijanje i after shavea jer u njenom marketingu rade duhoviti ljudi. Neka pati koga smeta.
Evo makli su.This what happens when you employ your cousin to run your social media. #cancelled
Ma prozivale su kompanije prethodnih nedelja prakticno sve koji bi ispali, tj. zavrsili takmicenje. Rajaner je prozivao koga je stigao.
- Post n°372
Ajme da, Ryanair, dosta im je zabavan IG Nivea je zapravo trebala prozvat i neku veću zemlju i sve bi im oprostili, ovako su im influenseri poručili da su nova balenciaga
_____
- Post n°373
Bleeding Blitva wrote:Speć kokice i čitat komentare
Pa šta je tu čudno... Nacist ostaje nacist.
Mogli su onda staviti Hitlera kako stavlja tu vodicu na sebe dok ulazi u plinsku komoru
ja sam znala baš micelarnu..... kupiti,sad ćemo malo promisliti.....
tko su te poznate hrvatice "Albina i Antonija Dora Pleško" nikad čuo za njih
Istini za volju, moram priznati da sam i ja morao guglati Doru.
- Post n°374
Evo sad sam i ja guglala Doru, za Albinu sam znala!
Što ti je reklama, sad sam vidila da nivea ima melem za usta s okusom smokve i sad to moram probat.
Što ti je reklama, sad sam vidila da nivea ima melem za usta s okusom smokve i sad to moram probat.
_____
- Post n°375
Muk na ppp nakon ukrajinske harkovske ofanzive>>>>>>>>burunđanski muk na drugu hrvatsku broncu
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.