jugoslavija - od nemila do nedraga
- Post n°51
Re: jugoslavija - od nemila do nedraga
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°52
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°53
- Post n°54
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°55
jugoslavija
Kako se mislilo 1990: Da će Čehoslovačka i Jugoslavija u EZ/EU ući u narednih 10 godina, a da će “s Poljskom…ići sporije i duže.” Iz knjige @TvrtkoJakovina o Budimiru Lončaru pic.twitter.com/cudchtJTi7
— Srdjan Cvijic (@srdjancvijic) June 25, 2022
- Post n°56
U novinama nalazimo ovo pismo neimenovanog čitaoca iz Karlovca: "Jučer mi je u poznatoj karlovačkoj kavani konobar donio kavu u šalici koja je bila na tri mjesta okrnjena, a uz to još i neoprana. Vodu je donio u čaši, koja je također bila okrnjena, da je bilo nemoguće s njom se poslužiti. Pritužio sam se upravitelju kavane, koji se oborio na konobara, a ovaj se pak oborio na malog od kavane. Onda su poslije sva trojica digla galamu u kuhinji na kuhara, koji je konačno izgrdio svoga šegrta i prilijepio mu šamar. Šalicu i čašu mi, međutim, nitko nije izmijenio. Kako bi bilo da vlasnik kavane pribavi čisto i čitavo posuđe, jer gosti ne plaćaju tamo za svađe i šamare, već za dobru podvorbu…"
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°57
Na današnji dan, 9. avgusta 1937. godine, pre 85 godina, u Zoološki vrt grada Beograda stigao je Muja, trenutno najstariji živi američki aligator na svetu. Međunarodna statistika je potvrdila Mujin svetski rekord u dugovečnosti aligatora koji žive u kontrolisanim uslovima. pic.twitter.com/QdlgDoSouH
— Beo Zoo Vrt (@ZooVrtBg) August 9, 2022
Nije izgleda bilo sanse da ga nazovu Michael, Paul, Charlie...ili Petar, Marko, Zoran...
- Post n°58
- Post n°59
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°60
- Post n°61
Kako prenosi Grad Beograd Official, krokodil Muja je preživeo zle komuniste, pa valjda će preživeti i ove.
— Ksenija Radovanović (@ksenologija) August 9, 2022
btw dobio gangrenu baš 2012. Nezgodno. pic.twitter.com/w0Rz5sLlEA
- Post n°62
- Post n°63
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°64
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°65
Ferenc Puskás wrote:Kad sam bio kod njega prije 50ak godina mislio sam da mrtav leži pod novčićima.
Ćuti jbt, ne trebasvi da znaju da je ovo vampirski forum
- Post n°66
Mór Thököly wrote:Preživeo je i "nemar pod komunističkom vlašću"...Kako prenosi Grad Beograd Official, krokodil Muja je preživeo zle komuniste, pa valjda će preživeti i ove.
— Ksenija Radovanović (@ksenologija) August 9, 2022
btw dobio gangrenu baš 2012. Nezgodno. pic.twitter.com/w0Rz5sLlEA
Kako je uspeo da prezivi toliki nemar, jebote? Nije to par nedelja ili meseci, ako su zanemarivali zivotinje kako je uspeo da prezivi 45 godina nemara?
- Post n°67
- Post n°68
- Post n°69
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°70
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°71
sveti hristofor psoglavi
- Guest
- Post n°72
Mór Thököly wrote:Ferenc Puskás wrote:Kad sam bio kod njega prije 50ak godina mislio sam da mrtav leži pod novčićima.
ja sam tada bio nestašna iskra u očevom oku.
- Post n°73
S Nemcima je bilo lako, to je fin narod, davali mu cokoladu, placali svaku posetu
Last edited by Mór Thököly on Tue Aug 09, 2022 12:59 pm; edited 2 times in total
- Post n°74
Cousin Billy wrote:Mór Thököly wrote:
ja sam tada bio nestašna iskra u očevom oku.
I ja. Verovatno dok je smisljao kako da predribla protivničkog beka.
- Post n°75
Mór Thököly wrote:S Nemcima je bilo lako, to je fin narod, davali mu cokoladu, placali svaku posetu
Umesto novcica, gadjali su ga tackicama za duvan
_____
★
Uprava napolje!