Ne znam koliko je ovo pouzdano, ali eto.
Rat u Ukrajini
- Post n°401
Re: Rat u Ukrajini
''Ne postoji nijedan preduslov za pregovore sa Ukrajinom“, rekao je Rudenko, zamenik šefa ruskog ministarstva spoljnih poslova.''
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°402
Šećeroska kaže da su spremni za pregovore.
Sloboda govora, verovatno
Sloboda govora, verovatno
- Post n°403
oni su ladno likvidirali ovog stremousova. ovo bas ima neki RSK vajb.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°404
boomer crook wrote:oni su ladno likvidirali ovog stremousova. ovo bas ima neki RSK vajb.
Ibarska magistrala. kamion...
The driver of the truck, which made a dangerous maneuver, was probably the culprit of the road accident in which Stremousov allegedly died. According to him, Stremousov's driver lost control while trying to avoid a collision. Stremousov's SUV capsule was torn from the chassis.
Ja i dalje natpolovično vjerujem da Rusi nešto muljaju i da neće biti predaje Hersona. Onih jedan posto preko pedeset je upravo dodao Ramzan Kadirov pozdravljajući odluku Surovkina o napuštanju Hersona i objašnjenju da to nije nikakva predaja jer ne predaju ljude i tehniku već će se samo povući iz grada. Plus ne vjerujem u neko skoro smirivanje i pregovore.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°406
volio sam gledati Dragane Petrovice ovog svijeta
kako stoje ispred vojnih karata i sa zanosom
mastaju o Odesi i velikom izlasku na obalu Donaua
planiraju manevre i kotlove
a sad sve je tako tuzno
a sad sve je tako tuzno
- Post n°407
Cousin Billy wrote:Dobro ovo je sofizam. Predaja grada a ne predaja vojske.
To je izjava generala ruske armije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°408
rujofil wrote:volio sam gledati Dragane Petrovice ovog svijeta
a sad sve je tako tuzno
Dunavom još
šibaju vetrovi
Da li smo mi
suprotni svetovi?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°409
- 800cc of copium, stat.
- But doctor, isn't it too much?
- That's the only chance he's got. Do it!
- Post n°410
А гле, опкољавање није политички кориговано само код нас, и ови кажу енсрклмент...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°411
Bitna je razlika, a u drugom slučaju uvijek imaš oba. Još ako je kakva navlakuša.Cousin Billy wrote:Dobro ovo je sofizam. Predaja grada a ne predaja vojske.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°412
Ferenc Puskás wrote:Bitna je razlika, a u drugom slučaju uvijek imaš oba. Još ako je kakva navlakuša.Cousin Billy wrote:Dobro ovo je sofizam. Predaja grada a ne predaja vojske.
Actions speak louder than words. We see no signs that Russia is leaving Kherson without a fight. A part of the ru-group is preserved in the city, and additional reserves are charged to the region. is liberating territories based on intelligence data, not staged TV statements.
— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) November 9, 2022
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°413
Ajme kmečanja
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°414
Ovo apsolutno ima smisla.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°415
Hahahah, cak ni Solovjov ne moze da trpi veliku nadu srBskih rusofila Ponomarevu
Djami se svi matori koji je uleteo sa "Pobedili smo u ratu 1914-1922"
Djami se svi matori koji je uleteo sa "Pobedili smo u ratu 1914-1922"
- Post n°417
Znapravo ovo je super, ovaj razgovor je defo ispredradnjaški, ali nije potpuno besmislen.
- Post n°418
Bleeding Blitva wrote:Ajme kmečanja
Pa Mitch McConnel je usred studija, treba li još kakvih dokaza?.
Zajebancija nastranu, ovaj raport komandanta specoperacije ministru i objava povlačenja u direktnom prijenosu je, u jakoj konkurenciji, najbizarniji događaj rata.
S druge strane, koliko god potez bio bizaran, ne može se reći da nije informativan. Ne bi bilo loše da ovo postane dnevna rutina. Na kraju svakog dana Surovikin u par rečenica Šojguu i gledateljima objasni šta se tog dana dogodilo, i šta se planira za sutra.
- Post n°419
Tovar wrote:
Zajebancija nastranu, ovaj raport komandanta specoperacije ministru i objava povlačenja u direktnom prijenosu je, u jakoj konkurenciji, najbizarniji događaj rata.
S druge strane, koliko god potez bio bizaran, ne može se reći da nije informativan. Ne bi bilo loše da ovo postane dnevna rutina. Na kraju svakog dana Surovikin u par rečenica Šojguu i gledateljima objasni šta se tog dana dogodilo, i šta se planira za sutra.
Najbizarniji događaj ovog rata SVO se desio prije samog početka. Mislim na onaj višesatni sastanak Putina sa državnim vrhom, dva dana prije nego što su popaljeni motori tenkova koji su krenuli preko ukrajinske granice. Sve ostale bizarnosti koje smo vidjeli, a skoro svakodnevno se isporučuju pred nas, nisu ni blizu onoga što se tad dalo vidjeti.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°420
fikret selimbašić wrote:Tovar wrote:
Najbizarniji događaj ovog rata SVO se desio prije samog početka. Mislim na onaj višesatni sastanak Putina sa državnim vrhom, dva dana prije nego što su popaljeni motori tenkova koji su krenuli preko ukrajinske granice. Sve ostale bizarnosti koje smo vidjeli, a skoro svakodnevno se isporučuju pred nas, nisu ni blizu onoga što se tad dalo vidjeti.
Оно кад су се знојили пред Путином и нису смели ништа да му противрече? Кад је био удаљен од њих на крају стола дугог 20 метара?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°421
Mór Thököly wrote:Znapravo ovo je super, ovaj razgovor je defo ispredradnjaški, ali nije potpuno besmislen.
Ispred radnje sa luksuznom robom.
_____
- Post n°422
i faca šefa obavještajne službe koja je bila u stilu dala baba dinar da uđe u kolo dala bi dva da izađe
- Post n°423
Јанош Винету wrote:fikret selimbašić wrote:
Оно кад су се знојили пред Путином и нису смели ништа да му противрече? Кад је био удаљен од њих на крају стола дугог 20 метара?
Da, ja sam to ljetos ponovo odgledao i bilo je još luđe na drugo gledanje.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°424
šta ima novo, jel smo pobedili?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°425
Ponedjujemo, Rusi beže i traže primirje.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”