USA - США - SAD
- Post n°951
Re: USA - США - SAD
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°952
disident wrote:Aj to, nego sto im se preklapaju populacije, jedino ako ne misle da im je trećina nacije sastavljena od crnih Indijanaca Jevreja koji praktikuju islam
why not, buffalo soldiers
OK nisu jevreji i ne praktikuju islam ali uz malo truda može sve
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°953
The U.S. banking system is on the verge of a much bigger collapse than 2008. Banks own long-term paper at extremely low interest rates. They can't compete with short-term Treasuries. Mass withdrawals from depositors seeking higher yields will result in a wave of bank failures.
— Peter Schiff (@PeterSchiff) March 10, 2023
- Post n°954
plachkica wrote:The U.S. banking system is on the verge of a much bigger collapse than 2008. Banks own long-term paper at extremely low interest rates. They can't compete with short-term Treasuries. Mass withdrawals from depositors seeking higher yields will result in a wave of bank failures.
— Peter Schiff (@PeterSchiff) March 10, 2023
Ceka se ponedeljak uz kokice
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°955
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°956
kada je Lehman pao, svi su odmah, istog dana, znali da je nastupio smak sveta. tako će biti i pri sledećem takvom događaju.
- Post n°957
Ceka se ponedeljak uz kokice
Može da zafali para za kokice. Nema šanse da neće celu planetu povući za sobom opet, kao 2008.
- Post n°958
Samo sto Sif skoro sigurno nije u pravu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°959
- Post n°960
isto što i o šifu koji objašnjava belolistićarima monetarni sistem
inč superkvotabilan video ako oćete da trigerujete
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°961
Klecnule su tri banke za pet danaCousin Billy wrote:ta banka je usko specijalizovana i njen pad nije baš najbolji indikator stanja na tržištu. Šif voli da daje crne prognoze, koje se ponekad i ostvare.
kada je Lehman pao, svi su odmah, istog dana, znali da je nastupio smak sveta. tako će biti i pri sledećem takvom događaju.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°962
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°963
konjski nil wrote:šta bi mislili o čoveku koji stane kraj mravinjaka da poduči stanovnike osnovama rane sumerske poezije
isto što i o šifu koji objašnjava belolistićarima monetarni sistem
inč superkvotabilan video ako oćete da trigerujeteumetnike filozofe i avaxesjw budale u rl
Pa doslovno je on avax, što je i očekivano jer je libertarijanska cepanka.
Even if #CovidVaccines are appropriate in all circumstances, the decision to be vaccinated must be left to the individual. It's never appropriate for a government to force individuals to subjugate their rights for the public good. Individual rights are the bedrock of freedom.
— Peter Schiff (@PeterSchiff) September 29, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°964
Cousin Billy wrote:ta banka je usko specijalizovana i njen pad nije baš najbolji indikator stanja na tržištu.
Свакако, али има масу - она и даље вреди пар стотина милијарди, и сад је питање да ли ће ова национализација да повуче, и на коју страну.
Cousin Billy wrote:... ne bi mogli da izdržimo još jedan talas sasvim nove krize u jeku već postojeće krize
Криза је нешто привремено. Ово је, пак, уграђено у основе система, смењују се периоди кад већ које дугме притисну, само треба видети melyik a fázik.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°965
kahm doslovno nije nego objašnjava na koji način se odvijaju razmišljanja jednog običnog američkog avaxa i da bi možda valjalo prići bockama po bočnom krilu i pod mrtvim uglom a ne šakom u glavu (za šta sam ja inč)Erős Pista wrote:
Pa doslovno je on avax, što je i očekivano jer je libertarijanska cepanka.
_____
- Post n°966
_____
- Post n°967
Nikad se ne bi desile velike revolucije uz taj pesimizamCousin Billy wrote:Razmišljam o tome da mi (ne znam ni šta podrazumevam pod tim "mi"...valjda klasa prekarijata, niže srednje klase, zaposlenih, sve u svemu običnih ljudi koji ne raspolažu zlatnim padobranima ali nisu ni deca ulice) ne bi mogli da izdržimo još jedan talas sasvim nove krize u jeku već postojeće krize, i setim se onog dede koji je rekao sudiji "ali ja ne mogu da izdržim 20 godina zatvora"..."pa ti, čiko, izdrži koliko možeš".
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°968
- Post n°969
_____
- Post n°970
_____
- Post n°971
- Post n°972
- Post n°973
pa u suštini to i pričam ali nmvz nedeljom mogu i da ne budem 100% u pravuErős Pista wrote:Pa ne, nego #ZbogSlobode.
_____
- Post n°975
Indy wrote:Moram i ja da nabavim tu travu što svi vi imate.
nije trava, nismo mi preživari
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.