Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA - США - SAD

OgionG

USA - США - SAD - Page 26 Empty Re: USA - США - SAD

Post by OgionG Fri Nov 11, 2022 1:44 pm

Evo jednog finog teksta koji objašnjava nešto što smo pomenuli vis a vis Biden vs Obama/Clinton politike. Činjenica je da su demsi najbolje rezultate, relativno posmatrano, napravili u Rust Beltu - evo objašnjenja zašto (od jedne hard core Bernijevke USA - США - SAD - Page 26 1143415371)

https://www.levernews.com/the-real-reason-for-dems-rust-belt-revival/
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Nov 11, 2022 4:01 pm

Odličan tekst. Ovo je bukmark za debatu na temu “a šta je Bajden uradio otkad je došao na vlast”?

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Filipenko

Post by Filipenko Fri Nov 11, 2022 8:27 pm

Donald DeSantis wrote:
    Vilmos Tehenészfiú wrote:

Bajden zabranio fosilna goriva, trebace im pomoc. Pre Bajdena prosecna plata bila 70K plus fantasticno osiguranje. To sa osnovnom skolom, oil rig worker ne verujem da treba srednja. Zao mi JuznoDakocana.

Kristi Noem, sjajan guverner i mnogo lepa zena. Razvalila demokratskog kandidata 62%, jadni demokrata 35%  USA - США - SAD - Page 26 1f637 ...... narod je obozava, mozda vise nego DeSantisa na Floridi. Abortus je zabranila, samo u slucaju zivotne opasnosti majke. Tako narod tamo zeli da zivi, kao u Poljskoj, na Malti ..... njihov izbor. Demokratija.

Pa da, jer san Južnodakotanaca je da rade kao oil rig worker, nema lepšeg zanimanja. 

Ovo je otprilike kao da dođeš i meni objašnjavaš da je biti programer super zanimanje i da su plate mnogo dobre, dok im ja ukidam državne subvencije na poreze i doprinose koje im mi plaćamo, uvodim ekstra-poreze, ukidam fore da posluju kao samostalci i zabranjujem fiktivne poslove sa stranim karticama i preko Dubaija, a viđenijim i bolje povezanim seniorima pripremam hapšenja zbog saradnje sa okupatorom. Hoću reći, znam druže da su im plate velike, a znam i zašto, baš kao što Južnodakotanci i Južnodakoćani znaju zašto im treba proširenje zdravstvenih usluga, jer prljava industrija dolazi na naplatu.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Nov 12, 2022 1:46 am

Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Sat Nov 12, 2022 9:44 pm

Da predahnemo od politike i izbora, Brajan je pobedio u takmicenju za miss, A Robert razbija u basketu, zenski sport i izbori lepote konacno postaju sve bolesniji atraktivniji. Brajan je u dugoj crvenoj haljini, a Roberta cete prepoznati lakse, po visini. Nejasno je zasto igra u koledz timu jer ima 50 godina ali ... zar je to vazno, devojcice su ga prihvatile kao lidera ekipe.

USA - США - SAD - Page 26 Fh-Tf-MWr-XEAw-Bmk-Z

USA - США - SAD - Page 26 150581199-1816694918484951-3504842987703339868-n

_____
    Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Nov 12, 2022 9:54 pm

Donja fotografija je deo copypasta memea koji se širi od 2012. godine.  Trebalo mi je tačno 30 sekundi da to potvrdim (pošto sam video stari logo Pepsi kole i shvatio da je ovo najverovatnije stara fotografija). Nemaš sposobnost kritičkog razmišljanja i nemoj više pisati na internetu.
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Sat Nov 12, 2022 10:18 pm

Cousin Billy wrote:Donja fotografija je deo copypasta memea koji se širi od 2012. godine.  Trebalo mi je tačno 30 sekundi da to potvrdim (pošto sam video stari logo Pepsi kole i shvatio da je ovo najverovatnije stara fotografija). Nemaš sposobnost kritičkog razmišljanja i nemoj više pisati na internetu.

To sto je bio meme ne znaci da nije istina, radi se o mornaru koji se identifikuje kao zena, zna se ko je i gde zivi - Robert Ludwig iz Santa Klare, Kalifornija. Bio je u ratnoj mornarici 8 godina.

Mogao sam staviti i "najpoznatiju" plivacicu koja je postala popularna ove godine - Liju Tomas, medjutim to je potpuno nebitno, svrha posta je pitanje da li biste vi kao rodtelji zenskog deteta ili kao gradjani pristali na ovu bioloski nepostenu kompeticiju ili da li bi vam smetalo da vam cerka deli svlacionicu sa pre-operativnim muskarcima ... pa i post-operativnim.

USA - США - SAD - Page 26 Gettyimages-1386094644-2048x2048

_____
    Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Nov 12, 2022 10:22 pm

Previše mrziš, poješće te to.
    kondo

Post by kondo Sat Nov 12, 2022 10:33 pm

rumbeando wrote:Republikanci po dosad izbrojanom uzeli 5,6 miliona glasova više od demokrata.

U dosad osvojenim mandatima je stanje 51,3 : 48,7 posto za republikance, a u glasovima 52,1 : 46,4 posto.

ŠKK su Rusi onda predali Herson??

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Sat Nov 12, 2022 10:53 pm

Cousin Billy wrote:Previše mrziš, poješće te to.

Kazu da ne postoji covek koji ne mrzi, osim retkih koji su spoznali selfrealizaciju u hinduizmu ili ekvivalent u nekoj drugoj religiji, oni ne mrze jer misle da je ovaj zivot i ova planeta ionako najobicnija iluzija, te da ne postoji.

Ocenio bih kao tacno da ja mrzim, medjutim pogresio si objekat moje mrznje, to svakako nisu LGBT+, s obzirom da sam u zrelim godinama a nikada ih nisam mrzeo sumnjam da je sada malo kasno za to.

U pravu si da su moja osecanja prema onima koji ovo namecu kao drustvenu normu izrazito negativna, mada mislim da se radi o gadjenju i ogorcenosti, pre nego mrznji.

Imam utisak da nisi osoba kojoj treba objasnjavati da kao gradjanin ili recimo otac troje dece imam pravo da iskazem svoj stav prema onome sto se dogadja oko mene i oko njih. Evo recimo nesto od pre 2 dana ... ne slazem se da se deci u prvom razredu osnovne skole dele domaci zadaci o tome kako je uzasno lose i neodgovorno jesti meso, a predivno i pre svega progresivno biti bubojed. Ziveli smo u komunizmu i nesto se ne secam da su nam ispirali mozak sa tim sta treba, a sta ne treba jesti, mislim da ishrana dece ipak treba da ostane porodicni izbor. Realno, sve fabrike koje proizvode "bezmesno meso" su propale u roku od 3 godine, jer niko to ne zeli da kupuje. Sa buba-swabama ce biti, realno je za pretpostaviti - jedno 100 puta gore. Cemu onda sve to i ko to forsira, cemu skolska indoktrinacija?

USA - США - SAD - Page 26 Fc-Ii-RUqac-AQd0-G

_____
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Sat Nov 12, 2022 10:58 pm

Jel se čuješ sa sestra-Milkom iz Niša?

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Sat Nov 12, 2022 11:06 pm

USA - США - SAD - Page 26 286371741

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Sat Nov 12, 2022 11:10 pm

kondo wrote:
    rumbeando wrote:Republikanci po dosad izbrojanom uzeli 5,6 miliona glasova više od demokrata.

U dosad osvojenim mandatima je stanje 51,3 : 48,7 posto za republikance, a u glasovima 52,1 : 46,4 posto.

ŠKK su Rusi onda predali Herson??

Evo cujem da su republikanci resili da puste Trampa niz vodu i da prigrle DeSantisa. Lik je izuzetno uspesan, stagod vi mislili o njemu, cak su i najdemokratskiji delovi Majamija glasali za njega. Pretvorio je blue state u republikansku tvrdjavu za 4 godine i nije daleko od realnosti da to moze uraditi sa celom Amerikom osim izgubljenih slucajeva poput cele Kalifornije i NY city (ne stejta).

Medjutim ne zna se da li ce imati snage da kaze NE korporacijama koje ne zale milijarde i starom izuzetno mocnom pre-Trampovskom republikanskom jezgru koje se od Hilari Klinton razlikuje po tome sto idu u crkvu pred kamerama i nicemu drugom. U tom slucaju to bi bila podjednaka ako ne i smrtonosnija ratna masina (george bush) i ne bi bilo nikakve promene. Tim ljudima nije ni stalo toliko do vlasti koliko do deobe kolaca, pobedili-izgubili svoje ce dobiti.

Te ajkule vec kruze oko njega, a nazalost izgleda se ni on ne ustrucava previse od kontakata, naprotiv.

_____
    OgionG

Post by OgionG Sat Nov 12, 2022 11:10 pm

Sjajan prilog Guardiana o izborima u PA, malo iza scene.

kondo

Post by kondo Sat Nov 12, 2022 11:28 pm

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    OgionG

Post by OgionG Sat Nov 12, 2022 11:31 pm

btw, gde pišete o twitteru i onom šarlatanu? USA - США - SAD - Page 26 1399639816
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Nov 13, 2022 12:05 am

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Nov 13, 2022 10:16 am

https://www.reuters.com/world/us/democrats-await-nevada-election-result-that-could-seal-their-us-senate-majority-2022-11-12/

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Nov 13, 2022 11:34 am

Ne samo to

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Nov 13, 2022 11:34 am

"Očekivao sam veći otpor Republikanaca na midtermsima..."
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Nov 13, 2022 11:44 am

Mini Liz Tras momenat za republikance.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    паће

Post by паће Sun Nov 13, 2022 11:52 am

Или само трас?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Nov 13, 2022 12:28 pm

Gotovo, Dems su dobili Senat.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Nov 13, 2022 12:30 pm

Najdraze mi zbog ovih nasih "analiticara",a za Predstavnicki dom mi najkrivlje zbog Milanovica USA - США - SAD - Page 26 1399639816 Mada, ko zna, mozda.i to bude nekako.

Edit: recimo ovaj tužni i preglupi skup

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Nov 13, 2022 2:59 pm

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue Nov 12, 2024 8:50 pm