lalinea wrote:Cinjenica je da Tram nije nigde predlozila infaticid ili se zalagala za isti. To sto je morala da se izvinjava sto nesto toliko ocigledno nije spelovala je upravo zbog onih koji su iz njenog predloga dosli do infaticida. To su oni na tvojoj liniji razmisljanja, ne na njenoj.Donald DeSantis wrote:
Hvala, ali mene ne zanima sta si ti "kontala" (potrazio sam u recniku sta znaci, bosanska je rec) mene zanimaju samo cinjenice. Tesko da ti mozes da mi pomognes oko engleskog, jos manje oko razumevanja.
Roberto Saviano, koji je napisao knjigu Gomora o napuljskoj mafiji, i koga napuljska Kamora par decenija pokušava zbog toga da ubije, u dokumentarcu u svom životu priča kako izgleda sudjenje članovima Kamore. Na sudjenju na kome je bio prisutan i koji je snimljen, advokat optuženih bez nekog većeg razloga ponavlja “Roberto Saviano”. Sudija ga opominje da Saviano nije ni optužen ni branilac a ni svedok, pa nema razloga da se spominje. Advokat ipak nastavlja da to radi, sve dok ga sudija novčano ne kazni. Posle sudjenja Saviano objašnjava da je cilj advokata bio da u svest prisutnih udje misao da se mafijašima sudi zbog Saviana, da bi se mafijašima na slobodi dao podstrek da ga love i ubiju.
To je ista takva mafijaška taktika republikanaca. Ponavljaj “infacid” ko papagaj, i ubedićeš nekog da se tvoj protivnik baš za to zalaže.