Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA - США - SAD

Vilmos Tehenészfiú

USA - США - SAD - Page 25 Empty Re: USA - США - SAD

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Nov 10, 2022 10:30 pm

lalinea wrote:
    Donald DeSantis wrote:

Hvala, ali mene ne zanima sta si ti "kontala" (potrazio sam u recniku sta znaci, bosanska je rec) mene zanimaju samo cinjenice. Tesko da ti mozes da mi pomognes oko engleskog, jos manje oko razumevanja.
    Cinjenica je da Tram nije nigde predlozila infaticid ili se zalagala za isti. To sto je morala da se izvinjava sto nesto toliko ocigledno nije spelovala je upravo zbog onih koji su iz njenog predloga dosli do infaticida. To su oni na tvojoj liniji razmisljanja, ne na njenoj.

Roberto Saviano, koji je napisao knjigu Gomora o napuljskoj mafiji, i koga napuljska Kamora par decenija pokušava zbog toga da ubije, u dokumentarcu u svom životu priča kako izgleda sudjenje članovima Kamore. Na sudjenju na kome je bio prisutan i koji je snimljen, advokat optuženih bez nekog većeg razloga ponavlja “Roberto Saviano”. Sudija ga opominje da Saviano nije ni optužen ni branilac a ni svedok, pa nema razloga da se spominje. Advokat ipak nastavlja da to radi, sve dok ga sudija novčano ne kazni. Posle sudjenja Saviano objašnjava da je cilj advokata bio da u svest prisutnih udje misao da se mafijašima sudi zbog Saviana, da bi se mafijašima na slobodi dao podstrek da ga love i ubiju.

To je ista takva mafijaška taktika republikanaca. Ponavljaj “infacid” ko papagaj, i ubedićeš nekog da se tvoj protivnik baš za to zalaže.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Nov 10, 2022 10:36 pm

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Thu Nov 10, 2022 11:05 pm

lalinea wrote:
    Cinjenica je da Tram nije nigde predlozila infaticid ili se zalagala za isti. To sto je morala da se izvinjava sto nesto toliko ocigledno nije spelovala je upravo zbog onih koji su iz njenog predloga dosli do infaticida. To su oni na tvojoj liniji razmisljanja, ne na njenoj.

Ti ne znas moju liniju razmisljanja, realno ona te savrseno ne interesuje. Isto vazi i za ostale. Ja sam apsolutni pristalica prava na abortus. Vi se borite sa imaginarnim neprijateljem i simpaticno vas je posmatrati. Izmisljte neverovatne scenarije, pridruzila ti se koleginica. Naravno da je zivot majke neupitan. Moje pitanje je bilo koja je to akutna mentalna kriza 2 minuta pred porodjaj u kojoj se zivot zene mora spasavati infanticidom. Niko nije dao odgovor, zato sto odgovora nema, odgovor ne postoji. Nemoj mi reci da fetus 2 minuta pred porodjaj nije viable. Haha, pa fetus 3 meseca pre toga otvara oci i vidi oko sebe.

Zato sto vam je lakse da se istovarite praveci od mene talibana, mogu ja da vas razumem, ne smeta mi, zapravo smesno mi je, budite 30% liberalni kao ja kroz zivot i uplasicete se, vraticete se na fabricka podesavanja 20%. USA - США - SAD - Page 25 1143415371

Jel 21. vek? Jeste.
    Jel pilula kosta dolar dnevno? A kafa kosta 3 dolara? Da. Pa jel skupo?
    Jeste li videli ili procitali kako izgleda abortus u poslednjem trimestru  kada kosti ojacaju. Masakr, drobljenje, ponavljam fetus gleda, oseca bol. Niste gledali, onda nemojte.
    Jel 15 nedelja malo da se sazna za trudnocu i uradi abortus? Nije.
    Jesmo li ljudi ili ......? Neko jeste, neko nije.
    Jel imamo samo prava, a nikakve obaveze? Izgleda tako.
    Jel u Belgiji centru EU limit za abortus 12 nedelja. Jeste.
    Jel u Nemackoj, Italiji Norveskoj, Danskoj isto 12 nedelja, u Francuskoj 14? Jeste. Jesu oni zatucani talibani. Ne verujem.
    Zasto onda podrzavate u USA do porodjaja? Nemam pojma, mozda Amerika i Engleska bice zemlja proleterska, mozda kontrola radjanja Afro-Americkog stanovnistva (5 puta vise abortusa), a mozda samo puko neznanje i zelja da se bude ultra woke.  USA - США - SAD - Page 25 1f62a

Zasto podrzavate da abortus manijak iz Planned Parenthood vrsi abortuse u trecem semestru za 3000 hiljade dolara umesto 500 dolara u prvom. Pa necete se vi voziti u njegovom Ferrariju, on ce. To mu je taman mesecna rata za Ferrari, bolje 1 abortus nego 6.

Razmislite!  USA - США - SAD - Page 25 1f637

Last edited by Donald DeSantis on Thu Nov 10, 2022 11:25 pm; edited 1 time in total

_____
    Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Thu Nov 10, 2022 11:11 pm

plachkica wrote:ovako, u medicini kojom sam se ja bavila/koju sam učila, život žene je neprikosnoven i ukoliko je on ugrožen trudnoćom u bilo kom stadijumu on se spasava, lekari ne traže dozvolu od države, žena ne prolazi ponižavajuća saslušanja, prosto, spasava se život žene. naivno sam verovala da je to najuobičajenija stvar na svetu. verovatno je isto mislila i ova žena kad je predlagala zakon, a onda su se javile budaletine sa fantazmagorijama o ubijanju dece iz nekog hira. jbg, neke stvari moraju ponovo da se izbore.

Zivis u Americi? Koja drzava? Mislim, nije svuda isto.

_____
    Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Thu Nov 10, 2022 11:23 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:

Bajden zabranio fosilna goriva, trebace im pomoc. Pre Bajdena prosecna plata bila 70K plus fantasticno osiguranje. To sa osnovnom skolom, oil rig worker ne verujem da treba srednja. Zao mi JuznoDakocana.

Kristi Noem, sjajan guverner i mnogo lepa zena. Razvalila demokratskog kandidata 62%, jadni demokrata 35%  USA - США - SAD - Page 25 1f637 ...... narod je obozava, mozda vise nego DeSantisa na Floridi. Abortus je zabranila, samo u slucaju zivotne opasnosti majke. Tako narod tamo zeli da zivi, kao u Poljskoj, na Malti ..... njihov izbor. Demokratija.

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Nov 10, 2022 11:24 pm

Noem Comski?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Nov 10, 2022 11:26 pm

Donald DeSantis wrote:Uznemirujuce je sto niko, a eto ni ti, ne navodi zasto sam budala, zasto ne poznajem jezik zemlje u kojoj zivim, zasto se gospodja izvinjava ako je plemenita, a ja glup nisam shvatio sta je ona htela. Shvatio sam da je ovo forum gde se tolerise grublja igra, a primetio si da nijednom, nijednog forumasa nisam popreko pogledao, kamoli uvredio. Necije prepoznavanje u generalnoj prozivci je van moje kontrole.

To je tebe Fićfirić namamio  pričom kako ovde eto vlada neka tolerancija i duh dobrodošlice. Ovde ti je dedovščina teška, prijatelju, šta da ti radim.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Thu Nov 10, 2022 11:29 pm

Летећи Полип wrote:
    Donald DeSantis wrote:Uznemirujuce je sto niko, a eto ni ti, ne navodi zasto sam budala, zasto ne poznajem jezik zemlje u kojoj zivim, zasto se gospodja izvinjava ako je plemenita, a ja glup nisam shvatio sta je ona htela. Shvatio sam da je ovo forum gde se tolerise grublja igra, a primetio si da nijednom, nijednog forumasa nisam popreko pogledao, kamoli uvredio. Necije prepoznavanje u generalnoj prozivci je van moje kontrole.

To je tebe Fićfirić namamio ovde pričom kako ovde eto vlada neka tolerancija i duh dobrodošlice. Ovde ti je dedovščina teška, prijatelju, šta da ti radim.

Ma nema veze, nece mi biti prvi put da me kanceluju  USA - США - SAD - Page 25 1f602 Znas ono - kratko ali slatko.

Aj reci im keve ti da ja nisam Yoyogi, to me bas vredja. Mislim, gde njega nadjose jbt?

Reci im i da nikada ni u 3 sledeca zivota nece biti veci liberali od mene, ja sam bas bio teska kategorija, ali eto sta ces, pres'o sam u talibane, bolje placaju.

Fićfirić USA - США - SAD - Page 25 1f602 , pa lep je nik izabrao, odgovara mu.

Pozdrav

Last edited by Donald DeSantis on Thu Nov 10, 2022 11:33 pm; edited 1 time in total

_____
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Nov 10, 2022 11:30 pm

Evo.

Nije on Yoyogi, ljudi.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    lalinea

Post by lalinea Thu Nov 10, 2022 11:41 pm

Donald DeSantis wrote:
    lalinea wrote:

Ti ne znas moju liniju razmisljanja, realno ona te savrseno ne interesuje. Isto vazi i za ostale. Ja sam apsolutni pristalica prava na abortus. Vi se borite sa imaginarnim neprijateljem i simpaticno vas je posmatrati.
    Cekaj, pocelo je sa imaginarnim infaticidom, koji niko nije predlagao niti se za isti zalagao. Tako da...

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels

Post by Zus Fri Nov 11, 2022 12:09 am

Летећи Полип wrote:Evo.

Nije on Yoyogi, ljudi.
    No kantri za sirotilju
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Nov 11, 2022 12:11 am

Abortion in Canada is legal at all stages of pregnancy and is publicly funded as a medical procedure under the combined effects of the federal Canada Health Act. 

Canada is the only nation with absolutely no criminal restrictions on abortion.
    da ti počistiš prvo malo svoje dvorište pa da brineš za infanticid u USA  USA - США - SAD - Page 25 2304934895

ko i svaki Srbin ispred zadruge, ili šta već tamo imate ti i Blaf, trapersku ispostavu za razmenu dabrovog krzna, samo o američkoj politici, da pobede republikanci pa svima da se rodi sunce slobode

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 11, 2022 12:13 am

ti i Blaf

USA - США - SAD - Page 25 3579118792 USA - США - SAD - Page 25 3579118792 USA - США - SAD - Page 25 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Fri Nov 11, 2022 12:23 am

lalinea wrote:
    Donald DeSantis wrote:

Cekaj, pocelo je sa imaginarnim infaticidom, koji niko nije predlagao niti se za isti zalagao. Tako da...

Uvazena Lalinea, postavio sam vam 10 pitanja, niste odgovorili ni na jedno. Izgubio sam interes, nemam namjeru abortirati i ne pristajem da me se tretira kao na saslusanju u Gestapou ili KGB-u, sto vam dodje isto. Zelim vam ugodne blagdane, sretnu novu godinu i obiljezavanje rodjenje Kristovog. Hvaljen Isus i djevica Marija

_____
    lalinea

Post by lalinea Fri Nov 11, 2022 12:27 am

Donald DeSantis wrote:
    lalinea wrote:

Uvazena Lalinea, postavio sam vam 10 pitanja, niste odgovorili ni na jedno. Izgubio sam interes, nemam namjeru abortirati i ne pristajem da me se tretira kao na saslusanju u Gestapou ili KGB-u, sto vam dodje isto. Zelim vam ugodne blagdane, sretnu novu godinu i obiljezavanje rodjenje Kristovog. Hvaljen Isus i djevica Marija
    Dzabe i 110 pitanja kad ti prvo pocinje izmisljenom premisom...

_____
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Fri Nov 11, 2022 12:38 am

Trump u epozodi pomozi sirotu na svoju sramotu

_____
    my goosebumps have goosebumps
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Fri Nov 11, 2022 1:03 am

Uncle Baby Billy wrote:
    Abortion in Canada is legal at all stages of pregnancy and is publicly funded as a medical procedure under the combined effects of the federal Canada Health Act. 

Canada is the only nation with absolutely no criminal restrictions on abortion.
    da ti počistiš prvo malo svoje dvorište pa da brineš za infanticid u USA  USA - США - SAD - Page 25 2304934895

ko i svaki Srbin ispred zadruge, ili šta već tamo imate ti i Blaf, trapersku ispostavu za razmenu dabrovog krzna, samo o američkoj politici, da pobede republikanci pa svima da se rodi sunce slobode

Ja sam gradjanin sveta prijatelju, nemam ja svoje dvoriste, ne vezem se ja za jednu zemlju, ja sam ovde jos 2,5 godine i odo' na Tajland. Tajland je buducnost covecanstva. USA - США - SAD - Page 25 1143415371

Kanada je postala eksperimentalna zemlja, sa Novim Zelandom. To ti je poligon za vezbanje bahanalija drzavne moci tipa blokiranje bankovnih racuna gradjana koji ucestvuju u mirnim protestima, hapsenja, gazenja starijih zena policijskim konjima i slicne komuno-fasisticke perverzije. Proba uspela 100%, niko nije zucnuo. Ljudi su depresivni, ubiVeni u pojam, postaju nalik na kokosi slabo vide i rano lijezu a jutrom zure na kopanje, evo jos nisu izmileli iz kuca zbog kineskog virusa, plase se nisu otplatili kuce, kad otplate onda mogu da umru ...... trenutno je 1983 cenim za jedno 5-6 godina doci ce 1984. Imaju oni plan da zamene stanovnistvo, rade na tome, ali ne interesuje me, necu biti tu, a koliko vidim ni deca nisu zainteresovana, ne uticem na to, nije to moj posao. Samo sam im savetovao da imaju spreman plan B, da ne ostanu zaglavljeni kao ja u Srbiji devedesetih.

Tako da su u svemu prvi, recimo najvise su bombi bacili na Srbiju, proporcionalno naravno. Oni uvek moraju da se dokazu gazdama.  No da se ne zalim, bila je to sasvim drugacija zemlja i ne zalim sto sam bio ovde.

Last edited by Donald DeSantis on Fri Nov 11, 2022 1:20 am; edited 1 time in total

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 11, 2022 1:05 am

Ides kod tazbine?

_____

lalinea

Post by lalinea Fri Nov 11, 2022 1:08 am

^Pozdravio te Noskich.

_____
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Fri Nov 11, 2022 1:12 am

lalinea wrote:
    Donald DeSantis wrote:

Dzabe i 110 pitanja kad ti prvo pocinje izmisljenom premisom...

Jesi ti primetio da je ovaj forum oziveo otkad sam se ja pojavio. U fazonu drain tha swamp .... dobro, ne treba preterivati i porediti se sa velikim Donom, ali imam takav umjetnicki dojam. A mozda se samo varam zbog toga sto ne poznajem engleski i nemam sposobnost razumevanja. A tko ce znati !

_____
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Fri Nov 11, 2022 1:17 am

lalinea wrote:^Pozdravio te Noskich.

Mali je bio izuzetno netalentovan, decko koji zaista nije obecavao. Ali kao da je Yoyogijev sin, prva Azijatka i odma' ljubav do groba, amaterski totalno.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Nov 11, 2022 6:04 am

Bleeding Blitva wrote:Trump u epozodi pomozi sirotu na svoju sramotu

Toeto, sad D samo treba nesto da ne zajebu bas bas
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 11, 2022 9:38 am

lalinea wrote:^Pozdravio te Noskich.

USA - США - SAD - Page 25 70d3n710

_____

rumbeando

Post by rumbeando Fri Nov 11, 2022 9:40 am

Republikanci po dosad izbrojanom uzeli 5,6 miliona glasova više od demokrata.

U dosad osvojenim mandatima je stanje 51,3 : 48,7 posto za republikance, a u glasovima 52,1 : 46,4 posto.

Kao što je manje više opštepoznato i vidljivo s mape, demokrate češće pobeđuju u velikim gradovima i priobalnim sredinama, a republikanci u manjim sredinama i unutrašnjosti.

USA - США - SAD - Page 25 OvHjEfT

https://www.cookpolitical.com/charts/house-charts/national-house-vote-tracker/2022

Mapa mesta koje su partije dosad osvojile jedna od druge - demokrate su preuzele 4 mesta koje su držali republikanci, a republikanci 16 koje su držale demokrate.

USA - США - SAD - Page 25 DsnnM0E

https://edition.cnn.com/election/2022/results/house?election-data-id=2022-HG&election-painting-mode=projection&filter-key-races=false&filter-flipped=true
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Nov 11, 2022 1:43 pm

plachkica wrote:ovako, u medicini kojom sam se ja bavila/koju sam učila, život žene je neprikosnoven i ukoliko je on ugrožen trudnoćom u bilo kom stadijumu on se spasava, lekari ne traže dozvolu od države, žena ne prolazi ponižavajuća saslušanja, prosto, spasava se život žene. naivno sam verovala da je to najuobičajenija stvar na svetu. verovatno je isto mislila i ova žena kad je predlagala zakon, a onda su se javile budaletine sa fantazmagorijama o ubijanju dece iz nekog hira. jbg, neke stvari moraju ponovo da se izbore.

Немој пројектовати наше моралне норме као универзалне.

У Пољској има да умру обоје док се не добије дозвола из суда да сме да се ради абортус фетуса којем не куца срце.
    Даунов синдром, тешка генетска обољења, све ок USA - США - SAD - Page 25 1f44d , нема абортуса. 
    Само ако је живот мајке угрожен и то са судским налогом, ту су морали да устукну рационалном мишљењу. С тим да су успели да суспендују и то мало рационалног јер су судили неким лекарима за такве ствари па је дошло до "ефекта хлађења" и сада се плаше да благовремено раде абортусе него чекају судске налоге.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 09, 2024 2:26 am