Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°126
Re: Antivakseri i ostale stetocine
A jel vi znate nekog milijardera da je umro, msm stvarno umro, ne ovo kada puste u medijima da je umro njegov klon iz fabrike klonova u Svajcarskoj, pa eto vidis, imaju taj eliksir za besmrtnost
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°127
Inace ja bih hteo da Nestor nekako procita The Iluminatus! I da je onda tri sata prepricava na balkan info kao stvarne dogadjaje, ovo je postalo dosadno
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°128
+1
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°129
Американци су стварали тзв. етно-вирусе, а посебно етно-вирусе за Арапе. У Украјини у лабораторијама стварани су етно-вируси за Словене и то су Руси открили током рата.
— Др Бранимир Несторовић (@DrBranimir) December 20, 2022
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°130
Kako mi rekoše ranije na ovom forumu Ludi Nestor nema twitter.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°131
Uopšte ne verujem da on vodi ovaj tviter nalog. Odobrio je nekome da piše u njegovo ime, ili taj neko nije ni tražio odobrenje. Veliki broj tvitova je udbaški po sadržaju.
- Post n°132
Pa i on je po sadrzaju udbaski doktor.
- Post n°133
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°134
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°135
wut?
btw, moja drugarica je zaparitia koronu pre 10 dana, prvi put, 3x vakcinisana. Prvi dan posto joj je PCR bio pozitivan odmah u hitnu pomoc pa u bolnicki krevet pa kiseonik. Posle 2 dana joj je bude bolje pa je puste kuci. To je bilo pre nedelju dana. Izgledalo je da je krenulo na bolje a onda pre dva dana uzas... glavobolja sve je boli, jedva ustaje iz kreveta.
btw, moja drugarica je zaparitia koronu pre 10 dana, prvi put, 3x vakcinisana. Prvi dan posto joj je PCR bio pozitivan odmah u hitnu pomoc pa u bolnicki krevet pa kiseonik. Posle 2 dana joj je bude bolje pa je puste kuci. To je bilo pre nedelju dana. Izgledalo je da je krenulo na bolje a onda pre dva dana uzas... glavobolja sve je boli, jedva ustaje iz kreveta.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°136
dešava se, ali se češće dešava sa nevakcinisanima, kvercetin + cink + vitamin C/D + vakcina = 99,99% zaštita
- Post n°137
od čega zaštita
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°138
od težih posljedica koronavirusa
- Post n°139
_____
- Post n°140
crno pisanje
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°141
Radja se novi svetski poredak, umire duboka drzava.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°142
baš me zanima kako će drviti o porobljavanju maskama i vakcinisanim poslušnicima kad se tičji grip dadne u promet
GOP Ex-Sen. Inhofe Retired Due To Long COVID After Opposing COVID Aid
The longtime senator from Oklahoma said complications from the virus contributed to his stepping aside.
Feb 24, 2023, 01:45 PM EST
Former Sen. Jim Inhofe (R-Okla.) attributed his decision to retire due to the long-term effects of COVID-19, telling local newspaper Tulsa World that certain symptoms were still affecting him day-to-day.
Inhofe voted against multiple coronavirus aid packages meant to help Americans at the height of the pandemic, including the Families First Coronavirus Response Act approved overwhelmingly by 90 senators in March 2020, and the American Rescue Plan in March 2021
The 88-year-old did not say which symptoms he was dealing with. But he suggested he was in good company, alleging that other elected representatives in Congress are also struggling with long COVID behind the scenes.
“Five or six others have (long COVID), but I’m the only one who admits it,” Inhofe told Tulsa World.
_____
- Post n°143
Brte, ova punjena ptica ima 88 godina, njemu je kovid produžio život.
- Post n°144
tzv lekovidbeatakeshi wrote:njemu je kovid produžio život
hint: nećeDžaba smo nosili maske dve godine, a džaba ih nosimo i sad: Stiglo je najopsežnije istraživanje koje stavlja definitivnu tačku na priču o maskama
Da li ćemo naučiti nešto iz ovoga?
inč mi je sve milije što Kapitalizam huli na maske pa ćemo uz božju i tičju pomoć brže stići do zlatne hiljade
_____
- Post n°145
Ovakvo nešto čak ni u Srbiji nisam čuo
https://twitter.com/goddeketal/status/1628979280834330627?s=20
https://twitter.com/goddeketal/status/1628979280834330627?s=20
- Guest
- Post n°146
Ja jesam, znam za osobe koje ne primaju vakcinisane u kuću.
- Post n°147
Nisam sumnjao, moj uzorak Srbije je ipak samo 30 dana na 4 godine.
- Post n°148
Teorije zavere oko kovida, kao i svo zlo ovoga sveta, u Srbiju dolaze sa Zapada
Dokumentovano.
A ovo je stara teorija, bilo je avax diskusija dal moze seksom da se prenese fajzer vakcina biooruzije namenjeno istrebljenju covecanstva, dal vazduhom itd.
Kako da se zastiti pureblood, kako inace neki od njih sebe nazivaju.
Inace su vec krenuli da mastaju kako njihova nevakcinisana sperma dostize milionske iznose kroz nekoliko godina, i onda ne lezi vraze, bil gejc je na sve mislio.
Dokumentovano.
A ovo je stara teorija, bilo je avax diskusija dal moze seksom da se prenese fajzer vakcina biooruzije namenjeno istrebljenju covecanstva, dal vazduhom itd.
Kako da se zastiti pureblood, kako inace neki od njih sebe nazivaju.
Inace su vec krenuli da mastaju kako njihova nevakcinisana sperma dostize milionske iznose kroz nekoliko godina, i onda ne lezi vraze, bil gejc je na sve mislio.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°149
disident wrote:Teorije zavere oko kovida, kao i svo zlo ovoga sveta, u Srbiju dolaze sa Zapada
Možda se varam, ali dosta toga dolazi i iz Rusije. (Šire uzevši, od Alana Čumaka, naovamo.)
- Post n°150
Dolaze odasvuda, ili, bolje receno - zahvataju odasvuda, bilo sta.