A jel vi znate nekog milijardera da je umro, msm stvarno umro, ne ovo kada puste u medijima da je umro njegov klon iz fabrike klonova u Svajcarskoj, pa eto vidis, imaju taj eliksir za besmrtnost
Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°126
Re: Antivakseri i ostale stetocine
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°127
Inace ja bih hteo da Nestor nekako procita The Iluminatus! I da je onda tri sata prepricava na balkan info kao stvarne dogadjaje, ovo je postalo dosadno
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°128
+1
_____
Obično ne govorim o hipotetičkim stvarima, ali ne vidim kako bi SAD mogle da rade sa vladom koja bi bila formirana pod ovim uslovima - Gabrijel Eskobar
- Post n°129
Американци су стварали тзв. етно-вирусе, а посебно етно-вирусе за Арапе. У Украјини у лабораторијама стварани су етно-вируси за Словене и то су Руси открили током рата.
— Др Бранимир Несторовић (@DrBranimir) December 20, 2022
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
- Post n°130
Kako mi rekoše ranije na ovom forumu Ludi Nestor nema twitter.
_____
Obično ne govorim o hipotetičkim stvarima, ali ne vidim kako bi SAD mogle da rade sa vladom koja bi bila formirana pod ovim uslovima - Gabrijel Eskobar
- Korisnik
- Post n°131
Uopšte ne verujem da on vodi ovaj tviter nalog. Odobrio je nekome da piše u njegovo ime, ili taj neko nije ni tražio odobrenje. Veliki broj tvitova je udbaški po sadržaju.
_____
Свако, па и највеће добро мери се корисношћу која прожима садржај појма интереса да се она оствари.
- Post n°132
Pa i on je po sadrzaju udbaski doktor.
- Post n°133
_____
★
Uprava napolje!
Uprava napolje!
- Post n°134

_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°135
wut?
btw, moja drugarica je zaparitia koronu pre 10 dana, prvi put, 3x vakcinisana. Prvi dan posto joj je PCR bio pozitivan odmah u hitnu pomoc pa u bolnicki krevet pa kiseonik. Posle 2 dana joj je bude bolje pa je puste kuci. To je bilo pre nedelju dana. Izgledalo je da je krenulo na bolje a onda pre dva dana uzas... glavobolja sve je boli, jedva ustaje iz kreveta.
btw, moja drugarica je zaparitia koronu pre 10 dana, prvi put, 3x vakcinisana. Prvi dan posto joj je PCR bio pozitivan odmah u hitnu pomoc pa u bolnicki krevet pa kiseonik. Posle 2 dana joj je bude bolje pa je puste kuci. To je bilo pre nedelju dana. Izgledalo je da je krenulo na bolje a onda pre dva dana uzas... glavobolja sve je boli, jedva ustaje iz kreveta.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°136
dešava se, ali se češće dešava sa nevakcinisanima, kvercetin + cink + vitamin C/D + vakcina = 99,99% zaštita
- Post n°137
od čega zaštita 

_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°138
od težih posljedica koronavirusa
- Post n°139
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence