Napomena autora: pošto ovo nije stručno-naučni tekst reference bi ga samo opterećivale te su ovom prilikom izostavljene ali za svaku izrečenu tvrdnju postoji referenca najčešće iz prestižnog naučnog časopisa ili iz zvaničnog izvora. Svaka od njih (najčešće na engleskom jeziku) može biti na zahtev poslata čitaocu teksta kao i faktčekerima.
Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°101
Re: Antivakseri i ostale stetocine
Ko ima sumnju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°102
If Alex jones pays for lying shouldn’t every celebrity pushing vaccines pay too ?
— M.I.A. (@MIAuniverse) October 12, 2022
_____
ova zemlja to je to
- Post n°103
А па ко се то нама наватао лове од Миодрага Поповог Алекса Џонса?
А... то као платио казну? Ја мислио плаћао гостима. Пих.
Чегбре, зар нису Фокс Њуз још пре 20 и кусур година добили на суду право да лажу? Случај Ејкер (Akre). Шта је сад ово, он неки изузетак, жртвени јарац, или су окренули ћурак наопако?
А... то као платио казну? Ја мислио плаћао гостима. Пих.
Чегбре, зар нису Фокс Њуз још пре 20 и кусур година добили на суду право да лажу? Случај Ејкер (Akre). Шта је сад ово, он неки изузетак, жртвени јарац, или су окренули ћурак наопако?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°104
zvezda je zivot wrote:If Alex jones pays for lying shouldn’t every celebrity pushing vaccines pay too ?
— M.I.A. (@MIAuniverse) October 12, 2022
video. ne znam kako ce se novonastala tenzija odraziti na nasu vezu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°105
ponavljam i ponavljam: politika na levici je nemoguca, a to svako zna, ali i ljubav na levici je postala nemoguca. okruzen si zenama koje su ili antiimperijalistkinje (dakle putinovke), ili antivakserke, ili transfobiskinje (ako si u srbiji), ili potpuno su lisene ukusa (spontano ili kao politicki cin).
_____
ova zemlja to je to
- Post n°106
sto kaze jedan moj prijatelj gej: nikada ne bih postao peder da sam ziveo u zagrebu. ovde nije bilo izbora.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°107
_____
ova zemlja to je to
- Post n°108
znala sam da će nekako žene za sve biti krive
- Post n°109
plachkica wrote:znala sam da će nekako žene za sve biti krive
uvek! vestice.
_____
- Post n°110
Ja sam mislio da je gej "born this way", a ne da se postaje. Svašta čovek nauči.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°111
ides u akademiju pa postanes gej. tako je to.
_____
- Post n°112
Notxor wrote:Ja sam mislio da je gej "born this way", a ne da se postaje. Svašta čovek nauči.
Мада има и оно „ако је то болест, колико боловања могу да узмем на то?“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°113
boomer crook wrote:ides u akademiju pa postanes gej. tako je to.
alo bre
- Post n°114
Antivaksera ima svuda u svetu, ali sve mi se nešto čini da im je ovde centrala.
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°115
crkli dabogda pic.twitter.com/bic50Rb5wH
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 29, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°116
boomer crook wrote:ides u akademiju pa postanes gej. tako je to.
ovo nije tacno
- Post n°117
Erős Pista wrote:crkli dabogda pic.twitter.com/bic50Rb5wH
Dobar je Nestor. Koliko je taj budala potamanio za ove dve godine, rispekt
- Post n°118
I sad mu drugarice postala ministarka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°119
Cowboy wrote:Erős Pista wrote:crkli dabogda pic.twitter.com/bic50Rb5wH
Dobar je Nestor. Koliko je taj budala potamanio za ove dve godine, rispekt
Sad ponovo procitao i nesto je jako pogresno u ovome sto sam napisao.
Nije potamanio samo budale, pobio je hiljade neduznih ljudi posredno. Mnogo smo usrano drustvo, mnogo smo nikakvi, mnogo nismo drzavotvorni niti razumemo sta drustvo treba da bude.
Mi smo babuni u magli, svi komplet.
- Post n°120
Cowboy wrote:
Lepa slika, sad sam zamislio crvene bulje kako izviruju iz smoga
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°121
Cowboy wrote:Sad ponovo procitao i nesto je jako pogresno u ovome sto sam napisao.
Nije potamanio samo budale, pobio je hiljade neduznih ljudi posredno. Mnogo smo usrano drustvo, mnogo smo nikakvi, mnogo nismo drzavotvorni niti razumemo sta drustvo treba da bude.
Ako cemo gledati visak smrtnosti, 60K je odnela korona. Koliko bi odnela da nije bilo ovakvih zlocinaca, mozemo da nagadjamo, ali po broju ubijenih, moja gruba procena da se on i ekipa (Grujicic, Kon, itd) mogu smestiti negde izmedju Marisava i Luburica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°122
... pa to.
Najgore je sto nema konsekvenci ni na vidiku, prosto kazna za neodgovorno ponasanje uopste nije tema - ova dobija ministarsko mesto a ovaj sve nacionalne frekvencije koje pozeli.
Sumrak covecanstva.
Najgore je sto nema konsekvenci ni na vidiku, prosto kazna za neodgovorno ponasanje uopste nije tema - ova dobija ministarsko mesto a ovaj sve nacionalne frekvencije koje pozeli.
Sumrak covecanstva.
- Post n°123
ofc da gg seire po tw
I always think of the beginning of the pandemic: we couldn't wait to have the vaccine to defeat Covid. Now that there is, it's stupid not to. I can't understand
- Post n°124
Lesinarcine odvratne.
_____
- Post n°125
je l ovaj čovek normalan bukv iz glave mogu sad deset da ih nabrojim, a da ne pričamo ako se gugla malo pic.twitter.com/qOys34SIkS
— Joma čkoma93 (@Zzdrawkaa) December 22, 2022
_____