Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°52
Re: Antivakseri i ostale stetocine
Као што не верујем ни у оно да у Аустралији неће да откупљују намирнице од невакцинисаних фармера, ни да је једна госпођа умрла возећи се кући са вакцинације, а кад су њени дошли да јебу кеву болници, одмах их је сачекала антитерористичка јединица а доктори се спасли бежанијом.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°53
Janko Suvar wrote:Former Washington State trooper Robert LaMay, who went viral when he was fired for refusing to get vaccinated and told the governor to 'kiss his ass,' has died of COVID-19 https://t.co/yjX8aeeOGE
Zarazio se preko dupeta?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°54
Ма има стотине оваквих ликова, нормално је да их се нађе и који су настрадали.Talason wrote:ja ne verujem u ovakve priče
- Guest
- Post n°55
Umro jeste ali se ne zna zapravo od čega, ima indicija da je 'rona ali nema potvrde. U svakom slučaju te poučne priče su dobre za...ne znam zapravo za šta su dobre, samo dodatno razjaruju avakse a nama normalnim carevima ne treba nikakvo dodatno uveravanje da su vakcine dobre.
- Post n°56
Па добре су за ширење неверице.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°57
Sledbenici Miroljuba Petrovica
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°58
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°59
Don Paolo Romeo, an Italian priest who shunned COVID-19 vaccines over the false belief that they contain “aborted embryos” has died at the age of 51 after battling coronavirus for several weeks.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°60
Notxor wrote:Don Paolo Romeo,
Морао сам да изгуглам како изгледа, име је као из неког љубавног рото романа.
Али не и лик.
- Post n°61
Embrioni abortiranih fetusa, an oldie but a goodie. Pre 20 godina je bila pizma na naučna istraživanja protiv Alzenhajmerove bolesti jer “koriste embrione abortiranih fetusa”. Mislim da je Bush Jr ukazom zabranio da se parama poreskih obveznika finansiraju ustanove koje koriste abortirane fetuse u naučnom istraživanju. Pa smo onda slušali kako fondacija Ronalda Regana (koji je umro od Alzenhajmera) nema problema sa tim, kako to kako to. Sreća pa nema Trampa sad na vlasti da potpiruje tu vatru.Notxor wrote:Don Paolo Romeo, an Italian priest who shunned COVID-19 vaccines over the false belief that they contain “aborted embryos” has died at the age of 51 after battling coronavirus for several weeks.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°62
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°63
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°64
Čoban, Robert Čoban?
Toliko se iz aviona vidi da će u neku ambasaduru da je to neprijatno.
Toliko se iz aviona vidi da će u neku ambasaduru da je to neprijatno.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°65
Sotir wrote:Notxor wrote:Don Paolo Romeo,
Морао сам да изгуглам како изгледа, име је као из неког љубавног рото романа.
Али не и лик.
Ali zato pazi ovo (nema veze s vakcinama):
https://www.thetimes.co.uk/article/spanish-bishop-xavier-novell-quits-for-life-with-erotic-satanic-fiction-writer-silvia-caballol-pnnn0ht0w
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°66
Опет пример форме изнад суштине
"A Slovenian homeless guy who was caught for being vaccinated 8 times pretending to be another person for cash couldn’t enter the court for his hearing because he was not vaccinated under his name"
"A Slovenian homeless guy who was caught for being vaccinated 8 times pretending to be another person for cash couldn’t enter the court for his hearing because he was not vaccinated under his name"
- Post n°67
Kakvo je zlo ovaj lik
Молим коментаторе да се не свађају са чињеницама и науком. Колико год вам се то не свиђало, колико год вам било непријатно што су успели да вас преваре пропагандом, ови дијаграми су на жалост тачни. pic.twitter.com/w4KaCLf6cI
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) February 7, 2022
_____
- Post n°68
joj kako mi dizu pritisak
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°69
https://images.app.goo.gl/xAinzjkXhq4EmxTcAboomer crook wrote:joj kako mi dizu pritisak
Како се ставља анимирани гиф?
- Post n°70
Kao slika.
_____
- Post n°71
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°72
jao jel u tom crtaću bila ona baba koja pokušava da odnese pismo do sandučeta i nikad ne uspeva
- Post n°73
da da stressed out eric
_____
- Post n°74
"C'mon, little monkey!", čuvena replika... Joj, kako ja obožavam ovu seriju.
- Post n°75
Fejsna memorija. pic.twitter.com/IMCgFHSxd9
— Ariana Stam (@arianastam) February 14, 2022
_____