Bitno je da se Burundi podeli na one koji jedu pse i one koji jedu mačke.
Prijatno.
Last edited by Notxor on Sun Oct 09, 2022 10:32 pm; edited 1 time in total
boomer crook wrote:mislim ne da je mnogo bolje. neki rurik, vikinzi, joe wake up hyperborea waits bullshit verovatno.
Notxor wrote:Da, da, to je bitno, a ne ženski leš koji se kotrlja ka dnu jame gde ga očekuju drugi leševi, a koje su tamo smestili Rusi ili Ukrajinci. Današnji gif not included jer su tamo mogli da ga smeste i jedni i drugi.
Prijatno.
Notxor wrote:Da, da, to je bitno, a ne ženski leš koji se kotrlja ka dnu jame gde ga očekuju drugi leševi, a koje su tamo smestili Rusi ili Ukrajinci. Današnji gif not included jer su tamo mogli da ga smeste i jedni i drugi.
Prijatno.
Cousin Billy wrote:Da, umesto da mirno i racionalno sagledamo odgovornost obe strane i da posvetimo nekoliko forumskih strana zgražavanju nad time što je osrednje uticajni tviteraš iz Kijeva pozvao na nuklearni rat.
boomer crook wrote:for what it is worth
Erős Pista wrote:Hvala na odgovoru, tako se i meni cini.
Ovo drugo mi se pak cini kao prilicno far fetched tvrdnja. Militaristicke kulture i supkulture se naprosto dave u toj simbolici koja je na pola puta izmedju HBO vikinga i desnicarske ezoterije. Ali odatle do svastike je ipak poduzi put (sto ne mora da znaci da nisi u pravu, samo da je to jedna prilicno slobodna spekulacija - nimalo nalik navodno potpuno ociglednom dokazu koji nam je u startu predocen).
TV voditeljka [kanala 1+1 Natalija] Mosejčuk i četvorostruko osuđivani narodni poslanik u Radi Povoroznjuk kroz smeh razgovaraju o tome kako ljudi nestaju bez suđenja i istrage u Ukrajini, a da nisu stigli u istražni zatvor:
- A jeste li imali „korektore” [vatre]?
- Naravno.
- I uhvatili ste ih?
- Naravno. Nismo uspeli da ih stavimo u zatvor, nestali su.
- Nevolja je što ljudi nestaju, u Rusiji "puše" [izazivaju požare].
- Posle rata potrebno je izvršiti popis koliko ljudi nedostaje u okrugu.